Bucatarie Gazelle L 487 cm de la Lemet costa de la 6116 lei. Pretul bucatariei din imagine este de 8307 lei si nu include electrocasnicele. Vezi detalii aici.

In Mobila, Romania Mea, Shopping

Cele mai vandute bucatarii premium produse in Romania

Mă bucur pentru că noi, românii, am ajuns să ne dăm seama că o bucătărie merită o investiţie mai consistentă. Până la urmă nu-ţi schimbi bucătăria la fel de uşor cum poţi face cu o canapea, spre exemplu, şi atunci chiar trebuie să ştii pe ce dai banii. Acum ai calitate premium în privinţa mobilierului de bucătărie asigurată de unul dintre cei mai mari şi mai avansaţi tehnologic producători români. Dacă ai nevoie de o bucătărie, ia în cosiderare oferta lor. Uite, în articolul de faţă ai imagini şi detalii cu cele mai vândute bucătării.

Bucatarie  Gazelle L 553 cm de la Lemet cu pret de la 5900 lei. Pretul bucatariei din imagine este de 7837 lei si nu include electrocasnicele. Vezi toate detaliile aici.

Bucatarie Gazelle L 553 cm de la Lemet cu pret de la 6459 lei. Pretul bucatariei din imagine este de 8921 lei si nu include scaunele de bar si sistem iluminare. Vezi toate detaliile aici.

Este vorba despre producătorul Lemet care are o reţea de peste 100 de magazine Lem’s în toată ţara. Am fost la fabrica din Brebu şi am rămas uimită de linia lor tehnologică, dar mai mult mi-a plăcut faptul că e o afacere de familie, iar proprietarii au pornit afacerea cu gândul de a oferi produse de calitate românilor, mobilă produsă la noi în ţară. Au şi game mai ieftine pentru a oferi posibilitatea tuturor de a-şi achiziţiona mobila necesară, dar gama premium arată foarte bine şi zău că merită efortul de a te gândi la ea, mai ales că ai posibilitatea să achiziţionezi mobila în rate direct în magazin.

Bucatarie Gazelle L 487 cm de la Lemet costa de la 6116 lei. Pretul bucatariei din imagine este de 8307 lei si nu include electrocasnicele. Vezi detalii aici.

Bucatarie Gazelle L 487 cm de la Lemet costa de la 6116 lei. Pretul bucatariei din imagine este de 8307 lei si nu include electrocasnicele. Vezi detalii aici.

Hai să-ţi spun de ce gama de bucătării Gazelle, care este un produs premium, a avut succes în rețeaua Lem’s, respectiv s-au vândut 3500 de ansambluri la un preţ mediu de peste 5000 lei (începând cu 4394 lei) . Pentru că sunt folosite materiale de calitate, toate propunerile de bucătării pot fi adaptate uşor pentru spaţiile mici de bloc de la noi, iar electrocasnicele încorporate sunt mult mai ieftine dacă le cumperi de la ei decât dacă ţi le achiziţionezi singur. Plus că  eşti ajutat  şi în privinţa alegerii electrocasnicelor în funcţie de spaţiu şi de nevoi, la care se adaugă consiliere şi montaj.

Eu am  o prietenă care şi-a cumpărat bucătărie de la ei şi e mulţumită mai ales că nu-şi putea imagina cum va înghesuit tot ce-i trebuie în spaţiul mic, dar cei de la Lemet i-au oferit tot suportul necesar şi acum are chiar şi loc de o mică măsuţă şi două scaune în bucătărie. Eu n-am avut loc să fac poze, dar mi-a plăcut să stau în bucătărie la cafea :). Mergi în magazinele lor sau vezi pe site şi cere-le o ofertă.

Bucatarie Gazelle L 393 cm de la Lemet cu pret de la 5777 lei. Pretul bucatariei din imagini este de 7347 si nu include electrocasnicele. Vezi toate detaliile despre ce include bucataria aici.

Bucatarie Gazelle L 393 cm de la Lemet cu pret de la 5777 lei. Pretul bucatariei din imagini este de 7347 si nu include electrocasnicele. Vezi detaliile despre ce include bucataria aici.

13 raspunsuri pentru Cele mai vandute bucatarii premium produse in Romania

  1. gena spune:

    Sunt foarte dezamagita de cei de la Lems. Am facut comanda pe 6 august 2013 si desi am achitat intergal mobila comandata – in jur de 1000 de euro pentru 6 corpuri de bucatarie Gazelle – mobila nu a ajuns in 3 saptamani asa cum e scris in contract…M-au amanat deja de 2 ori si e posibil sa ajunga abia dupa data de 12 septembrie, daca va ajunge…:(

    • adela parvu spune:

      Gena, imi pare tara rau sa aud asta. Mie imi plac mult oamenii de la Lems. AM fost la fabrica, i-am cunoscut si pe proprietarii fabricii, stiu ca-si doresc sa ofere mobila de calitate si la preturi bune pentru romani. Ai incercat sa-i contactezi sa afli exact ce s-a intamplat? Poate ca si perioada asta de concedii i-a bulversat. Zic si eu 🙂

      • gena spune:

        Pana la urma au venit baietii de la Lems, dar dupa nenumarate telefoane si mesaje. Bucataria este frumoasa, sper ca si rezistenta. Cred ca neseriozitatea este a celor de la magazinul Lemet unde am facut comanda.

  2. cine isi face rata la Lemns este nebun nu gluma, am luat o mobila de 40 de mil vechi si dau 100 de mil acum. o afacere buna?

  3. Andrei spune:

    Am comandat si primit o bucatarie gazelle in valoare de 3900 de euro in 3 saptamani, exact cum au spus! Perfecta!!!stam numai in bucatarie!

  4. dany spune:

    am vazut comentariile la clientii dv. si am ramas dezamagit chiar vroiam sa-mi cumpar o mobila de buc.gazelle pe fond negru dar mai bine caut in alta parte.unde sunt sigur pe ce dau banii

  5. dany spune:

    si mai vreti si un avans ca sa te agate zic eu

  6. mirela spune:

    tot sistemul LEM”S este varza . De la productia din fabrica si pana la vanzarea din magazin . Repet , sistemul . Materialele sunt … putin mai bune , designul … putin mai placut fata unii concurenti . Eu am avut probleme cu ei asamblarea din fabrica si pana la asamblarea in casa . Returnari , probleme de asamblare ( aliniere usi sertare si dulapuri ) , neplaceri care nu justifica pretul platit si calitatea arogata .
    Partea mai haioasa – daca se poate numi asa – a fost ca la o imbinare de 90 de grade a palului laminat wenge , a ramas o fanta bej ( 0,5 – 1 mm ) a structurii palului . Recomandarea montatorilor a fost …sa folosesc un marker permanent negru sau maro ( !!!!! ) ca ei asa au mai procedat la alte ansambluri de mobila .
    In concluzie … de toata jena . Pacat de materiale si design .

  7. Dumitrescu andrei spune:

    Eu sunt f dezamagit de ei. Sistemele sunt de f proasta calitate. Sar rotitele de la sertare. Telescoapele sunt gandite f prost.au o putere mult prea mare si mi.au fortat balamalele pana mi.au sarit din holsuburi fiind nevoit sa comand alte placi la ei deoarece in pal nu mai poti infileta iarasi surubul in acelasi loc. Acum vreau sa ma mut si daca vreau sa mai cmand alte corpuri adio. S.a scos din uz gama. Nu au nimic de rezerva din gama respectiva. De pe manere a sarit in N locuri vopseaua.

  8. Sebe Ionel spune:

    Am cumparat mobila de la Lemns pentru apartament cu doua camere respectiv biblioteca, dormitor complet,bucatarie si vreau sa va spun ca este de cea mai proasta calitate,dupa cateva luni a inceput sa se dezmenbreze, sa se exfolieze…….. au venit cei de la fabrica si mi-au schimbat partile care s-au deteriorat dar cu multe amenintari si multe drumuri la magazin,iar in urma discutiilor purtate cu un inginer de la fabrica m-au linistit spunandu-mi ca mobila este facuta sa reziste 5 ani atat cat are garantie,este foarte frumoasa si lucrata cu grija dar materialele din care este facuta sant proaste nu rezista, la bucatatrie daca gatesti mai mult incepe sa se exfolieze,in dormitor daca barbatul este mai greu peste 75 de kg se rupe,se macina rumegusul, ca practic este facuta din rumegus,dulapul din dormitor cu usi glisante s-au strambat peretii laterali si nu se mai inchid usile, concluzia, mobila de proasta calitate, numai pentru expozitie,cine nu crede este invitat la mine sa vada pe ce am arucat banii, si ce bani.

  9. Ruxandra avramescu spune:

    Eu am mobila de la Lems din gama cea mai de sus si este cat se poate de frumoasa, rezistenta, minunata. Toata casa am mobilat-o de la ei si ii recomand cu incredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *