adelaparvu.com despre design floral, designer Nicu Bocancea, creatii publicate in International Floral Art 2014 - 2015 (6)

In Design floral, Gradina, Romania Mea

Spectaculoase sculpturi florale semnate de Nicu Bocancea, publicate în cel mai faimos album din lume

Album International Floral Art 2014-2015

Album International Floral Art 2014-2015

Lumea floriștilor este una de vis, cu adevărat provocatoare și frumoasă, iar creațiile acestor designeri florali pur și simplu ne uimesc. International Floral Art, editat de către Stichting Kunst Boek, este albumul de referință în lumea floriștilor. Un juriul exigent selectează din mii de creațiile florale trimise de către floriști din întreaga lume cele mai bune 150 de lucrări și le publică în acest album de referință, care apare o dată la doi ani și pe care îl poți cumpăra de AICI. Știi că ți-am mai scris despre Nicu Bocancea care ne-a copleșit cu aranjamentul de nuntă tradițional românesc. Ne-a doventi că aranjamentele florale sunt un domeniu al artei, că un eveniment poate fi cu adevărat de neuitat prin limbajul florilor și că tradiția poate fi o sursă extrarodinară de inspirație pentru creații florale răvășitoare.

adelaparvu.com despre design floral, designer Nicu Bocancea, creatii publicate in International Floral Art 2014 - 2015 (6)

adelaparvu.com despre design floral, designer Nicu Bocancea, creatii publicate in International Floral Art 2014 - 2015 (7)

Ei bine, uite că nu încetează să-și confirme talentul și pe plan internațional pentru că acum este a doua oare consecutiv publicat în International Floral Art, care cu ediția jubiliară 2014/2015 aniversează 10 ani de apariție a acestui faimos album. Să ne înțelegem, dacă ești publicat aici înseamnă că faci parte din elita floriștilor de pe mapamod. Ei bine, ăsta e un motiv de mândrie pentru noi toți, pentru că dincolo de Floria Iris unde Nicu Bocancea pune umărul la treabă alături de echipa sa, aici e vorba despre faptul că reprezintă România. Felicitări din tot sufletul Nicu Bocancea! Mulțumim că ne faci să fim mândri de tine! Acest articol chiar merită să-l distribui mai departe! Sper să-ți placă și ție creațiile lui!

adelaparvu.com despre design floral, designer Nicu Bocancea, creatii publicate in International Floral Art 2014 - 2015 (1)

adelaparvu.com despre design floral, designer Nicu Bocancea, creatii publicate in International Floral Art 2014 - 2015 (5)

adelaparvu.com despre design floral, designer Nicu Bocancea, creatii publicate in International Floral Art 2014 - 2015 (2)

adelaparvu.com despre design floral, designer Nicu Bocancea, creatii publicate in International Floral Art 2014 - 2015 (3)

adelaparvu.com despre design floral, designer Nicu Bocancea, creatii publicate in International Floral Art 2014 - 2015 (4)

7 raspunsuri pentru Spectaculoase sculpturi florale semnate de Nicu Bocancea, publicate în cel mai faimos album din lume

  1. Marianne spune:

    Aranjamentul cu floarea soarelui deosebit.A avut o muza care l-a inspirrat grozav.

  2. mar2909 spune:

    Desigur, muza se numeste…concept!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *