adelaparvu.com despre filmare cu flori care cresc din ghiveci

In Idei pentru acasa

Îmi plac filmările cu flori!

Am dat peste filmarea asta și trebuia să ți-o arăt și ție, mai ales că nu m-am așteptat la surpriza de final cu flori. Am crezut inițial că este vorba doar de iarbă. Nu știu dacă e trucaj sau nu, dar zău că mi-a plăcut. Adevărul este că eu n-am văzut frezii la ghiveci. În mintea mea este clar că ele cresc doar în sere, iar noi ne putem bucura de ele exclusiv ca și flori tăiate. Ei bine, am să-l întreb pe Carli Marian, colegul meu de blog specialist pe partea de grădină, și mai multe și revin cu informații. Până atunci te las să te bucuri și tu de imagine. Sper să te inspire și pe tine! Și vezi că mai ai un articol de genul ăsta filmat AICI cu biblioteca cu rafturi care se rotesc 🙂
adelaparvu.com despre filmare cu flori care cresc din ghiveci
Sursa: luthinee.soup.io
Și nici n-am postat bine filmarea asta că Raluca Ardelean mi-a trimis pe pagina de Facebook link-ul cu filmarea de mai jos. Superb!

4 raspunsuri pentru Îmi plac filmările cu flori!

  1. Brindusa spune:

    Uite aici încă un filmuleţ, în care poţi admira felul cum se deschid 22 de flori… http://www.youtube.com/watch?v=11hd_fEA9T0 Dacă încerci să cauţi ‘time-lapse flowers’, cred că poţi găsi mai multe clipuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *