adelaparvu.com despre aspiratorul Philips clasa A, model ProwerPro Expert 2

In Electrocasnice si dotari, Shopping

VIDEO. Am găsit aspiratorul care mă scapă de părul câinelui meu și nu-mi stresează fonic vecinii

Îți spun din start că până nu încerc ceva nu-mi dau cu părerea, iar în privința curățeniei trebuie să mărturisesc că nu am prea mult timp și mă interesează numai ceea ce-mi este de folos, adică să termin repede și bine treaba prin casă. Așa că atunci când cei de la Philips mi-au spus că au lansat o nouă gamă de aspiratoare eficiente energetic, adică deși au un motor de putere mai mică, ele își fac treaba excelent,eu i-am întrebat dacă ele pot aspira cum trebuie părul de animale (căci eu am un cățel mic, dar flocos), dacă sunt silențioase și dacă au modele de aspiratoare fără saci de hârtie, ca să fac și eu economie de timp și bani și să nu mai trebuiască să mă deplasez să cumpăr consumabile. Ce mai? Le-am cerut să-l testez pe PowerPro Ultimate FC9723, un aspirator care avea premisele să îndeplinească toate așteptările mele și mi-au trimis unul, așa că merită să-ți spun despre el pentru că eu după testarea lui m-am hotărât să-l cumpăr.

adelaparvu.com despre aspiratorul Philips clasa A, model ProwerPro ExpertModelul pe care l-am testat eu este unul fără sac, adică PowerPro Expert

Dar ce mi-a plăcut? În primul rând pentru că modelele fără sac aspiră foarte bine, iar murdăria este colectată facil în recipient. Eu am acasă mochetă și crede-mă că e greu de întreținut mai ales când ai un animal de companie și două huidume de băieți cărora nu prea le pasă să se descalțe la intrare. Dar cu aspiratorul ăsta de la Philips mi-am făcut repede treaba. În plus, are și accesorii care să mă ajute să aspir mobila, în special canapeaua, pentru că acolo își are locul câinele meu. Și chiar m-a încântat foarte tare pentru că e silențios. Am o problemă cu zgomotul, motiv pentru care nu ascult radioul, iar dacă e să aleg vreun produs electrocasnic, faza asta cu zgomotul mă interesează din start. Am aflat că aceste aspiratoare au motoare extrem de eficiente, cu consum redus de energie. Chiar am văzut de curând un documentar la DigiLife în care se spunea că majoritatea oamenilor aleg aspiratoare care sunt zgomotoase pe motiv că au impresia că ar fi mai puternice. Ei bine, acum nu mai este cazul să crezi asta! Poți avea parte de super aspirare cu minim de zgomot.

adelaparvu.com despre aspiratoarele Philips clasa A, Philips A Class 2015 (2)Vezi AICI toate modele de aspiratoare fără sac PowerPro de la Philips

Da, și faza cu lipsa sacului îmi convine de minune, mai fac economie de bani, dar mai ales de timp, căci șii cum se întâmplă să rămâi fără saci exact când ai nevoie. În plus, tehnologia PowerCyclone (am aflat că se numește așa din prospect) permite separarea eficientă a prafului de aer, iar aerul evacuat este perfect curat. Suplimentar, acționează filtrul HEPA 10, lavabil, din dotarea aspiratorului, care asigură o filtrare a aerului de până la 99.95%. Când ai copii și animale de companie înțelegi ce spun atunci când mă refer la aerul evacuat fără praf și fără microbi. Ce pot să-ți spun după ce l-am testat și mi-a plăcut că se simțea curat în casă (dragă Piticule, prietenul mel de la Pucioasa, asta e și pentru tine, că ai fobia asta cu praful, deci îți spun eu că nu e cazul).

adelaparvu.com despre aspiratoarele Philips clasa A, Philips A Class 2015 (1)Vezi AICI modelele de aspiratoare clasa A de la Philips care au sac

Periile sunt demențiale! Peria principală TriActive Max are capetele rotunjite și aspiră până și impurități de dimensiuni mari,iar cea suplimentară DiamondFlex este excelentă pentru colțuri rotindu-se la 180 de grade, acolo, adică de la colțuri, unde mi-a spus mama că trebuie să încep întotdeauna curățenia. I-am întrebat pe cei de la Philips de ce au lansat o gamă eficientă energetic, adică ce înseamnă asta și mi-au spus că noile reglementări europene prevăd ca motoarele pentru electrocasnice să consume cît mai puțină energie. Ei bine, astea noi de eficiență clasa A practic reduc pierderile de aer, iar motoarele ajung la viteze de până la 650 de km pe oră și 40.000 de rotații peminut (de două ori mai rapid decât o mașină de Formula 1). Adică de acum încolo nu te mai uiți la puterea motorului, ci la clasa energetică. Să-ți mai spun că e și ușor și compact, că-mi încape bine în debara sau că-l pot ține ușor în mână? Ei bine, uite, l-am testat și gemenii mei, ca de obicei, au încercat să mă tachineze filmându-mă, așa cum o fac de fiecare dată când mă văd prin casă că încerc ceva nou. Dacă-l vrei și tu vezi că ai parte de promoții și banii garantat înapoi dacă nu-ți place (și nu cred că n-o să-țiplacă). Uite AICI ai mai multe detalii legate de promoție și gama de produse cu noile aspiratoare Eco de la Philips. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

adelaparvu.com despre aspiratorul Philips clasa A, Philips A Class

13 raspunsuri pentru VIDEO. Am găsit aspiratorul care mă scapă de părul câinelui meu și nu-mi stresează fonic vecinii

  1. paul spune:

    Din pacate filtrele de schimb nu se gasesc in rafturile magazinelor de electrocasnice si nici in online, iar spalatul sub jet de apa distruge eficienta filtrului( fie se incarca de particule fine care se usuca in filtru ceea ce duce la eliminarea de particule de praf in aer – senzatia de aer imbacsit).

    Din experienta cu http://www.philips.ro/c-p/FC9323_09/powerpro-compact-aspirator-fara-sac-cu-tehnologia-powercyclone-4/specifications dupa 1 an de functionare 1 o data pe saptamana pentru un apartament de 3 camere filtrele nu mai functioneaza ca la inceput, iar kitul de schimb http://www.philips.ro/c-p/FC8058_01/kit-de-schimb/support nu e disponibil la nici online shop din primele doua pagini de cautare pe google.

    • Adela Parvu spune:

      Sper ca cei de la Philips sa fie pe faza cu detalii acestea Paul! Multumesc pentru opinie!

    • ana blana spune:

      Trebuie să te laud cu noua mea pradă!!! Aspiratorul ciclon Thomas Pet & Friends este o lovitura la țintă! În cele din urmă, alergia la blană și iubirea pentru animale pot merge mână în mână !!!!

  2. silvia spune:

    Eu am cumparat acum 2 ani un aspirator Rainbow. Este aspiratorul perfect , este scump dar este garantat pentru 20 de ani si are un vas cu apa in care aduna murdaria. Nu ai nevoie de filtru, arunci apa si speli recipientul. Mai curat si eficient nici ca se poate

  3. Elena spune:

    Nu stiu cati dintre noi,oamenii de rand,isi pot permite sa dea 1600 lei pe un aspirator oricat de bun ar fi el!:(

    • Adela Parvu spune:

      Il luam de Black Friday Elena 🙂

      • Cipri spune:

        din experienta mea cu aspiratoarele cu filtru pe baza de apa pot spune ca puterea de suctiune e incomparabil mai mica decat la cele clasice. parerea mea e ca nu merita. in schimb merita aspiratoarele fara sac cu filtre din bureti. acestia pot fi spalati iar spre deosebire de filtrele pe baza de hartie nu isi pierd in timp proprietatile si nu se obtureaza dupa un an de utilizare.

  4. Sorina spune:

    Buna,
    Din experinta NU recomand aspirator fara sac.
    Am sa argumentez:
    -au capacitate mica de colectare praf max 1,6l care se umple la o aspirare/saptamana a unui apartament 60mp si locuit decat de o singura persoana plus o pisica;
    -curatarea este o adevarata aventura. Se scoate cuva de colectare, se galeste la gunoi, se scoate filtul, se scutura de praf pe geam ca nu poti sa-l aspiri ca nu ai cu ce, se spala bine filtrul, cuva de colectare, piesele de prindere apoi toate se pun la uscat.
    Dupa folosirea unui astfel de aspirator timp de 6 luni, am decis ca-mi cumpar altul cu sac de capacitate mare 4,5l.

  5. Ada spune:

    Desi puterea motorului a scazut conform noilor legi si reglementări europene intrate in vigoare in anul 2013 prin care motoarele aspiratoarelor casnice nu pot depasi 1600W, insa pe de alte parte exista obligativitatea de aspirare a min 70% din praful din covoare respectiv 95% din praful de pe suprafete dure, noua gama de aspiratoare Philips ofera mai multa eficienţă http://timez.ro/performanta-noii-generatii-de-aspiratoare-eficiente-energetic-clasa-a-si-b-de-la-philips/

  6. Răzvan spune:

    MIELE ingineria germană vă pune la dispoziție o gamă largă de asipratoare si perii pt. dragi voștri parteneri patrupezi , succes la testat un aspirator MIELE made in germany nu EU sau PRC

    DSCN7787

  7. Ola1985 spune:

    Salut, trebuie neapărat să mă laud cu noua mea achiziție. Sunt o adevărată „pisicofilă”, am 3 pisicuțe iubite, iar apartamentul meu a fost mereu plin de păr de pisică . Am hotărât să cumpăr aspiratorul Thomas Aqua Pet&Family Plus și sunt încântată! După aspirat nu se vede păr de pisică, iar în casă aerul este mai proaspăt. Îl recomand tuturor proprietarilor de animale!

  8. adela popescu spune:

    fluturarea părului de blană ma înnebunea … la sfatul unei prietene, am fost tentat să cumpăr un aspirator Thomas Amfibia PET și acum apartamentul meu este liber de părul pisicii. ÎN SFÂRȘIT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *