adelaparvu.com despre bucatarie cu masa culisanta, model de mobila de la Euphoria Kitchens (2)

In Idei pentru acasa, Magazine, targuri, expozitii, Mobila, Shopping

VIDEO. Soluție pentru masă într-o bucătărie mică

De multe ori nu mai e spațiu pentru masă în bucătărie, în special la bloc, unde aceste încăperi sunt de regulă mici. Dar cu mobilier bine gândit și sisteme ingenioase disponibile acum pe piață poți rezolva problema. La târgul Mobila Expo de la Romexpo am văzut o soluție de acest fel care cu sigurnață ți-ar da idei. Este vorba despre o masă culisantă care poate fi înglobată în ansamblul de mobilier. Când ai nevoie de ea o poți trage și folosi ca loc de luat masa, dar și ca o extensie binevenită ca blat de lucru când gătești. Am găsit acest model în standul celor de la Euphoria Kitchens. Masa, prevăzută cu roți mici, culisează de-a lungul unui profil montat sub blatul de lucru al ansamblului inferior de mobilă de bucătărie. Dacă vrei ca sistemul să fie funcțional mult timp, e recomandat să alegi sisteme de culisare performante. De asemenea, mărimea mesei poate fi adaptată, cum e și în cazul dispoziției mobilierului. Cert este că da, poți avea acum masă și într-o bucătărie mică. Și ca să-ți fie mai ușor să vezi cum funcționează totul, ți-am postat un mic filmuleț. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre bucatarie cu masa culisanta, model de mobila de la Euphoria Kitchens (2)

Dacă te întrebi despre prețul bucătăriei de mai sus, cu masă culisantă, pe care am văzut-o în standul celor de la Euphoria Kitchen, pot să-ți spun că acesta este pentru mobilier, fără electrocasnice, circa 6000 de euro.

adelaparvu.com despre bucatarie cu masa culisanta, model de mobila de la Euphoria Kitchens (1)

3 raspunsuri pentru VIDEO. Soluție pentru masă într-o bucătărie mică

  1. rodica lupu spune:

    Ingenios, arata si bine, mai ales cea in culoarea lemnului natur, multumesc pentru postari, o zi buna de tot sa ai!

  2. Natalia spune:

    Ingenioasa solutie si chiar foarte practica. Poate fi folosita si pe post de blat de bucatarie, adaugator la cel de baza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *