KIKA
adelaparvu.com
recomandă kika.ro
KIKA
adelaparvu.com despre inscrieri Visuri la cheie sezonul 5 (4)

In Romania Mea

Au început înscrierile la Visuri la cheie, sezonul 5

Dacă știi o familie deosebită, de la care cu toții avem ceva de învățat despre valorile umane, despre lecții de viață, despre curaj, onestitate, credință, omenie, familie care se întîmplă să treacă printr-o situație temporară, mai dificilă, scrie povestea despre ea pe site-ul Visurilacheie.protv.ro. Pe site, AICI, la secțiunea înscrieri – visurilacheie.protv.ro/inscrieri – ai un formular pe care trebuie să-l completezi, iar înainte de a-l completa e recomandat să pregătești poze cu familia și casa, chiar și materiale video (le poți face cu telefonul mobil). După ce ai completat formularul apeși pe butonul ÎNSCRIERE și mesajul tău va ajunge la redacția emisiunii, adică la ProTv unde se va face selecția familiilor. Cele mai mari șanse le au familiile pentru care au fost completate toate căsuțele formularului, inclusiv la capitolul poze și video.

adelaparvu.com despre inscrieri Visuri la cheie sezonul 5 (1)

Atenție! După trimiterea mesajului nu veți primi niciun fel de confirmare sau anunț dacă familia va fi sau nu selectată. De ce? Pentru că face parte din surpriza emisiunii. Această emisiune se bazează pe emoții reale, ca atare, dacă familia ar fi anunțată că a fost aleasă, nu s-ar mai comporta firesc în fața echipei de filmare. E valabil și pe noi, care facem parte din echipă. De aceea nici familia, dar nici noi, cei care facem parte din echipa emisiunii, nu suntem anunțați despre cine a fost selectat. Aflăm înainte de a ne urca în autocar. Așa că scrie poveștile oamenilor care consideri că merită, care consideri că ne pot inspira pe noi toți și te vei bucura împreună cu ei atunci când te vor suna să-ți spună că autocarul Visuri la cheie este în fața casei lor. Numai atunci vor putea fi siguri că au fost selectați.

adelaparvu.com despre inscrieri Visuri la cheie sezonul 5 (4)

Deci, completează formularul pe care-l găsești AICI visurilacheie.protv.ro/inscrieri sau poți trimite datele, conform formularului, pe adresa de mail [email protected] Nu trimite mesaje pe pagina de Facebook/Visurilacheie.protv pentru că acelea nu vor fi luate în considerare. Până la urmă este considerată o primă selecție și modul cum este completat formularul de pe site. Filmările vor începe curând, în această primăvară, iar la ProTv emisiunea va fi difuzată din toamnă. Mult succes!

adelaparvu.com despre inscrieri Visuri la cheie sezonul 5 (3)

Înscrieri pentru emisiune AICI:  visurilacheie.protv.ro/inscrieri

12 raspunsuri pentru Au început înscrierile la Visuri la cheie, sezonul 5

 1. Design Total spune:

  Adela abia asteptam emisiunea sa ne inspiram din noile proieecte.

  Va multumim

  Adela te iubim!!!!

  logo_v3_hex_FFD900-1

 2. Petrica mirel spune:

  SUNT ARDELEANU PETRICA MIRELSI SUNT O PERSONA BOLNAV DE EPILEPSIE SI VITOAREA MEA SOTIE ARE TUBORARE BIPOLARE SUNTEM DIN TELORMAN TURNU MAGURELE SI AM FACUT CE AM PUTUTU LA CASA DAR NU MAI POT MUNCI NU MAI AM VOIE VA URMARESC SI PLANG DE CATE ORI VAD ASA CEVA FOARTE FRUMOS..AM FOST PARASIT DE PARINTI SAU DASPARTIT ETC.AU LUAT BANI SI AU PLECAT DUPE CE AM FOST LOVIT DE MASINA.DE LA PERSOANA CARE MA LOVIT SUNT CU ACEASTA FATA NU AM SO LAS SI NU AM SA O PARASESC O IUBESC ENORM SI PE MAMA EI FOARTE MULT.NE IUBIM MULT DE TOT.SI AS DORI SA FACETI O SURPRIZA PETRU EA ..VA SALUT SI NU MAI BINE.MULTA SANATATE LA TOATA FAMILIA VOASTRA..NU MAI BINE ..

 3. Adriana spune:

  Draga Adela,

  Te rog mult sa citesti acest text: http://www.totuldespremame.ro/copilul-tau/copilul-cu-nevoi-speciale/viata-cu-autism-episodul-160-de-ce-o-fi-greu-sa-cresti-copii

  Sigur vei continua si cu celelalte. Aceasta familie merita sa fie ajutata (ca multe altele, bineinteles). Nu am cum sa semnalez cazul pe pagina emisiunii pentru ca e tot ce stiu despre ei, cred insa ca daca este los pentru dansii in emisiune se pot afla restul detaliilor.

  Multumesc pentru tot ce faci.

 4. Minodora spune:

  Bună ziua,
  Scuze pentru deranj…o întrebare te rog: ști cumva înscrierile de anul trecut care nu s-au aplicat (poate că am trimis prea târziu)…se pot aplica în acest an…sau fiecare an cu alte înscrieri?….să trimitem din nou formularul (dacă a fost trimis în luna octombrie?)
  Mulțumesc frumos și toate cele bune!…..
  … vă așteptăm pe la noi 😉

 5. Minodora spune:

  Mulțumesc frumos pentru răspuns.
  Numai bine!

 6. mobilier spune:

  frumos format al emisiunii. daca cunosc destul de vag o familie cu probleme este posibil sa aplic, de asemenea nu cred ca as putea face rost de fotografii si mai ales video?

  • SOMES VETA spune:

   Buna seara, revin cu rugamintea de a analiza cererea pentru o familie foarte greu incercata pe care v-am prezentat-o cu ceva timp in urma, nu mai stiu exact dar a fost toamna trecuta. numele acestei familii este JIFCU DORINA-MARIA si a concubinului sau CANDA NICOLAE ILIE din comuna PRIGOR,NR. 50, JUD. CARAS-SEVERIN.Numele meu este SOMES VETA, adresa de Email [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *