adelaparvu.com despre Visuri la cheie, sezonul 5, in foto Corneliu Ulici

In Romania Mea

Al cincelea sezon Visuri la cheie debutează pe 12 septembrie

Dragii mei, toate zilele în care nu am postat articole pe blog, am lucrat alături de colegii mei pentru familiile care au beneficiat de renovarea caselor lor de către echipa Visuri la cheie. Ei bine, de azi 12 septembrie 2018, rezultatele muncii acestei fabuloase echipe, vor fi vizibile pe ecrane, fie ale televizoarelor, fie pe cele ale laptopurilor, smartphone-urilor sau tabletelor (emisiunea poate fi urmărită LIVE, ONLINE și pe protvplus.ro). Și da, sunt noutăți. În primul rând îi veți cunoaște pe cea mai mare parte dintre colegii mei: Corneliu Ulici, prezentatorul emisiunii, Cristina Joia designer și artist vizual, Ciprian Vlaicu arhitect, urmând ca la următorul episod să-l cunoașteți și pe Valentin Ionașcu arhitect. Colegii mei arhitecți apar pe rând în episoadele Visuri la cheie, dar pot divulga de pe acum că vor exista și surprize frumoase când ne veți vedea pe toți la treabă.

În foto de la stânga la dreapta: Corneliu Ulici, prezentatorul emisiunii Visuri la cheie, Ciprian Vlaicu arhitect, Adela Pârvu, Cristina Joia designer și artist vizual.

În foto de la stânga la dreapta: Corneliu Ulici, prezentatorul emisiunii Visuri la cheie, Ciprian Vlaicu arhitect, Adela Pârvu, Cristina Joia designer și artist vizual.

Ce veți vedea în primul episod al celui de-al cincelea sezon? Veți afla despre o familie puternică și despre o poveste de viață din care vom învăța cu toții ce important este să ai grijă de cei dragi, să-i respecți, să le spui că-i iubești și chiar să le arăți acest lucru zi de zi. Este o realitate crudă pentru mulți dintre români să piardă ceea ce este de neînlocuit în sufletul lor, dar forța familiei Popa de a trece peste durere o să ne facă pe toți mai puternici și, sper, mai uniți. Și da, veți vedea și o renovare spectaculoasă, una făcută cu mult drag și responsabilitate, dar și multă creativitate și dedicare pentru familie. Aici, pe site-ul visurilecheie.protv.ro puteți afla mai multe despre familia Popa. Eu voi reveni după emisiune cu detalii, iar în timpul emisiunii voi comenta alături de voi pe pagina de Facebook/AdelaParvublog. Deci, în seara asta vă aștept să trăim împreună speranța spre mai bine a unei familii care ne învață să fim aproape de cei dragi, de la 20,30 pe ProTv. Crede în oameni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *