adelaparvu.com despre servicii de gaz CEZ Vanzare Romania (3)

In Electrocasnice si dotari

Când e cald și bine acasă

Avem tendința să luăm de-a gata multe dintre lucrurile care se ascund în spatele construcției unei case – inovație, tehnologie și nu în ultimul rând efortul a zeci de oameni. Gândește-te ce înseamnă pentru tine să ajungi seara acasă? Pentru mulți înseamnă să fie cald, să se simtă în siguranță, să poată face un duș fierbinte, să gătească ceva bun și să petreacă timp singuri sau cu familia. Da, să fie cald, să poți găti, să poți face un duș bun, să ai parte de confort pare de la sine înțeles că e normal #Acasă, nu-i așa? Dar te-ai gândit că pentru toate acestea și casa are nevoie să fie alimentată, să fie protejată, să beneficieze de întreținere? Casa devine #Acasă când ai grijă de ea, iar acum poți face acest lucru mai ușor decât ai crede. Dar hai să-ți spun mai multe.

adelaparvu.com despre servicii de gaz CEZ Vanzare Romania (2)

Deși fiecare casă este diferită, în prag de toamnă, când nostalgia începutului de școală, a serilor reci încălzite de o plăcintă la cuptor, a meselor în familie alături de cei dragi, fiecare bucătărie devine din nou centrul de interes al casei, spațiul celor mai frumoase amintiri și a celor mai savuroase mese. Tocmai de aceea, CEZ Vânzare, prin oferta personalizată CEZ Gaz, celebrează momentele în care #energiavindelaoameni și încălzește atmosfera de #Acasă cu oferte specifice nevoilor fiecărei familii.

adelaparvu.com despre servicii de gaz CEZ Vanzare Romania (4)

Ca să te bucuri de atmosfera sigură și liniștită de #Acasă, nu uita să ai grijă de locuința ta. Și da, așa cum fiecare dintre noi se pricepe la un domeniu anume, de partea cu furnizarea de gaze naturale se pot ocupa cei de la CEZ Vânzare, care au specialiști atestați și care-ți pot garanta nu doar alimentarea casei, ci și întreținerea ei pe partea de instalații. Fiecare locuință merită specialiști potriviți pentru atmosfera dorită #Acasă.

adelaparvu.com despre servicii de gaz CEZ Vanzare Romania (3)

Află mai multe despre pachetele de servicii CEZ Gaz aici, dar află și despre promoții și noutăți de pe Instagram, Facebook și Twitter. Până atunci te las să te încălzești cu spotul TV de mai jos și cu întrebarea: Ce pachet de servicii CEZ ți se potrivește? 

Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *