adelaparvu.com despre vas wc Rimfree de la Geberit (8)

In In trend

Noile vase wc sunt RIMFREE, adică fără ramă, ușor de curățat

Sunt inovații aparent mici, dar care ne schimbă major viața cotidiană. Sper exemplu, un vas de toaletă fără ramă, fără acea margine sub care să nu se mai acumuleze depuneri, bacterii, calcar sau murdărie este o chestiune aparent minoră, dar de fapt, ajungi ca, în scurt timp, să nu mai folosești cantități mari de detergent, deci să faci economie mare de bani. Unde mai pui că și igiena este asigurată din prima. Este o inovație patentată de compania elvețiană Geberit, pe care multă lume o cunoaște din prisma rezervoarelor îngropate pentru vase wc. Acest patent este înregistrat sub denumirea de RIMFREE și deja, în domeniul hotelier este un etalon al calității. Dar hai să-ți spun mai multe.

Tehnologia Rimfree a fost patentată în 2011 și este prezentă la brandurile KOLO și Keramag, ambele fiind în prezent în portofoliul Geberit România. Această tehnologie se referă la vasele WC complet fără ramă, ceea ce înseamnă igienă și curățare la un nivel superior, pentru ca murdăria să nu se mai acumuleze sub ramă.

Tehnologia Rimfree a fost patentată în 2011 și este prezentă la brandurile KOLO și Keramag, ambele fiind în prezent în portofoliul Geberit România. Această tehnologie se referă la vasele WC complet fără ramă, ceea ce înseamnă igienă și curățare la un nivel superior, pentru ca murdăria să nu se mai acumuleze sub ramă.

adelaparvu.com despre vas wc Rimfree de la Geberit (4)

 

Cum anume îți dai seama dacă un vas este fabricat cu tehnologia patentata RIMFREE de la Geberit? Foarte simplu: nu mai are ramă! Practic, debitul de apă este controlat chiar înainte de a ajunge în vasul WC ceramic. Un așa numit ghidaj de spălare transmite fluxul de apă de-a lungul ambelor părți, exact în zona în care este nevoie pentru o spălare curată și eficientă, care nu mai necesită acea curățare anevoioasă la care suntem supuși mulți dintre noi. Acest ghidaj de direcționare al apei asigură o spălare totală care acoperă o suprafață vastă a părții ceramice, reducând în același timp consumul de apă. Multe vase WC care imită tehnologia RIMFREE nu sunt de fapt complet lipsite de ramă, de margine. Ele depind încă de un mic ghidaj sau de o ramă pentru a menține apa în interiorul vasului WC. Dezvoltarea tehnologiei patentate RIMFREE de la Geberit duce cu un pas mai departe ideea toaletelor fără ramă de spălare prin faptul că se realizează mai multe lucruri deodată: economie de apă, eliminarea suprafețelor unde ar putea să se dezvolte bacteriile, economie de detergent. Și totul printr-un design excelent conceput.

Tehnologia Rimfree a primit 8 premii care atesta recunoașterea experților: Tehnologie Roku 2012, Dobry WZOR 2013, +x Award, Lazienka Wibor roku 2013, Lider Nowych Technologii, Belgian Building Awards, Zloty Medal 2014, Nord BAT 2014 Best Innovation.

Tehnologia Rimfree a primit 8 premii care atesta recunoașterea experților: Tehnologie Roku 2012, Dobry WZOR 2013, +x Award, Lazienka Wibor roku 2013, Lider Nowych Technologii, Belgian Building Awards, Zloty Medal 2014, Nord BAT 2014 Best Innovation.

adelaparvu.com despre vas wc Rimfree de la Geberit (1)

Așa că, dacă te preocupă igiena și vrei să te eliberezi de grija curățării dificile a vasului de toaletă, fii pe fază cu ceea ce este deja noul standard al calității: vasele de toaletă RIMFREE. Acum, de la Geberit, vei găsi multe modele de vase de wc pe care le poți adapta în funcție de stilul de amenajare al fiecărei băi în parte pentru că din portofoliul companiei elvețiene fac parte și brandurile Kolo și Keramag. Mai mult, pe lângă obiecte sanitare ai și mobilier de baie, deci poți amenaja baia ta în întregime cu produse de calitate. Până la urmă gândește-te că o baie nu o amenajezi decât o dată în viață, dar o folosești zilnic, așa că merită să alegi pentru ea produse de calitate. Uite, ai mai multe informații pe site-ul www.geberit.ro, iar produsele Geberit le găsești în magazinele de profil, dar și online, deseori sub denumirea de vas wc fără ramă Rimfree. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

Menținerea unei băi perfect curate este o necesitate, deoarece curățenia și igiena sunt importante, mai ales în baie. Curățenia nu ar trebui să devină o povară, ca să te confrunți cu colțuri dificile și greu accesibile de curățat. De asemenea, majoritatea oamenilor evită să folosească substanțe de curățare agresive. Băile moderne sunt îngrijite și ordonate, deci nu este deloc surprinzător faptul că această tendință se aplică și vasului WC. Vasul WC din toaleta de astăzi este RIMFREE, perfect curat, fără ustensile de curățare speciale.

Menținerea unei băi perfect curate este o necesitate, deoarece curățenia și igiena sunt importante pentru sănătatea noastră. Curățenia nu ar trebui să devină o povară, ca să te confrunți cu colțuri dificile și greu accesibile de curățat. De asemenea, majoritatea oamenilor evită să folosească substanțe de curățare agresive. Băile moderne sunt îngrijite și ordonate, deci nu este deloc surprinzător faptul că această tendință se aplică și vasului WC. Vasul WC din toaleta de astăzi este RIMFREE, perfect curat, fără ustensile de curățare speciale.

adelaparvu.com despre vas wc Rimfree de la Geberit (7)

adelaparvu.com despre vas wc Rimfree de la Geberit (3)

Foto: www.Geberit.ro

8 raspunsuri pentru Noile vase wc sunt RIMFREE, adică fără ramă, ușor de curățat

  1. Bogdan spune:

    rimless, rimfree… eu am asa ceva si au o mica problema, te trezesti cu apa pe papuci daca nu esti atent 😐

    • Adela Parvu spune:

      Cu Rimfree nu pățești așa ceva. Poate cu Rimless…

      • Laurențiu spune:

        Fiți vă rog mai exactă, aici răspundeți cum că „poate cu Rimless pățiți așa ceva” iar mai jos la întrebarea care sunt diferențele între Rim free/lesa răspundeți „denumirea”….

        • Adela Parvu spune:

          Rimfree înseamnă fără ramă (de la rim=ramă și free=liber, fără) și este o tehnologie patentată Geberit. Celealte branduri au încercat să facă ceva similar, adică rimless (rim=ramă, less=mai puțin), ceea ce în traducere ar fi ramă mai mică. Asta înseamnă că diferențele sunt clare: rimfree e complet fără ramă, rimless are o ramă, dar mult redusă față de vechile modele de vas wc. Aceste denumiri, fiind foarte similare, pot induce oamenii în eroare. Cel mai bine este ca înainte de achiziționarea unui vas rimfree sau rimless să le puteți testa fie într-un showroom, fie într-un loc public – restaurant, hotel. Ca să observați diferențele, căutați pe YouTube după cuvintele cheie – rimfree și rimless și veți observa diferențele. Sper să vă prindă bine aceste lămuriri!

      • Laurențiu spune:

        Vă rog puteți fi mai exactă, aici răspundeți cum că „poate cu Rimless pățiți așa ceva” iar mai jos la întrebarea care sunt diferențele între Rim free/less
        răspundeți „denumirea”….

    • Anamaria spune:

      Buna Bogdan. De la ce marca ai vasul de WC? Eu sunt tentata sa iau ceva de la Grohe Rimless. Multumesc 🙂

  2. Ion Popescu spune:

    Care sunt diferențele dintre Rimeless și Rimefree?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *