Element "C" creat de Valdecor

In Idei pentru acasa, Mobila, Oameni talentati, Romania Mea, Shopping

Mobilier unicat din ciment si cuart

Alia şi Dani sunt cuplu de designeri talentaţi care, pe lângă amenajări foarte frumoase şi practice, creează şi realizează mic mobilier din ciment şi cuarţ. Da, ai citit bine că este din ciment şi cuarţ. Până la urmă gândeşte-te la blaturile de bucătărie care există în variante de cuarţ şi n-ai să te mai miri sau la lavoarele de la baie (chiuvete se numesc cele de la bucătărie :)).

Piesa The Cube creata de Valdecor

Piesa The Cube creata de Valdecor, perfectă în living, hol sau dormitor

Avantajul acestui tip de material combinat de ciment şi cuarţ are avantaje reale. Se toarnă repede, rezistă excelent în timp, nu se pătează dacă este impermeabilizat, şi poate fi folosit cu succes şi la exterior pe balcon, terasă sau în grădină.

Elementul The Cube creat de Valdecor

Elementul The Cube creat de Valdecor se potriveşte de minune şi la exterior. Poate fi suport pentru ghiveci de flori, dar şi o măsuţă binevenită cu loc de depozitare.

Când vezi piesele create de cei doi designeri de la Valdecor ai putea să exclami „şi eu puteam face aşa ceva” şi totuşi, recunoaşte, n-ai făcut-o. Asta e şi frumuseţea unui design reuşit: simplitatea.

Piesa din ciment si cuart Ceruleum design Valdecor

Piesa din ciment si cuart Ceruleum design Valdecor. Poate fi o măsuţă generoasă de cafea, o banchetă în dormitor sau hol ori o piesă binevenită pe terasă sau balcon pentru depozitare.

Având forme geometrice simple, piesele se toarnă uşor, costurile fiind acceptabile (cu cât comanzi mai multe, cu atât oferta e mai bună :)), şi pot fi folosite unde ai nevoie pentru că se asortează bine în orice contex. Piesele se potrivesc şi într-un decor minimalist, dar şi într-unul rustic sau chiar clasic. Merg şi într-un interior de casăla bloc, dar merg de minune şi cu lemn.

Mic mobilier Lila creat de Valdecor

Mic mobilier Lila creat de Valdecor. Ce frumoasă e şi combinaţia de culori din imagine!

Alia şi Dani au creat aceste piese după ce au observat în amenajările pe care le-au făcut lipsa unor astfel de elemente mici, dar utile în orice casă. Aşa că au conceput câteva modele care sunt foarte versatile.

Element "C" creat de Valdecor

Element „C” creat de Valdecor binevenit ca şi noptieră, dar nu numai.

Şi dacă vrei să le comanzi, urmează linkul de aici. Preţul? Piesele costă de la 200 de euro până la 1200 de euro cu TVA, în funcţie de mărimea lor, culoare, număr comandat etc. şi pentru fiecare achiziţie primiţi evident factură. Fii pe fază şi dacă vrei să-ţi amenajezi casa, biroul sau vreun spaţiu public (restaurant, hotel, hostel etc.) pentru ei pot fi desingerii pe care-i căutai.

Piesa Lighting Cube creata de Valdecor

Piesa Lighting Cube creata de Valdecor. Este cu adevărat imgenioasă. Poate fi corp de iluminat, măsuţă, taburet sau toate la un loc! Se potriveşte atât la interior, cât şi la exterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *