Canapea extensibila Atlanta C3 cu perne model diferit pret 1499 lei de la Euromobila

In Mobila, Romania Mea, Shopping

Canapele extensibile, coltar sau simple la preturi bune

Am găsit nişte canapele foarte bune şi ieftine, produse la noi în ţară, în magazinul Euromobila din Bucureşti situat lângă staţia de metrou Muncii (înainte să faceţi dreapta către Calea Călăraşilor ce duce spre Hala Traian). M-am şi aşezat pe multe dintre ele. Recunosc, nu toate mi s-au părut comode, dar fiecare are gusturile lui sau mai bine zis durerile lui de spate :).

Canapea extensibila Philadelphia C3 pret 1550 lei de la Euromobila

Canapea extensibila Philadelphia C3 pret 1550 lei de la Euromobila

Mie mi se par confortabile canapelele care au lăţimea şezutului mare, de la 60 cm în sus, şi de asemenea spătarul să fie înalt şi comod. În plus, îmi plac canapelele extensibile ale căror mecanisme permit desfacerea înspre în faţă, adică fără spătar rabatabil. Astfel faci patul mult mai uşor, fără să mai muţi canapeaua.

Dar ce mai atâta vorbărie, neapărat uitaţi-vă pe site-ul celor de la Euromobila, iar înainte să cumpăraţi ceva, mergeţi în magazin şi testaţi modelul care vă face cu ochiul. Plus că, în magazinele Euromobila din Bucureşti şi din ţară ( Brăila, Buzău, Constanţa, Craiova, Piteşti, Sibiu, Sf. Gheorghe, Tg. Jiu, Tg. Mureş) veţi vedea şi toată gama de stofe, culori, modele, care vă permite să vă personalizaţi canapeaua şi pernele aferente ei. Şi multe stofe sunt incluse în preţ!

Aaaa…şi încă ceva important: puteţi alege tapiţeria şi din piele, evident asta costă în plus sau alegeţi direct dintre modele de canapele îmbrăcate în piele, iar pentru multe modele de canapea vă puteţi comanda şi fotolii. Multe fotolii pot fi fabricate astfel încât să fie extensibile.

Canapea extensibila Atlanta C3 cu perne model diferit pret 1499 lei de la Euromobila

Canapea extensibila Atlanta C3 cu perne model diferit pret 1499 lei de la Euromobila

Canapea extensibila Atlanta C3 pret 1499 lei de la Euromobila

Canapea extensibila Atlanta C3 pret 1499 lei de la Euromobila

Canapea Amanda extensibila C3 pret 1899 de la Euromobila

Canapea Amanda extensibila C3 pret 1899 lei de la Euromobila

Canapea coltar extensibila Roma CL 4 pret 2400 lei de la Euromobila

Canapea coltar extensibila Roma CL 4 pret 2400 lei de la Euromobila

Canapea coltar extensibila CL 3 pret 1752 de la Euromobila

Canapea coltar extensibila CL 3 pret 1752 lei de la Euromobila

Canapea coltar Bon Ton CL 4 pret 1971 lei de la Euromobila

Canapea coltar Bon Ton CL 4 pret 1971 lei de la Euromobila

Canapea extensibila Parma C2 pret 524 lei de la Euromobila

Canapea extensibila Parma C2 pret 524 lei de la Euromobila. Perfectă pentru spaţii mici!

Varietate de stofe pentru tapiteria canapelelor si fotoliilor de la Euromobila

Varietate de stofe pentru tapiteria canapelelor si fotoliilor de la Euromobila

13 raspunsuri pentru Canapele extensibile, coltar sau simple la preturi bune

 1. Dora spune:

  Si eu am avut supriza placuta sa le descopar, insa ” dureaza 3 ani” … 🙂 E drept ca nici nu ai putea cere foarte mult la preturile practicate si ma asteptam cumva sa se degradeze rapid.

  • adela parvu spune:

   La canapele extensibile conteaza enorm modul de folosire. Cele care sunt la preturi acceptabile, au un sistem de deschidere a patului care rezista bine doar daca sunt extinse ocazional, nu zilnic. Cand mai cumperi vreo canapea extensibila, e bine sa intrebi daca ea are sistem rezistent pentru foloisire zilnica sau ocazionala. Pana la urma, fiecare cumparam ceea ce ne permitem pentru a ne satisface niste nevoi imediate. Durata de viata, in general, a canapelelor este de maxim 5 ani, iar pentru canapelele mai scumpe de maximum 10 ani. Sunt produse intens supuse uzurii.

 2. elena spune:

  dami nr de telefon al tau:

 3. Vali spune:

  Am si eu o canapea si doua fotolii.

  Le-am cumparat de la e-monalisa dot ro pt. ca vroiam canapeaua de la dalin si fotoliile de la euromobila.
  Rezista eroic de 2 ani, f multumit.

 4. Anita spune:

  Eu am cumparat o canapea de la Mobila Mob Confort Craiova, tot marca Euromobila. Sunt, intr-adevar, foarte bune: raport calitate-pret bun. Eu am modelul Odessa de cativa ani si arata ca nou, sunt foarte multumita. Totusi, ma gandesc sa il schimb pentru ca am vazut pe facebook stofe noi, mult mai frumoase decat atunci cand l-am cumparat eu. Nu ma decid intre Havana si Roma… https://ro-ro.facebook.com/mobconfort/posts/784035794983638
  https://www.facebook.com/mobconfort/photos/a.486610771392810.1073741829.162054753848415/791616774225540/?type=1&theater

 5. adelina spune:

  Am cumpărat da la cei de la mobiladaco din Sibiu. Multe modele frumoase, preturile mici si mi.au adus canapeaua pana in casa nu ca la alti care mi.au lasato in fata blocului.

 6. Maria spune:

  Imi plac aceste modele,in special coltarul cel alb,mi se pare un model simplu si elegant.

 7. cristina spune:

  au conditii f bune, mi-au facut o reducere semnificativa la un coltar dublin. M-au intrebat daca vreau bon , normal ca am ales pretul mai mic in lipsa bonului de casa. Am scutit aproape 350 lei. Am trimis si o prietena, si ea e f multumita de pret.Daca aveti nevoie ii gasiti in Ghencea, e un centru comercial numai cu mobila

 8. […] pentru plante și pentru depozitarea diverselor obiecte. O zonă frumos camuflată și de așezarea canapelei colțar aleasă cu o tapițerie deschisă la culoare. Dar mai departe mi-a plăcut ideea de a integra […]

 9. negru otilia spune:

  Bun ziua. Am comandat de la euromobla si am platit avans in decembrie. in februarie m-au sunat sa vin si sa platesc restul. Dupa ce am platit, m-au sunat ca a avut loc un accident si ca nu mai exista canapeaua. Sa astept ca mi fac alta. RUSINE. NESERIOSI. Puteti verifica.

 10. Lari spune:

  Canapeaua mea e Roma și după 6ani,folosita zilnic,arata perfect,la fel de comoda că în prima zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *