Injecting information, 2012, Adela Parvu

In Eseuri si idei altfel, Tablourile mele

Injecting information

M-am întrebat: oare câte lucruri pe care le experimentăm, învăţăm, gândim, simţim – până la urmă le trăim – se înmagazinează în ADN-ul nostru? Oare aceste lucruri ne duc către adevăr într-un final? ADN-ul nostru se poate ilumina? Şi asta se poate transmite mai departe? Am încercat să reflectez la astea pictând stângaci tabloul de faţă.

Injecting information – asta facem zi de zi. Suntem alţii peste un minut, peste o oră, mâine, luna viitoare, la anu’. Suntem într-o continuă schimbare. Deşi structura e aceeaşi, pe scheletul ei informaţiile -bune sau rele, colorate sau nu, haotice sau ordonate- ne transformă. Se îmbină, se combină, se multiplică sau se răresc în funcţie de noi, de cum alegem să trăim, să filtrăm sau să ne abandonăm şi să ne acceptăm viaţa cu tot ceea ce ne oferă. Până la urmă tot vom afla adevărul!

Injecting information, 2012, Adela Parvu

Injecting information, 2012, Adela Parvu

3 raspunsuri pentru Injecting information

  1. Roxana spune:

    Ai imbinat foarte frumos stiinta cu arta !

  2. […] Eu mi-am văzut prietenii cum au trecut de la încântare la grimase de durere . Cert este că tabloul meu a fost pe placul Contesei Anca Vidaeff și l-a cumpărat pentru o prietenă care are o clinică de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *