Set de vopseluri hobby pentru sticla si portelan in magazinul ColorIt

In Finisaje, Shopping

Culori si vopseluri pentru sticla si portelan

Dacă vrei să-ţi personalizezi paharele, cănile, farfuriile, vazele sau chiar bibelourile din sticlă ori porţelan sau ce vrei tu de prin casă, inclusiv sticla înglobată în uşile interioare sau dulapuri (numai să nu fie sablată), găseşti culori speciale pentru amatori în magazinele destinate artiştilor. Unul dintre ele care-mi place este în Bucureşti pe Calea Griviţei vizavi de Universitatea Naţională de Arte (UNArte) şi se numeşte ColorIt.

Orice nuanţă din seturile astea de culori se fixează uşor la cuptorul cu microunde! Pictezi ce vrei tu, bagi vasul în cuptor şi îl scoţi gata decorat.

Set de vopseluri hobby pentru sticla si portelan in magazinul ColorIt

Set de vopseluri hobby pentru sticla si portelan in magazinul ColorIt.

Merită să dai o raită prin coloratul magazin dichisit cu de toate. Plus că, pe lângă culori, îţi poţi cumpăra şi pensulele potrivite. Ia uite aici, am surprins în imagini chiturile de care-ţi spuneam şi ai şi preţurile la vedere. Şi dacă n-ai chef de bricolat, să ştii că aceste chituri sunt o idee excelentă de cadou, fie pentru prieteni, fie pentru copii.

Gama de vopseluri decorative pentru sticla si portelan in magazinul ColorIt.

Gama de vopseluri decorative pentru sticla si portelan in magazinul ColorIt.

Chituri de vopseluri hobby pentru suprafete diverse in magazinul ColorIt

Chituri de vopseluri hobby pentru suprafete diverse in magazinul ColorIt.

3 raspunsuri pentru Culori si vopseluri pentru sticla si portelan

  1. Gabriela spune:

    Trebuie sa personalizez cateva farfurii din portelan, problema e ca la majoritatea culorilor ceramice exista atentionarea „spalare usoara, la masina de spalat vase”. Ma puteti sfatui, va rog, ce culori/pigmenti pot folosi pentru a rezista la o folosinta intensa? Multumesc anticipat

  2. […] vezi că sâmbăta au ateliere de creație care se țin în noul magazin, mult mai spațios decât cel din Calea Griviței. Detalii despre ateliere ai pe pagina de lor de Facebook. Sper să-ți prindă bine informațiile […]

  3. OTI spune:

    Draga Adela, te rog foloseste Kit sau Set pentru ca in limba romana chit inseamna altceva. Altfel, informatia este foarte folositoare, multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *