Fotolii puf tip perna

In Decoratiuni, Mobila, Romania Mea, Shopping

Fotolii puf, la preturi bune, fabricate in Romania

Fotoliul puf verde de la fotoliipuf.ro

Fotoliul puf verde de la fotoliipuf.ro, pret 170 lei

Îmi aduc şi acum aminte cum la birou au stat pe el fotoliul meu puf roşu, rând pe rând, fiecare colegă de-a mea care rămânea însărcinată. Apoi, după ce fetele au născut, a ajuns pe mâna colegei mele de la secretariat, care l-a dosit în micuţa anexă pe care o folosea ca loc de luat masa. În final, până să plec eu de la birou, am lăsat vorbă ca fotoliul puf să ajungă la Nea Mitică -portar, grădinar şi om de bine,

Fotolii puf tip perna

Ce-am vrut eu să spun cu acestea? Că au trecut ani de zile, timp în care, şi gemenii mei l-au tăvălit prin birou sau au sărit pe el. Deci, a rezistat. De unde l-am luat? De la Termosanitas, o firmă mică, de familie, care între timp a devenit puţin mai măricică şi s-a tehnologizat, ceea ce i-a permis să producă mai multe modele de fotolii puf. Acum vreo patru ani de zile, dacă nu mai mult, am dat puţin, dar nici acum nu costă mult.  Un model cu diametrul la bază de 85 cm şi înălţime 115 are preţul de 170 lei (39 lei).

Fotolii puf clasice si confort. Primele doua au h 115 cm si diamentrul la baza de 85 cm, pret 170 lei. Puf confort diametru la baza 95 cm, H 75 cm, h 30 cm. Are si buzunar, pret 236 lei.

Fotolii puf clasice si confort. Primele doua au h 115 cm si diamentrul la baza de 85 cm, pret 170 lei. Puf confort diametru la baza 95 cm, H 75 cm, h 30 cm. Are si buzunar, pret 236 lei.

Se întreţin foarte uşor acest fotolii puf. Le ştergi frumos cu apă şi puţin săpun lichid, eventual. Şi dacă ţi se pare că mai au nevoie de umplutură, adică de bile din polistiren, le găseşti în magazinele mari, în hipermarketurile unde sunt şi fotoliile puf de vânzare. Adică: Carrefour, Cora, Interhome, Pic. Evident, toate modelele sunt prevăzute cu fermoar pentru a putea fi uşor reumplute.

Fotolii beanbag sport fotbal de la fotoliipuf.ro. Diametru 90 cm, pret 175 cm.

Fotolii beanbag sport fotbal de la fotoliipuf.ro. Diametru 90 cm, pret 175 cm.

Fotoliile puf sunt din piele ecologică şi pot fi folosite atât la interior, cât şi la exterior. Totuşi, eu te-aş sfătui, dacă stai la curte, să ai unele fotolii exclusiv pentru curte sau terasă şi altele pentru interior.  Asta numai din motive de igienă şi de lene. Nu te prea văd nici pe tine, cum nu văd nici pe mine, curăţând fotoliile puf de fiecare dată când le aduci de-afară în casă.

Fotoliu puf tip perna de la fotoliipuf.ro. Pret circa 250 lei.

Fotoliu puf tip perna de la fotoliipuf.ro. Pret circa 250 lei.

Unde le mai poţ folosi? În curtea pensiunii tale, la grădiniţe, pentru terase altfel, chiar cafenele, în magazinele de haine (fotolii pentru bărbaţii care aşteaptă), în sala de aşteptare a unui medic pediatru sau ginecolog, de ce nu?

Fotolii beanbag drum stool.  Diametru 55 cm, h 25 cm, pret 64,5 lei (15 euro)

Fotolii beanbag drum stool. Diametru 55 cm, h 25 cm, pret 64,5 lei (15 euro)

Fotoliile puf, în variantele sale şi mai generoase ca dimensiuni, sunt ideale pentru mansarde sau locuri în care accesul se face mai greu. Gândeşte-te că pe o uşă îngustă sau pe nişte scări nu tocmai comode, transportul fotoliilor puf este mult mai uşor, comparativ cu mobila convenţională.

Fotoliu puf tip perna. Perfect a fi folosit si ca o mini canapea.

Fotoliu puf tip perna. Perfect a fi folosit si ca o mini canapea.

În orice caz, fotoliile puf sunt cadoul ideal pentru mulţi oameni, de la pasionaţii de sport şi până la pensionari. Încap oriunde, pot fi mutate cu uşurinţă, iar preţurile sunt accesibile. Deci, dacă nu şti ce să dăruieşti cuiva, fii sigur că un fotoliu puf va fi exact doza de surpriză de care se va bucura. Merg şi pentru sedii de firmă, pentru spaţii de recreere. Şi dacă vreţi şi mai multă pesonalizare, o puteţi avea dacă luaţi legătura cu cei de la fotoliipuf.ro.

Fotolii puf cubice disponibile in variate culori, 45 x 45 cm, pret 81 lei (19 euro). De la fotoliipuf.ro

Fotolii puf cubice disponibile in variate culori, 45 x 45 cm, pret 81 lei (19 euro). De la fotoliipuf.ro

4 raspunsuri pentru Fotolii puf, la preturi bune, fabricate in Romania

  1. […] cât de comod este. Alina mi-a spus că ideile lor sunt inspirate de nevoile curente. Spre exemplu, fotoliile puf simple au problema asta că nu te poți întinde pe ele sau că nu poți sta comod mult timp. Așa că i-a […]

  2. […] un grup de copaci care să simbolizeze asta. Apoi, pentru colțul de lectură a prevăzut trei fotolii puf între cele două etajere generoase care adăpostesc rechizitele și cărțile celor mici, tocmai […]

  3. ligia spune:

    Sunt fff frumoase si practice , ma intereseaza daca aveti si huse separat de vanzare 2 fotolii dar s-a deteriorat huse ( soare , ploaie ) …au fost tinute pe terasa , acum vreau sa le bag in interior !!! Ma intereseaza si un sfat ( intr-un living cu parchet wenghe , mobila wenghe cu crem , canspea wenghe cu crem , covor crem latos si tapet cu nuante de crwm , argintiu si usor catifelat ….singurele accente de culoare sunt niste perne verde crud…o planta cu frunze mari verzi …si o vaza decorativa cu niste iarba inalta …multumesc .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *