Prototip canapea ArteM

In Idei pentru acasa

Canapeaua care se face pat din cinci miscari

Mi-a plăcut la nebunie acest model de canapea extensibilă pentru că are un sistem foarte ingenios. Practic, din cinci mişcări, respectiv rabatarea braţelor şi a spătarului, plus extensia şezutului poţi obţine un pat confortabil. Totul facil de manevrat. Desfaci canapeaua în mai puţin de un minut  şi obţii un pat generos şi confortabil!

Prototip canapea ArteM

Modelul de canapea a fost prezentat în standul firmei germane Arte M la târgul IMM Cologne. Este un prototip, aşa că nu se ştie când va intra în faza de producţie, celor de la Arte M le-a mai rămas de rezolvat problema costurilor :). Dar vestea bună este că alte produse de calitate şi cu un design contemporan de la firma germană pot fi găsite la noi. Uite, în Bucureşti le găseşti la Hulsta Studio, în Timişoara la Integra & Arte M, în Râmnicu Vâlcea la Mobelhaus şi dacă vrei să vezi lista cu toate magazinele, click aici.

Prototip canapea marca ArteM_1

Prototip canapea marca ArteM_2

Prototip canapea marca ArteM_3

Un raspuns pentru Canapeaua care se face pat din cinci miscari

  1. […] normală și aici intervin problemele. Una dintre ele este renunțarea la pat în favoarea unei canapele extensibile sau folosirea unui pat și pe post de canapea? Ei bine, întotdeuna există soluții, dar ele […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *