Unul din atelierele laboratoare de la sectia Arte Textile UNArte

In Artisti, artizani, handmade, Magazine, targuri, expozitii

Laboratoarele UNArte. Vino sa vezi cum si ce creeaza studentii artisti!

Ţi-am spus că-i susțin pe studenții de la universitatea de artă UNArte și ţi-am spus și motivele. Mă bucur că acum vei avea ocazia să le vezi și creațiile în seria de evenimente ce urmează a fi inaugurată sunt denumirea de Laboratoarele UNArte, expoziții care vor fi găzduite în spațiul UNAgaleria (Galeria UNArte) de pe strada General Constantin Budișteanu nr.10 din București. Curatorii expoziției sunt lect. univ. dr. Dorina Horătău şi conf. univ. dr. Lucian Butucariu.

Unul din atelierele laboratoare de la sectia Arte Textile UNArte

Unul din atelierele laboratoare de la sectia Arte Textile si Design Textil UNArte

Expoziția al cărei vernisaj va fi miercuri 10 aprilie  ora 13 la Galeria UNArte este inedită deoarece aduce în prim planul publicului larg toate etapele creației artistice. Cum creează un viitor artist o operă de artă? Ce învață mai exact un student la UNArte? Ei bine, vei afla răspunsurile în expoziție unde ai explicate vizual tot procesul de la idee, producția piesei de artă, lucrul în echipă și munca în laborator cu materialele, până la rezultatul final.

Atelierul laborator pentru tesut sectia Arte si Design Textil UNArte

Atelierul laborator pentru tesut sectia Arte si Design Textil UNArte

Expoziția Laboratoarele UNArte va fi deschisă doar până pe 18 aprilie, de luni până duminică, între orele 11 și 20, iar intrarea este liberă. Vei putea vedea lucrările studenților de la Facultatea de Arte Decorative și Design din cadrul UNArte care se specializează în textile ţesute și imprimate, material ceramic, sticlă sau metal. Este o expoziţie dedicată exclusiv obiectului de artă decorativă realizat în cadrul trioului student – profesor –  inginer şi tehnolog şi prezintă o selecţie de lucrări, imagini, text, materiale de lucru expuse ca un întreg în care ansamblul expoziţional se adresează minţii şi sensibilităţii.

Afis-Laboratoarele UNArte

Parteneri expoziției Laboratoarele UNArte sunt: Dulux , Color It, Biblioteca Metropolitană Bucureşti.

Parteneri media: Modernism, Senso TV Arte, Deco şi Eco, Onlinegallery.ro, Agenţia de carte, România Pozitivă, VreauArta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *