Ziua UNArte 9

In Artisti, artizani, handmade, Romania Mea

Sarbatorim Ziua UNArte pe 25 mai!

În fiecare an, pe 25 mai, se sărbătorește Ziua Universității Naționale de Arte din București. Studenții și profesorii ies în curțile UNArte unde își mută temporar atelierele. E ocazia perfectă să-i cunoști sau să îți faci o părere despre ce se întâmplă la UNArte. Așa că dacă ești pasionat de artă, ai un copil cu înclinații artistice sau ești reprezentantul unei firme în căutare de idei noi și oameni creativi vino mâine în Calea Griviței nr.28 unde e sediul Facultății de Arte Decorative și Design. Eu voi fi acolo în calitate promotor al secției de Arte și Design Textil și alături de prietenii mei de la Bookmark’d.ro, care au un magazin online dedicat celor din comunitatea oamenilor pasionați de frumos.

afis Arte si Design Textil ziua UNArte 2013

Ziua UNArte 9

Ce ți-au pregătit cei de la Arte și Design Textil? Păi ai de toate între orele 11 și 20,30, deci toată ziua ai ce vedea. UNIKAT este între 11-17 și e o expoziție cu imprimeuri și țesături din colecția Arte și Design Textil pe care le poți cumpăra. CE FACEM, CUM FACEM între 11-17,30 este un atelier în aer liber unde vei vedea pe viu cum se imprimă textilele. INVERT de la 2o la 20,30 proiecții video în spațiul natural, adică afară la aer liber :). Și toate acestea vor fi completate de TONETA CU BUNĂTĂȚI, mai exact socată și gogoși ca la mama acasă, făcute de doamnele tehniciene de la UNArte. Deci, ai reținut nu? Mâine, sâmbătă 25 mai ești invitat pe Calea Griviței nr.28 să sărbătorești Ziua UNArte, ziua studenților artiști.

Ziua UNArte 8

Și pe lângă Arte și Design Textil ai parte de expoziții și evenimente organizate și de celelalte secții design de produs, grafică, modă, artă murală, pictură, sculptură etc. Tot ce înseamnă artă. Te-ai prins, nu?

ziua UNArte

Ziua UNArte 6

Ziua UNArte 4

Ziua UNArte 5

Ziua UNArte 2

Ziua UNArte 3

Ziua UNArte 10

Ziua UNArte 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *