adelaparvu.com despre Hotelul San Giorgio din Mykonos Grecia (11)

In Idei pentru acasa

Dormitoare cu baldachine in stil rustic grecesc

Știi ce? Dacă-ți place albul pe pereți și vrei un dormitor care să emane liniște și curățenie, fă-l cu adevărat alb. Și ca să vezi la ce mă refer îți dau câteva idei de inspirație aproape de sufletul nostru. Sunt decorate într-un stil rustic grecesc, foarte rafinat, cu accente bine alese pe un fundal imaculat. Mi-au plăcut foarte mult dormitoarele acestea din boutique hotelul San Giorgio din Mykonos pentru că ele sunt amenajate în camere nu foarte mari, dar care par generoase tocmai din cauza albului. Și tu ai putea să amenajezi ceva similar la tine acasă, dar ar merge de minune într-o pensiune rustică de la noi, că tot ne place albul și tot ne sunt dragi obiectele de inspirație folclorică.

adelaparvu.com despre Hotelul San Giorgio din Mykonos Grecia (4)

Ca e secretul pentru care dormitoarele par așa de generoase? Păi uită-te cu atenție și vei constata că totul e finisat în alb, de la tavanul cu grinzi și până la pardoseală. Și așternuturile sunt albe, acoperite de perdelele ușoare ale baldachinelor. Te-ai prins? Toate suprafețele și obiectele mari sunt albe. Apoi, totul e puțin condimentat cu lemn și accente de roșu, negru și maro. Ele se regăsesc în piesele de mobilă și cele de decor. Un rustic sugerat într-un mod foarte elegant, exemplul clar că se poate obține ceva deosebit cu puțin, dar autentic și de calitate. Te las să te bucuri de imagini în care vei descoperi și ideile aplicate pentru amenajarea unei băi asortate acestor dormitoare. Simplu, curat, odihnitor. Mi-aș dori să fiu acum acolo…

adelaparvu.com despre Hotelul San Giorgio din Mykonos Grecia (1)

adelaparvu.com despre Hotelul San Giorgio din Mykonos Grecia (6)

San Giorgio Hotel Mykonos, stereosis photography

adelaparvu.com despre Hotelul San Giorgio din Mykonos Grecia (5)

adelaparvu.com despre Hotelul San Giorgio din Mykonos Grecia (9)

San Giorgio Hotel Mykonos, stereosis photography

adelaparvu.com despre Hotelul San Giorgio din Mykonos Grecia (2)

adelaparvu.com despre Hotelul San Giorgio din Mykonos Grecia (11)

adelaparvu.com despre Hotelul San Giorgio din Mykonos Grecia (7)

adelaparvu.com despre Hotelul San Giorgio din Mykonos Grecia (8)

8 raspunsuri pentru Dormitoare cu baldachine in stil rustic grecesc

  1. Adriana Stefan spune:

    Su perb ! Mi-a placut maxim Adela! Bravoo !

  2. silvia spune:

    Imi plac la nebunie micile noptiere built-in. Este rustic, elegant dar si frumos. As putea locui intr-o astfel de casa. Multumesc Adela.

  3. Irina Anghel spune:

    Albul e plictisitor ca o mireasa obosita. Accentele marocane condimenteaza aici. (Ti-am spus: au inceput sa-mi placa scarile port-prosop?)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *