Magazinul Salterra America House 5

In Magazine, targuri, expozitii, Mobila, Shopping

Salterra, cel mai nou magazin de saltele. Aici esti consiliat de Marcela Moss specialist in cultura somnului

Da, cred că salteaua este foarte importantă în viața noastră. Dacă reflectezi puțin, și apoi faci ca inginerii de iei o foaie de hârtie și un pix ca să calculezi câte ore ți le-ai petrecut până acum în pat, vei realiza că de fapt ai stat pe saltea mai mult de o treime din viața ta. Și te mai așteaptă ani buni. Dar pe lângă asta, de calitatea saltelei depinde într-o bună măsură și dispoziția ta de dimineață, starea și tonusul tău muscular. Departe de mine să fiu specialist, dar după ce o întâlnești pe Marcela Moss și o asculți cu atenție vei avea senzația că ești un mic expert.

Magazinul Salterra America House 4

Magazinul Salterra America House 5

Marcela Moss, specialist in cultura somnului

Marcela Moss, specialist in cultura somnului

Se consideră specialist în cultura somnului, iar de curând a deschis magazinul dedicat odihnei: Salterra. Marcela Moss are o experiență de netăgăduit în domeniul casei și grădinii, dar în special în cultura somnului. După 15 ani de activitate ca și marketing manager pentru o firmă mare de mobilier și accesorii din România, Marcela Moss face acest pas de independență din pasiune pentru oameni, din dorința de-ai face și pe români conștienți de cât de importantă este alegerea corectă a saltelei. Și împreună cu designerul Wilhelmina Arz îți poate oferi soluții complete pentru decorul  întregului dormitor, de la perdele la cuverturi.

În magazinul Salterra din București (vezi și site-ul salterra.ro) vei găsi saltele de toate tipurile și de diferite categorii de prețuri. Pe lângă ele ai și somiere, perne ergonomice, pilote, protecții pentru saltele, huse, lenjerii de pat. Dar cel mai mult contează că ai un specialist care te îndrumă. Uite, spre exemplu Marcela spune că o saltea e bine să se schimbe la 7-10 ani nu pentru că n-ar fi bună, ci din condiții de igienă. Gândește-te că o saltea, dacă nu ai grijă de ea, e precum un burete uriaș, care în timp absoarbe transpirația ta, înglobează resturi de piele descuamată, produse cosmetice. Deci, da în mod normal trebuie să o schimbi.

Dacă vrei să folosești mult timp salteaua, atunci merită să investești în protecții pentru ea. Sunt un fel de huse din materiale inovatoare, care țin și de cald, îți asigură confort, dar cel mai important este că împiedică dezvoltarea bacteriilor în conținutul saltelei (de la transpirație, piele descuamată etc.). De asemenea, ca o saltea să te țină mai mult timp și să împiedici să acumuleze praf, trebuie să o aerisești. Cum? Prin rotirea ei de pe o parte pe alta și de la un capăt la altul. Practic o rotești ca și cum ai urmări să se taseze peste tot la fel :), dar de fapt astfel o aerisești.

Magazinul Salterra America House 2

Am incercat salteaua Epeda. Am aflat ca este una dintre cele mai bune, deci n-am gusturi rele :)

Am incercat salteaua Epeda. Este una de top La haute Literie, deci n-am gusturi rele 🙂

De asemenea, dacă ai o saltea veche și nu ai bani pentur una nouă, poți cumpăra o micro saltea. E o saltea de o grosime mai mică pe care o așezi peste salteaua veche. Evident că are un preț mai mic, dar măcar îți rezolvă niște probleme legate de confort și te vor convinge de necesitatea investiției într-o saltea de calitate. Prețurile lor? De la 379 lei la 800 lei pentru lățimi de 160 cm, deci pentru paturi duble. Și mi-a plăcut la micro saltele faptul că Marcela le propune clienților soluții inedite, respectiv fiecare față a micro saltelei cu alt timp de material. Uite, pe o față poate avea țesătură de bambus, iar pe cealaltă parte poate avea latex cu spumă memory. De ce? Ca să o poți folosi vara pe o parte, iar iarna pe cealaltă parte, fiecare strat având alte proprietăți.

Magazinul Salterra Amerca House

Oricum, ai reținut, nu? Contează salteaua mult mai mult decât patul. În loc de pat mai bine ai o somieră, iar la Salterra poți avea una a cărei tăblie să fie matlasată și va arăta precum un pat. E exact modelul pe care m-am așezat și eu. Oooo…ce bine a fost! Vrei să-ți alegi corect salteaua și să o cumperi la un preț bun? La Salterra vei reuși cu siguranță asta. Ai prețuri de la 900 lei la 4500 lei, dar contează ce obții pentru banii ăștia, ori Marcela Moss e omul căruia chiar îi pasă de sănătatea semenilor ei. Nu-ți va vinde o saltea, ci te va consilia, astfel încât să te trezești cu zâmbetul pe buze și să revii în magazinul ei ori de câte ori ai nevoie. Uite, intră aici pe site-ul Salterra să vezi prețurile, dar cel mai bine mergi în magazinul din Piața Victoriei -American House să le testezi.

Magazinul Salterra America House 5

Magazinul Salterra America House 6

Magazinul Salterra America House 7

Magazinul Salterra America House 3

8 raspunsuri pentru Salterra, cel mai nou magazin de saltele. Aici esti consiliat de Marcela Moss specialist in cultura somnului

  1. Roxana spune:

    Multumesc pentru sfaturi ! Chiar am nevoie de o saltea URGENT !:-)

  2. andreea spune:

    Am comandat si noi, abia astept. Multumesc pt articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *