adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (5)

In Design Interior, Horeca

Locul de refugiu dupa nopti albe. Un hotel de vis din Grecia!

Când vezi amenajarea interioară a acestui hotel, ai impresia că este undeva la noi în țară. Parcă ar fi esența rusticului balcanic. Albul omniprezent, țesăturile cusute de mână, obiecte din lemn ce par culese din podurile bătrânilor. Și nici n-ai crede că, pentru a se ajunge la acest decor, a fost nevoie de specialiști, de designeri. Dar uită-te cu atenție și vei observa că atmosfera este creionată de finisaje naturale și un mobilier strict necesar. De aia îți place pentru că este simplu, elegant, fără excese, totul organic, natural. Până și muchiile sunt îndulcite de mâinile zidarilor. Perfecțiunea este afară, acolo unde numai Dumnezeu a putut crea peisajele perfecte. Restul, e făcut de oameni, așa cum știu ei.

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (5)

Și nici nu bănuiești că locul ăsta ascunde o efervescență de-a dreptul nebunatică. Minunatul hotel San Giorgio din Mykonos este de fapt și de drept un refugiu. Dar unul conceput pentru tihna de după vibranta viață de noapte din insula Mykonos, unde clubul Paradise Beach atrage cei mai renumiți DJ și publicul care-i îndrăgește. Când vezi designul interior, nu te-ai aștepta ca locația să fie rezervată celor ce vor să se recupereze după nopțile albe de distracție, ci mai degrabă un loc de meditație. Dar proprietarii hotelului, germanii Thomas Heyne și Mario Hertel au știut că și cele mai petrecărețe persoane s-ar  bucura de calmul tradițional grecesc și peisajele superbe deschise către Marea Egee. De ce? Pentru că și ei au ajuns la Mykonos prima dată în ipostaza de turiști.

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (34)

Deși îți inspiră relaxare maximă în intimitate, hotelul San Giorgio a fost amenajat cu gândul la crearea unei comunități. O comunitate temporară, care să împărtășească atracția pentru nebunia nopților albe și să se încarce cu energia muzicii contemporane. Dar ca să apreciezi asta, ai nevoie de contrast, deci de un loc în care să te refaci ;), un paradis al păcii, prieteniei, al unei mici comunități care să guste împreună noi experiențe memorabile. Aici te bucuri de mâncare bună, de intimitatea camerelor sau apartamentelor cu vedere la mare și terase generoase, dar și de zonele comune – saloane unde să stai la povești sau să socializezi la petrecerile în aer liber organizate în spațiile de lângă piscină.

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (26)

Clienții hotelului sunt tratați ca membrii unui club exclusivisit. Toți au acces gratuit la zona VIP a Paradise Beach. Și nici nu e de mirare atâta timp cât proprietarii germani sunt foarte populari în insulă, iar printre prietenii lor personali se numără DJ cu sonoritate cum ar fi Armin van Buuren, Moby si David Guetta. Și pe aceste vedete le poți întâlni cazate aici, în calitate de oaspeți ai casei. Și lista de DJ continuă cu Afrojack, Martin Solveig, Steve Angello, Bob Sinclar.

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (44)

Amenajarea interioară a fost gândită de Michael Schickinger, fostul  Creative Director al Design Hotels™, acum antreprenor, împreună cu designerul de interior și stilistul Annabell Kutucu. Ceea ce vezi și simți la San Giorgio este în egală măsură de istorie, patrimoniu, eleganță și simplitate. Dar mai mult, toate sunt folosite pentru a te bucura de mirosul mării și lumina strălucitoare. Ca atare albul este prezent peste tot, iar spațiile sunt deliberat discret decorate. Nimic nu este opulent, ci subtil punctat de obiecte valoroase, artizanale sau de design. Și multe lucruri, inclusiv finisajele sunt realizate manual.

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (41)

Practic, aici te simți ca în casa unor prieteni. Nimic nu este formal și nici n-are cum, atâta timp cât spațiile comune te invită la socializare. Împarți aceeași masă, aceleași divanuri sau canapele fixe sau te relaxezi în leagănele situate în centrul camerelor. Este un loc în care-ți poți găsi liniștea, dar acea liniște de după furtuna zgomotoasă a vieții de noapte. Și dacă e să te îndrăgostești aici în așa măsură încât să-ți pui pirostriile, capela veche este la doi pași :), deși, poate ar fi mai bine să te retragi acolo și să te regăsești, să-ți măsori ritmul bătăilor inimii în sunetele cadențate ale clopotelor – muzica perfectă pe insula asta frumoasă divin plăsmuită. Vrei si tu aici? Intra pe AICI pe Design Hotels ca sa-ti faci o rezervare, preturile incep de la 150 de euro pe noapte.

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (27)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (28)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (8)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (3)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (18)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (33)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (7)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (22)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (6)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (24)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (21)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (10)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (29)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (20)

San Giorgio Hotel Mykonos, stereosis photography

San Giorgio Hotel Mykonos, stereosis photography

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (30)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (31)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (38)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (36)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (17)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (12)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (11)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (39)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (40)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (13)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (1)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (2)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (37)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (43)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (35)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (15)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (14)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (4)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (25)

adelaparvu.com despre San Giorgio Hotel din Nykonos (16)

7 raspunsuri pentru Locul de refugiu dupa nopti albe. Un hotel de vis din Grecia!

  1. Flori spune:

    Beautiful says it all!

  2. Ivan Janeta spune:

    Foarte frumos ma simt ca acasa la Romania ,ce imi place la ei ai muntele si marea in acelasi loc am fost si mi place foarte mult ziua mergeam la plaja pe seara mergeam la bai termale la munte 🙂

  3. […] Iar dacă îți plac dungile în contraste cuminți, gen alb cu albastrul, vei obține un decor care te va duce cu gândul la mare, la […]

  4. […] meargă în vacanțe și să descopere locuri, povești și să întâlnească oameni interesanți. Refugiul de față clar ar fi pe lista mea, numai ca să văd cu ochii mei grădina asta frumoasă, peisajul […]

  5. […] modelat de după configurația stâncilor din zonă. Designerul Deborah French a locuit o perioadă în Grecia, mai exact în Insula Mykonos și și-a pus în aplicare ideile în acestă locuință copleșitor […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *