adelaparvu.com despre Arte Textile Ambientale 2013 Master Anul II 3

In Artisti, artizani, handmade, Romania Mea

Arte Textile Ambientale 2013 – expozitia masteranzilor anul II de la UNArte

Ți-am spus că-i iubesc pe artiști, nu? Ei bine, am s-o repet și am să-i susțin, cu atât mai mult cu cât e vorba despre studenți. Uite, marți pe 25 iunie, ai ocazia să vezi o expoziție frumoasă cu lucrările masteranzilor anului II de la UNArte de la Departamentul Arte și Design Textil. Și e bine să mergi, nu doar pentru că îți vei umple ziua de frumos, ci și pentru că vei vedea ce înseamnă arta textilă. Curatorul și organizatorul expoziției este Conferianțiar univ. dr Daniela Frumușeanu (nume predestinat la frumos, nu?), iar artiștii sunt Alexandra Brîndușoiu, Tatiana Ciorna, Cătălina Florescu, Florentina Micu și Alexandra Neacșu.

adelaparvu.com despre Arte Textile Ambientale 2013 Master Anul II

Știi, de multe ori când e vorba despre textile ne gândim numai la haine sau la lenjerii de pat ori perdele, dar crede-mă că lucrările de artă textilă ambientală chiar pot schimba un interior. Și nu te gândi doar la tapiserii. Acum tinerii inovează și creează adevărate piese de design artistic folosindu-se de fâșii de textile sau combinându-le cu materiale neconvenționale.

adelaparvu.com despre Arte Textile Ambientale 2013 Master Anul II 2

adelaparvu.com despre Arte Textile Ambientale 2013 Master Anul II 1

Dar era să uit să-ți dau mai multe amănunte, cum ar fi locul expoziției. Este la Camera Deputaților (Casa Poporului, Parlamentului, cum vrei) la Sala Constantin Brâncuși (pe afiș ai și adresa exactă). Vernisajul este marți 25 iuni de la ora 18, iar expoziția va fi deschisă până pe 2 iulie. Programul de vizitare este de luni până vineri între orele 10 și 17. Merită să mergi. Cine știe? Poate găsești exact ceea ce aveai nevoie pentru decorul casei sau biroului tău. Până la expoziție îți arăt aici câteva lucrări ale studentelor din timpul semestrului, pe care Florentina Micu mi le-a trimis, una dintre artistele care vor expune. Mulțumesc Florentina! Și mult succes tuturor! Ne vedem la vernisaj 🙂

afis ARTE TEXTILE AMBIENTALE

adelaparvu.com despre Arte Textile Ambientale 2013 Master Anul II 7

adelaparvu.com despre Arte Textile Ambientale 2013 Master Anul II 4

adelaparvu.com despre Arte Textile Ambientale 2013 Master Anul II 5

adelaparvu.com despre Arte Textile Ambientale 2013 Master Anul II 3

adelaparvu.com despre Arte Textile Ambientale 2013 Master Anul II 6

7 raspunsuri pentru Arte Textile Ambientale 2013 – expozitia masteranzilor anul II de la UNArte

  1. Tudor harapu spune:

    Nu se mentioneaza nimic despre pret bilet?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *