adelaparvu-com-despre-mobila-cu-graffiti-design-dudeman

In Artisti, artizani, handmade, Idei pentru acasa

Graffiti pe mobila si in casa? Da, si arata cool! Dudeman e tare!

M-am bucurat foarte mult când am văzut lucrările acestui artist. Sunt exact cum îmi plac mie: colorate, vibrante și nonconformiste. Sunt în spiritul sloganului meu: O viață avem? Colorată să fie! Prietena mea Monica Micu, care e și ea blogger (vezi aici blogul ei), mi-a spus de Dudeman, acest artist canadian din Toronto, care a trecut de la graffiti pe stradă la adevărate opere de artă. A ajuns să colaboreze cu agenții mari de publicitate, cum e Publicis, și să-și pună amprenta colorată în campanii de promovare a unor mărci cunoscute. A profesat ca și graphic designer, dar acum este artist :).

adelaparvu.com despre mobila cu graffiti design Dudeman

Dar dincolo de faptul că a personalizat spații de birouri și firme, și-a folosit talentul pentru a scoate din anonimat piese de mobilă cu alură rustică sau clasică. De asemenea, a decorat apartamente, mai exact perețiilor le-a dat tușe zdravene de culoare. Și chiar dacă acestei tehnici îi zice graffiti, poți să vezi că nu e nimic aiurea, ci din contră, arată bestial. Și eu mi-aș lua o astfel de piesă de mobilier. Nu ai nevoie de multe, una singura îți poate transforma ambianța casei. Este exact acel obiect vesel și colorat care te binedispune, punctul de atracție al camerei.

adelaparvu.com despre decor interior cu graffiti design Dudeman

Aș vedea astfel de piese de mobilă clar în încăperile adolescenților, dar și în livingurile noastre de la oraș. Nu mai spun de faptul că mi se par extrem de potrivite pentru o pensiune. Ar asigura nota de unicitate pentru care un loc de vacanță ar fi reținut și recomandat ca fiind special. Sunt sigură că și la noi există tineri artiști care ar ști să facă așa ceva :). Până când dăm peste ei, delectați-vă cu operele lui Dudeman de pe blogul AICI. Sunt cool!

adelaparvu.com despre mobila cu graffiti design Dudeman 3

adelaparvu.com despre mobila cu graffiti design Dudeman 4

adelaparvu.com despre mobila cu graffiti design Dudeman 6

adelaparvu.com despre mobila cu graffiti design Dudeman 5

adelaparvu.com despre decor cu graffiti design Dudeman 7

adelaparvu.com despre pereti interiori cu graffiti design Dudeman

adelaparvu.com despre mobila cu graffiti design Dudeman 2

0 raspunsuri pentru Graffiti pe mobila si in casa? Da, si arata cool! Dudeman e tare!

  1. Daa il stiiu, frumos de tot! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *