adelaparvu.com despre casa taraneasca pentru vacanta Foto Aneta Tryczynska (1)

In Case, Design Interior

Casa taraneasca perfecta pentru weekend si vacante

Te-ai gândit vreodată cum ar arăta casa ta de vacanță? Poate că nu, pentru că majoriatea dintre noi ne dorim o casă în care să ne simțim mereu ca în vacanță. Dar trebuie să accepți un adevăr – că la oraș este greu să ai o casă cu grădină. Și dacă vrei să ajungi repede unde ai nevoie, trebuie să te mulțumești cu apartamentul tău de bloc. Dar cine zice că nu e posibil să evadezi undeva în weekend? Uite, poți cumpăra la prețuri bune o casă țărănească. Da, nu vei avea baie sau apă curentă la interior, dar până la urmă asta e o experiență binevenită și pentru tine și pentru copii tăi. Poate așa vei aprecia mai mult confortul pe care amărâtul acela de apartament ți-l oferă.

adelaparvu.com despre casa taraneasca pentru vacanta Foto Aneta Tryczynska (1)

Când ajungi să locuiești, chiar și temporar, într-un sat uitat de lume, să fii rup de civilizație, ești pătruns de miracolul naturii. Vezi stelele noaptea, auzul ți se ascuțește și descoperi noi sunete și zgomote, mirosul devine și el mai sensibil, până și râsetele copiilor tăi ți se par mai vibrante și mai pline de viață. Câteodată e atât de bine să evadezi într-un loc cu mai puțin confort! De ce? Pentru că descoperi cât de puține lucruri avem cu adevărat nevoie în viață. Uite, spre exemplu Karolina, care este blogger (llooka.blogspot.com) a experimentat asta. A cumpărat o casă veche țărănească unde își petrece weekend-urile și vacanțele. Pentru ea locul ăsta este un colț de rai. Și are dreptate.

adelaparvu.com despre casa taraneasca pentru vacanta Foto Aneta Tryczynska (5)

Casa a aparținut unei bătrâne, iar Karolina a păstrat cât mai mult posibil din ambientul initțial, cum ar fi sobele, podelele, geamurile colorate. A adus o canapea modernă și câteva piese de mobilier. În rest, a accesorizat totul cu obiecte vechi găsite în podul casei sau cumpărate de prin sat. Și a încercat să fie totul coerent în alb și lemn masiv. E combinația cel mai ușor de obținut și de întreținut într-o casă țărănească pentru care nu ai banii necesari pentru reamenajare. Și la ce ți-ar trebui reamenajare, când nu-ți dorești altceva decât să te bucuri de lucrurile simple din viață – prezența celor dragi, să iei masa în aer liber, să respiri aerul curat, să privești cerul și să simți binecuvântarea că ești sănătos și plin de viață.

adelaparvu.com despre casa taraneasca pentru vacanta Foto Aneta Tryczynska (9)

adelaparvu.com despre casa taraneasca pentru vacanta Foto Aneta Tryczynska (8)

adelaparvu.com despre casa taraneasca pentru vacanta Foto Aneta Tryczynska (7)

adelaparvu.com despre casa taraneasca pentru vacanta Foto Aneta Tryczynska (10)

adelaparvu.com despre casa taraneasca pentru vacanta Foto Aneta Tryczynska (6)

adelaparvu.com despre casa taraneasca pentru vacanta Foto Aneta Tryczynska (11)

adelaparvu.com despre casa taraneasca pentru vacanta Foto Aneta Tryczynska (4)

adelaparvu.com despre casa taraneasca pentru vacanta Foto Aneta Tryczynska (3)

adelaparvu.com despre casa taraneasca pentru vacanta Foto Aneta Tryczynska (2)

0 raspunsuri pentru Casa taraneasca perfecta pentru weekend si vacante

  1. Cristina spune:

    Doamne, cum arată! Numai că e o problemă: după un weekend într-un astfel de loc, cine ar mai vrea să plece?!

  2. […] ei au făcut proiecte fabuloase în SUA, Mexic, dar și în alte zone ale lumii. Casa asta este o cabană de vacanță a unei fericite familii americane. Dar pentru mine este un exemplu de locuință trainică. E atât […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *