Clou Boutique

In Decoratiuni, Magazine, targuri, expozitii, Romania Mea, Shopping

Culoare si design la Clou Boutique, cel mai nou magazin de decoratiuni din Bucuresti

Este pe placul meu magazinul acesta șic, plin de culoare și obiecte frumoase. Dar, mai mult, este ceva cu totul nou și inedit pentru că aici găsești o mulțime de decorațiuni și piese de design semnate de tineri talentați din întreaga lume. Și arată atât de bine! Sunt într-adevăr deosebite. Roxana și mama ei, pasionate de design amândouă, au vizitat marile târguri de decorațiuni din Europa și au făcut o selecție de obiecte, care rimează excelent împreună. Modele, forme și culori de nu ma știi pe care să le alegi pentru că-ți plac toate. Dacă ai nevoie de un cadou sau de ceva original pentru decorul casei (cum e lampa în forma de baloane sau pernele fantezie), merită să faci o vizită. Ok, ok, îți spun că se numește Clou Boutique și e pe Calea Dorobanți 132, mai exact pe un colț de stradă, cum mergi de la Perla către TVR, treci de Victoria 46 și apoi dai de el.

adelaparvu.com despre Clou Boutique (11)

adelaparvu.com despre Clou Boutique (2)

Amenajarea magazinul este cu siguranță o ceva proaspăt în peisajul comercial de la noi. Mie oricum îmi plac mult genul ăsta de magazine mici și cochete, unde poți să stai în liniște și să alegi ce-ți face cu ochiul. Mai mult, decorul magazinului e o inspirație binevenită pentru camerele de tineret. Roxana mi-a spus că i-au prins bine și sfaturile designerului Agnes Lukacs pe care le-a aplicat aici, cum ar fi peretele negru și finisajul cu lemn al pereților. Mi-a plăcut mult ideea cu rafturile cutii, al căror fundal e colorat, la fel ca și lambriul de lemn colorat. Chiar mă gândeam că ar merge așa ceva la gemenii mei în cameră. Uff, mă luasem deja cu proiectele. Vezi? Așa se întâmplă cu locurile care te inspiră. Uite aici ai pagina de Facebook a magazinului facebook.com/ClouBoutique, dar dacă ești în București, mergi să-l vezi! Progamul este 10-19 de luni până vineri și de la 10 la 15 sâmbăta. Până atunci, trage cu ochiul la pozele de mai jos 🙂

adelaparvu.com despre Clou Boutique (7)

adelaparvu.com despre Clou Boutique (1)

adelaparvu.com despre Clou Boutique (8)

adelaparvu.com despre Clou Boutique (6)

adelaparvu.com despre Clou Boutique (10)

adelaparvu.com despre Clou Boutique (5)

adelaparvu.com despre Clou Boutique (4)

adelaparvu.com despre Clou Boutique (3)adelaparvu.com despre Clou Boutique (16)

adelaparvu.com despre Clou Boutique (12)

adelaparvu.com despre Clou Boutique (14)

adelaparvu.com despre Clou Boutique (13)

adelaparvu.com despre Clou Boutique (15)

3 raspunsuri pentru Culoare si design la Clou Boutique, cel mai nou magazin de decoratiuni din Bucuresti

  1. Liviu Filippi spune:

    Felicitati, sunt toate foarte frumoase, foarte colorate, cu mult bun gust si foarte tineresti. Dar si foarte reci. Oare asta ne dorim cu adevarat sa ne inconjuram de plastic, sticla, ceramica, piatra sau fier? Exista si solutii mai calde, mai vii, mai legate de existenta noastra: lemnul. Viziteaza-ne si spune-ne parerea.
    Inca o data felicitari pentru blog si nu uita si de sfatul nostru.
    Liviu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *