adelaparvu.com apartament de bloc amenjat confortabil Foto Micasa(1)

In apartamente, Design Interior

Apartament de bloc cu doua camere amenajat cuminte si confortabil

În ciuda nenumăratelor stiluri, noutăți și trenduri, unii dintre noi nu ne dorim decât să fie plăcut și confortabil în casele noastre. Nu visăm nici cea mai în vogă culoare, nici la cea mai nu-știu-cum mobilă, ci doar să putem integra câteva piese mai vechi cu unele noi. Mi se pare relevant din acest punct de vedere apartamentul din imagini. Am înțeles ce v-ați dori din mailuri, așa că iată-l, l-am găsit. E ceea ce aș numi eu o amenajare cuminte – totul bine potrivit, dar e o ambientare pe care nu o ții minte, adică nu are acel ton, acea tușă care să-l revigoreze. Însă îmi place ideea cu biblioteca, este o rețetă sigură pentru cei care nu știu cum să asorteze piese de mobilă diferite în aceeași cameră.

adelaparvu.com apartament de bloc amenjat confortabil Foto Micasa(2)

Perfect încadrată în spațiul disponibil, biblioteca prezintă două tipuri de finisaje – unul deschis și celălalt închis, exact ca și restul mobilierului din cameră, care e fie nou, fie moștenit. Când ți-e greu să asortezi piesele într-o încăpere, modific-o pe cea mai evidentă, cum e aici biblioteca sau, în alte cazuri, mobila de living ori dulapul. Cum să o modifici? Păi spre exemplu poți să o vopsești. E cel mai simplu de transformat ceva într-o casă, Indiferent de situație, orientează-te spre mobila care-ți ocupă cel mai mult loc în încăpere. Acest corp de mobilă va da tonul ambientării, iar dacă piesele prezente în cameră se potrivesc cu ea, atunci par să se potrivească și între ele. În rest, marchează fiecare loc funcțional cu corpuri de iluminat. Sunt foarte importante într-o amenajare. De asemenea, folosește-te de decorațiuni textile la nivelul de jos, respectiv covor, taburete, perne fantezie. Asta dacă vrei să păstrezi tonul cuminte. Iar perdelele alege-le fie în nuanța pereților, fie în cea a mobilierului înalt din cameră. Sper te inspire amenajare cuminte de față.

adelaparvu.com apartament de bloc amenjat confortabil Foto Micasa(1)

adelaparvu.com apartament de bloc amenjat confortabil Foto Micasa(3)

adelaparvu.com apartament de bloc amenjat confortabil Foto Micasa(4)

adelaparvu.com apartament de bloc amenjat confortabil Foto Micasa(5)

adelaparvu.com apartament de bloc amenjat confortabil Foto Micasa(6)

7 raspunsuri pentru Apartament de bloc cu doua camere amenajat cuminte si confortabil

 1. Ivan Janeta spune:

  Daca este amenajat cu gust arata destul de bine 🙂 pentru o familie mica este foarte bun =D

 2. Casa Nobel spune:

  Arata bine pentru ca totul e facut la comanda, se observa asta in precizia cu care se potrivesc nuantele. Iar nuantele sunt alese excelent, creaza o senzatie de liniste si confort chiar daca suprafata apartamentului este mica.

  Pentru un cuplu, acest apartament e un colt de rai, o oaza de relaxare.

 3. […] cu zi să-ți fie mai ușoară și mai plăcută. Mi-a plăcut amenajarea de față pentru că este una cuminte, așa cum mulți își doresc. De asemenea, este și o locuință luminoasă fiind orientată […]

 4. razv4nbogdan spune:

  Unde as putea gasi o faianta care sa imite modelul respectiv din baie? Probabil acolo este mozaic, dar m-ar interesa o faianta asemanatoare, care sa imite mozaicul.
  Multumesc.

 5. Diana Plesa spune:

  e super interesanta biblioteca, am salvat deja poza si cred ca o sa fur modelul pt biroul meu:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *