V for Verde

In Concursuri

Ofer doua bilete la V for Verde din 28-29 septembrie 2013

Prima ediție a târgului V for Verde a fost anul trecut și s-a bucurat de un real succes. Așa că anul acesta se reeditează isprava și anume chiar mâine și poimâine, adică 28 și 29 septembrie, între orele 11 și 20 la Casa Universitarilor (strada Dionisie Lupu 46), un loc frumos, o să-ți placă. Dar ce găsești la târg? Păi o mulțime de delicatese bio și workshop-uri practice pentru tine și copii tăi. Uite, ți-am pus câteva poze de anul trecut, dar mai jos ai detalii despre programul de anul acesta și evident afișul. Să fii pe fază că toți participanții intră la tombolă, iar dacă mergi cu bicicleta ai șansa să câștigi un coș pentru ea de la Pegas.

Afis V for Verde, targul mintilor deschise (1)

Biletul de intrare este 10 lei, dar organizatorii mi-au dat două bilete gratuite pentru două persoane cu mintea deschisă către o viață sănătoasă. Bilete sunt valabile o singură zi. Cine și-ar dori un bilet îl rog să posteze un comentariu. Diseară, când ajung acasă, până la ora 12 fac o tragere la sorți dintre cei înscriși la comentarii. Și dacă câștigi poate mă ajuți să scriem articolul despre târg împreună, la modul în care îmi spui pe bune cum ți s-a părut acolo. Ce zici, te bagi? Dacă da, aștept să confirm printr-un comentariu (poți scrie spre exemplu Da pentru V for Verde). Și vezi mai jos detalii despre târg.

adelaparvu.com despre V for Verde, targul mintilor deschise (4)

Startul către o viaţă verde este dat de Larisa Petrini, Ambasador Jamie Oliver în România. În prima zi a târgului, la orele 13:00 şi 15:00, Larisa ne introduce în lumea celor pasionaţi de un stil de viaţă sănătos, oferă demonstraţii de gătit şi mici secrete din bucătăria lui Jamie Oliver, cunoscutul bucătar britanic. În aceeaşi ambianţă verde şi sănătoasă, vizitatorii târgului pot participa şi la întâlnirea cu Olivia Steer, cunoscută ca adeptă a regimului raw-vegan. De la ora 14:00, Olivia va împărtăşi viziunea ei despre un stil de viaţă sănătos şi va oferi autografe pe volumul său “Dulciuri de poveste”, Editura Humanitas, 2013.

adelaparvu.com despre V for Verde, targul mintilor deschise (2)

Părinţii preocupaţi de o viaţă verde sunt aşteptaţi sâmbătă, în intervalul 12:00-15:00 la workshop-urile organizate de Totul despre mame, unde Otilia Mantelers (trainer playful parenting) va susţine dialoguri cu părinţii şi va răspunde la întrebările acestora despre cum să creştem copii sănătoşi. Întâlnirea se va desfăşura lângă locul de joacă amenajat special pentru distracţia celor mici de către echipa de la Reciclare Creativă. Sâmbătă şi duminică, între orele 12:00 şi 14:00, instructorii le vor împărtăşi copiilor peste patru ani câteva secrete din arta origami, iar între orele 15:00 şi 17:00 îi vor învăţa cum să refolosească hârtia într-o manieră creativă. În cele două zile de târg, de la 18:00 la 20:00, cei mari pot învăţa cum să realizeze bijuterii din materiale reciclabile.

adelaparvu.com despre V for Verde, targul mintilor deschise (3)

În cele două zile de târg, expozanţii vă aşteaptă cu bunătăţi şi delicatese bio (Chez Maman, Pukka Food, Vin de Vie, Verde Aromat, les saveurs d’Yveline, Romelia David, Bernschutz & Co, Carmita Classic, Bazarul cu Mirodenii), cosmetice organice (BioTibet, Avalon SkinCare, Cosul-Bio, Delly Savon, 100% Pure, Raftul cu miresme, BioVivo, Julie Homemade Cosmetic, Sophyto, Atelierul Senia Studio, MioBio, Olivo&BioBunătăţi), colecţii de modă green chic fashion şi haine preloved, accesorii şi bijuterii (Ibark&Cruciani, Beauthentic, Radical Chic, AnTanTe, Nourdesign, Crafty Grandma, BooBow, Mariana Marin, Pipioz, Culture Soup&Ciprian Vrabie, Mândra Chic&Ţara Făgăraşului, Alin Teglas&Merci Charity Boutique), jucării cusute manual (Doricica Handmade) şi produse care uşurează munca în bucătărie (Tupperware).

adelaparvu.com despre V for Verde, targul mintilor deschise (5)

Toți vizitatorii prezenţi la târg intră în Tombola V for Verde, cu posibilitatea de a câştiga multe “premii verzi” (cosmetice bio, tricouri pictate şi cusute manual şi multe alte produse atractive). În plus, la finalul târgului, persoana cu cea mai frumoasă bicicletă primeşte ca accesoriu de la Pegas un coş cochet. Intră aici pe facebook V for Verde și aici pe site-ul V for Verde.

adelaparvu.com despre V for Verde, targul mintilor deschise (1)

0 raspunsuri pentru Ofer doua bilete la V for Verde din 28-29 septembrie 2013

  1. Catalina Soare spune:

    Da pentru V for Verde 🙂

  2. Irina Bogorin spune:

    Da, Da, Da pentru V for Verde 😉

  3. adela parvu spune:

    Fetelor, toate trei puteti merge din partea mea la targ. La una dintre voi fac eu cinste 🙂 Multumesc! Va dau detalii pe mail. Zi frumoasa sa aveti!

  4. […] ai senzația că te duci la vreo rudă din familie. Să-ți mai spun că cea mai mare parte dintre alimente sunt făcute în casă? Da, de la legume, la unt și brânză toate sunt de aici. Și sunt gustoase […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *