adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (2)

In Design Interior, Pensiuni, Romania Mea

La pensiunea Prestige din Moieciu redescoperi romantismul

Este una dintre cele mai romantice pensiuni de la noi pe care le-am văzut până acum, cu interioare elegante și priveliști de vis ce se creionează prin ferestre. S-a deschis în urmă cu un an de zile și aici merită să mergi cu partenerul, mai degrabă decât cu toată familia. Părerea mea. Este atât de poetic totul, încât n-ai cum să nu te simți ca un proaspăt îndrăgostit. Și pentru că este retrasă și are un restaurant mic, dar frumos, de 35 de locuri, aici la Pensiunea Prestige din sat Peștera, Moieciu e locul ideal pentru o nuntă în cerc restrâns. Mâncarea este bună, camerele minunate, iar panorama asupra Pietrei Craiului îți taie respirația. Desigur că pensiunea n-ar fi arătat așa de frumos fără un concept de design interior. Ionela Pascu semnează amenajarea. Dar să-ți spun mai multe.

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (25)

Pensiunea Prestige de patru stele arată de fapt ca un boutique hotel. Niciuna din cele nouă camere nu este la fel decorată. Și toate sunt așa de elegante! Ionela Pascu pare că ar fi pictat camerele astea, iar adevărul nu este departe. Ea este absolventă UNArte, ceea ce se simte în scenografia interioarelor -culorile perfect armonizate, texturile excelent alese și combinate. O adevărată inspirație și pentru decorul casei tale. Și pentru personalizare, Ionela și-a folosit talentul de pictor pentru a realiza finisaje cu aspect antichizat, de la scara din hol, până la detaliile restaurantului sau obiectele din camere. Și se vede că e artist numai dacă iei în considerare că pensiunea găzduiește peste 100 de tablouri și fotografii frumos înrămate și poziționate.

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (1)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (29)

Îmi place foarte mult faptul că mobila provine parțial și din zonă, respectiv de la Bradul Maneciu. Designerul Ionela Pascu mi-a spus că e o firmă românească ce oferă calitate, dar care se adaptează perfect în colaborarea cu designerii. Ionela a putut astfel să creeze piesele de mobilă, să ceară anumite culori, iar cei de la Bradul Maneciu să le execute întocmai. Nu e de mirare că ambianța camerelor este atât de specială, când un designer poate materializa proiectul așa cum și l-a imaginat. În plus, multe alte piese de mobilier au fost făcute de către firme mici și au fost cerute fără finisaje. De ce? Pentru ca Ionela să le poată da culoarea și aspectul potrivit ambianței. A folosit pentru asta vopsele speciale de la Benjamin Moore.

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (18)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (16)

De asemenea mi-au plăcut mult textilele din camere, de la draperii la tapițerii. Am aflat că ele sunt realizate cu materiale de calitate aduse din cele mai recente colecții ale unor producători spanioli și italieni prin firma il Spazio. Combinația de draperii în dungi cu tapițeria înflorată a fotoliilor dă foarte bine. Și băile sunt frumos aranjate, în ton cu fiecare cameră, iar combinațiile de finisaje și obiecte relevă niște spații elegante, cu toate dotările moderne. Designerul a folosit pentru băi produse de la Liv Art, iar pentru tușa finală a aplicat finisaje care să dea un aspect antichizat, patinat. Totul este amenajat conform sloganului pensiunii – redescoperă romantismul, și chiar se simte asta în fiecare spațiu, iar interiorul este minunat completat de peisajele zonei. Uite, intră și tu aici pe site-ul pensiuneaprestige.ro și află detalii despre tarifele de cazare și perioadele când poți să-ți rezervi una din cele nouă camere pentru un weekend relaxant și romantic.

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (14)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (12)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (21)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (2)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (10)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (20)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (13)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (24)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (27)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (8)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (19)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (23)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (22)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (15)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (7)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (26)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (11)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (4)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (6)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (2)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (9)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (3)

adelaparvu.com despre pensiunea Prestige designer Ionela Pascu (28)

0 raspunsuri pentru La pensiunea Prestige din Moieciu redescoperi romantismul

  1. […] transformate, cum sunt cele din fier. Designerițele au combinat piesele, iar rezultatul este un decor romantic. Da, a apărut și o coloană din lemn, care cu patină a devenit un obiect interesant în living. […]

  2. […] vacanță la țară, dar o aranjezi frumos, zău că mai e doar un pas până să o transformi în pensiune. În cazul de față proprietara a trăim mulți ani în Franța și când s-a întors pe […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *