adelaparvu.com despre cabana vanatoreasca Foto Corrado Piccoli (1)

In Case, Design Interior

Cabana vanatoreasca. Arata nemaipomenit!

Deși nu mă încântă deloc ideea de vânătoare sau trofee pe pereți, n-am putut să nu remarc amenajarea absolut deosebită a acestei cabane. În primul rând, mi-a plăcut senzația de confort și căldură pe care ți-o imprimă, iar în al doilea rând faptul că este o amenajare contemporană, cu piese de design actuale și pete de culoare binevenite. Nu m-aș fi gândit că o cabană vânătorească poate fi amenajată elegant, la standard de lux, dar într-un stil contemporan. Proiectul este realizat de echipa de la Tollot&C în colaborare cu arhitectul Fabio Talamini, care a conceput designul interior. Oricine ce-ar zice, când un italian se apucă de o amenajare, totul iese rafinat, iar cabana asta este un exemplu cât se poate de grăitor.

adelaparvu.com despre cabana vanatoreasca Foto Corrado Piccoli (1)

Absolut tot ce se află aici a fost personalizat, de la nuanța buștenilor din care e ridicată cabană și până la mozaicurile de la baie. Mi-a plăcut foarte mult prezența textilelor în amenajare. Și nu mă refer doar la tapițerii și huse, ci mai ales la îmbrăcarea pereților cu stofe. Arată senzațional, mai ales în dormitoare. O combinație ce imprimă senzația de confort, dar aduce un plus de rafinament. De asemenea e frumos cum tema vânătorească este reliefată la interior prin prezența unor obiecte manufacturate din coarne, de la candelabre la rame de oglinzi. Uite, te las să te minunezi de imagini, care sigur vor fi pe placul domnilor :). Sper să te inspire mai ales la combinația de materiale lemn cu piatră, lemn cu textile. E pur și simplu super!

adelaparvu.com despre cabana vanatoreasca Foto Corrado Piccoli (3)

adelaparvu.com despre cabana vanatoreasca Foto Corrado Piccoli (4)

adelaparvu.com despre cabana vanatoreasca Foto Corrado Piccoli (2)

adelaparvu.com despre cabana vanatoreasca Foto Corrado Piccoli (5)

adelaparvu.com despre cabana vanatoreasca Foto Corrado Piccoli (6)

adelaparvu.com despre cabana vanatoreasca Foto Corrado Piccoli (8)

adelaparvu.com despre cabana vanatoreasca Foto Corrado Piccoli (7)

adelaparvu.com despre cabana vanatoreasca Foto Corrado Piccoli (9)

Foto: Corrado Piccoli 

3 raspunsuri pentru Cabana vanatoreasca. Arata nemaipomenit!

  1. Imi place amenajarea intregii cabane, parca ii si simt mirosul de parfuml tare, barbatesc cu un usor iz de lemn si tabac.

  2. […] de față este de fapt o cabană de vânătoare situată în Norvegia. Accesul la ea se face exclusiv pe jos sau călare, deci adio motociclete […]

  3. […] nu poate să-şi dea cu părerea, în schimb a precizat că-şi doreşte ca totul să arate ca o cabană de vânătoare. Cel mai greu e să faci ceva pentru tine şi ai tăi, dar Ana cu siguranţă n-a dezamăgit pe […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *