adelaparvu.com despre renovare bucatarie Portas_5

In Cum sa..., Idei pentru acasa

Schimbi fețele dulapurilor și ai bucătărie nouă

Asta e o idee absolut ingenioasă! Care? Să renovezi bucătăria și nu să o înlocuiești de tot. Poți avea o bucătărie pe comandă dar care nu să nu-ți mai placă. Baza corpurilor e solidă, îți încape bine în spațiu, așa că ești în dilemă. Ai schimba-o, dar te costă. Ei bine, uite că există afaceri care se bazează pe renovarea mobilierului. Se înlocuiesc doar fețele dulapurilor, instalate cu balamale noi, și blatul de lucru, dacă nu-ți mai place cel vechi. Uită-te și tu la imagini și ai să-ți dai seama de diferențe. Forma e aceeași, cu mici ajustări.

adelaparvu.com despre renovare bucatarie Portas

În mod normal, orice firmă de la noi care face mobilă pe comandă ar putea să-ți renoveze bucătăria în modul ăsta, chiar să ți-o modernizeze cu accesorii speciale în sertare. Acum ar mai trebui să și vrea să-ți ofere serviciul ăsta. Costurile față de o bucătărie nouă se reduc cu 50%, așa susțin specialiștii germani de la Portas, cel mai mare furnizor de soluții de renovare din Europa de la care îți prezint aceste transformări. Mie mi-a plăcut ideea, mai ales că poți avea o bucătărie complet nouă într-o singură zi. Se schimbă fețele dulapurilor, eventual frontul de lucru și totul pare complet nou. Dacă afli despre o firmă care face așa ceva la noi, te rog să postez sub articolul de față link-ul către ea, ca să afle și ceilalți. Până atunci, sper ca ideea asta să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre renovare bucatarie Portas_3

adelaparvu-com-despre-renovare-bucatarie-portas_2

22 Responses to Schimbi fețele dulapurilor și ai bucătărie nouă

 1. Asta da idee bună 🙂 Dacă nu-i prea scump, o schimbăm tot la doi trei ani 🙂

 2. Pentru a fi posibil acest lucru, ar trebui indeplinite doua lucruri: feroneria cu care sunt echipate initial cabinetele sa aiba un ciclu de viata cuprins intre 15 si 20 de ani iar executia cabinetelor sa fie realizata riguros. Ca producatori de mobilier oferim aceste conditii clientilor nostri iar daca veti considera adecvat, voi reveni si cu date de contact.
  Andrei Boian

  • adela parvu spune:

   Adica faceti lucrari de reconditionare, dupa cum am scris si eu in articol?

   • Cel mai mare volum al activitatii noastre o ocupa confectionarea mobilierului nou. In cazul bucatariilor le explicam de la bun inceput clientilor despre posibilitatile ulterioare de reconditionare asa cum ati descris si in articolul dumneavoastra. Pana acum am facut acest lucru doar pentru doi clienti.
    Desi nu am promovat, avem si posibilitatea de a oferi servicii de reconditionare si restaurare a mobilierului din lemn masiv si a elementelor tapitate.
    Acest lucru este posibil prin intermediul a doi colaboratori pe care pana acum i-am testat cu diferite proiecte. Ii recomandam cu incredere si ii putem pune in legatura directa cu oricine doreste.

  • nedelcu spune:

   va rog sa ma ajutati cu telefonul unui specialist care poate sa-mi schimbe usile frontale a mobilei de bucatarie. multumesc mult

 3. Mi-am facut o mobila noua de bucatarie pe comanda, dar cand am adus-o acasa nu mi-a mai placut cum se asorteaza cu faianta si gresia. Acum as dori sa schim culoare usilor pentru a da contrast. Cum sa procedez si la cine sa apalez?

 4. Cum sa pot vopsi faianta? Nu am auzit de asa ceva!

 5. […] mai optimiști, sunt binedispuși din start. Și holul acesta oricum se vede din cameră și din bucătărie. Așa că tocmai bine că e nițel mai vesel. Un tapet similar în cameră ar fi fost prea mult, ar […]

 6. Echipa Asamblare Mobila se ocupa pe langa montarea mobilierului si de reparatii mobilier. Unul dintre cele mai solicitate servicii este schimbarea blatului de bucatarie, alaturi de accesorii, urmate de usile de la mobila de bucatarie.

 7. Catalin Ivan spune:

  Liviu !!!!!!!!!!! cred ca tu esti cel care trebuie sa se informeze mai bine in legatura cu SOLOECO si daca tot te informezi focalizeaza proprietatea societatii Gli artieri si vei fi surprins ….intradevar este un produs special creat in Romania chiar de mine Catalin Ivan pentru mai multe informatii ma poti suna la nr 0742557835 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *