adelaparvu.com despre Jan Skácelík (1)

In Decoratiuni, Idei pentru acasa, Shopping

Postere faine și o camera de zi vintage

Dacă ești în căutarea unor postere faine, cu mesaj haios, scrise în engleză poți să le cumperi acum online de pe pagina unui graphic designer pasionat de piesele de design vintage. Chiar și-a postat și poze cu camera lui de zi, și îți poți da seama după amenajarea ei că iubește designul nordic și culorile vesele. Am ales să ți-o prezint pentru că te poate inspira atunci când vine vorba despre piesele de mobilă vechi, din anii 60 pe care sigur le-ai avut în casa părinților tăi. Vezi că sunt la modă acum, deci nu cumva să le arunci. Le schimbi tapițeria și astfel le revitalizezi. Vintage înseamnă tot ce este produs în perioada designului industrial adică anii 50-60, iar în stil retro sunt obiectele din perioada anilor 70-80.

adelaparvu.com despre Jan Skácelík (1)

adelaparvu.com despre Jan Skácelík (11)

Graphic designerul se numește Jan Skácelík și este din Cehia, deci gândește oarecum aproape de noi. Dar posterele lui de pe eatsy, (vezi AICI pagina lui), sunt chiar foarte reușite. Pentru că tot se apropie perioada sărbătorilor de iarnă, poate te inspiră pentru un cadou mai atipic, care se potrivește excelent în orice casă sau birou. Și sunt la prețuri accesibile, de la 15 dolari americani. Plus că mi-a plăcut livingul lui, dar și blogul lui care e în engleză. Sper să mai am timp azi să-ți postez articolul despre doi tineri talentați de la noi de la care poți cumpăra obiecte în stilul vintage preferat de Jan. Până atunci amenajarea camerei lui ca și postere, pe care le poți vedea și pe pagina lui de Facebook, sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre Jan Skácelík (3)

adelaparvu.com despre Jan Skácelík (9)

adelaparvu.com despre Jan Skácelík (2)

adelaparvu.com despre Jan Skácelík (8)

adelaparvu.com despre Jan Skácelík (4)

adelaparvu.com despre Jan Skácelík (14)

adelaparvu.com despre Jan Skácelík (15)

adelaparvu.com despre Jan Skácelík (13)

adelaparvu.com despre Jan Skácelík (12)

adelaparvu.com despre Jan Skácelík (10)

adelaparvu.com despre Jan Skácelík (5)

adelaparvu.com despre Jan Skácelík (7)

adelaparvu.com despre Jan Skácelík (5)

2 raspunsuri pentru Postere faine și o camera de zi vintage

  1. danlascar spune:

    as avea nevoie de niste sfaturi …ma sfatuti sa cumpar de pe http://www.fabricadetablouri.ro ? a mai luat cineva ?

  2. […] interesantă de obiecte într-un loc neșteptat. Mi-au atras atenția nuanțele și tematica vintage american, obiecte mici, funcționale sau pur și simplu decorative, care se potrivesc în bucătării, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *