Foto Studio Ectypos

In Concursuri, Produse gradinarit, Shopping

Concurs! Unelte pentru gradinarit Fiskars

Să știi că sunt foarte bucuroasă pentru acest concurs pentru că cineva dintre voi, dragii mei prieteni, va câștiga niște produse excepționale de la Fiskars, care este un brand de top. Sunt cele mai bune produse din domeniul uneltelor de grădinărit. Și da, sunt și lideri mondiali în domeniu. Uneltele lor sunt ușoare, foarte plăcut de folosit, sunt din materiale revoluționare și au primit nenumărate premii de design. Cu ce te ajută pe tine asta? Cu faptul că vei avea pe viață unelte care nu ruginesc, care nu te vor încovoia de la greutate, care se curăță și întrețin ușor și pe care le poți depozita în locul mici pentru că sunt reglabile, cu capete detașabile. Ce mai? Gândite cu cap și făcute cu responsabilitate de oamenii care lucrează în fabrica din Finlanda unde sunt produse.

Foto Landscape d.o.o. Slovenia

Foto Landscape d.o.o. Slovenia

Grebla universala de la Fiskars (135066 solid universal garden rake)

Grebla universala de la Fiskars ( solid universal garden rake)

Să-ți mai spun că firma Fiskars s-a înființat în anul 1649 în satul cu același nume din Finlanda? Da, merită să-ți spun asta pentru că este una dintre cele mai vechi firme din lume, adică peste 360 de ani de experiență și asta spune multe despre calitatea pe care o oferă. Îmi plac produsele lor, dar și oamenii de la Fiskars România pentru că sprijină educația și artiștii. Au oferit 100 de foarfece Fiskars Universității de Arte din București și acum toți studenții de la Departamentul Arte și Design Textil au cele mai bune foarfece din lume și își fac treaba cu plăcere și cu spor folosindu-se de ele. De altfel Fiskars este firma care a inventat primele foarfece cu mânere mânerele colorate din plastic (în 1967). Da, pe lângă unelte de grădinărit Fiskars mai produce si game de produse pentru menaj și pentru cusut. Ok, hai să-ți spun despre concurs mai jos.

Grebla universala de la Fiskars ( solid universal garden rake)

Grebla universala de la Fiskars ( solid universal garden rake)

Grebla pentru frunze de la Fiskars (Solid Leaf Rake L)

Grebla pentru frunze de la Fiskars (Solid Leaf Rake L)

Premiile oferite de Fiskars constau în 3 greble universale, deci voi extrage 3 câștigători, care fiecare vor primi o greblă universală cum vezi în imaginile de mai sus. Ți-am pus și două imagini cu grădini toamna, că mie îmi place anotimpul ăsta colorat. Te provoc să-mi răspunzi la întrebările: Care sunt gamele de produse pe care le fabrică Fiskars? Și care este gama ta preferată? (de fapt spune-mi ce ți-ai dori de la ei pe viitor, ca să știu ce concursuri să mai facem :)). Ca să te ajut cu răspunsurile, uite aici link-ul către site-ul lor în limba română ro.fiskars.com. Răspunsul tău te rog să-l treci la comentarii, ca să-mi fie mai ușor să fac tabelul cu participanți. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, așa cum te-am obișnuit. Succes! Din toată inima succes!

Foto Studio Ectypos

Foto Studio Ectypos

54 Responses to Concurs! Unelte pentru gradinarit Fiskars

 1. Kinga Beres spune:

  Au o gama larga de produse pentru gradina,menaj, craft si cusut ( cum ar fi: Edge, Ergo Comfort, Ergonoic, Essential, First, Foarfeci, functional form etc.) Mi-ar place sa castig un impingator de zapada ,ca oricum vine iarna! 🙂 Kinga

 2. Gamele de produse Fiskars sunt:unelte de gradinarit ,game de produse pentru menaj si cusut,unelte ptr zapada,prelucrarea lemnului,unelte ptr copii,innclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea ptr gradinarit,mai sigur dispozitivul ptr smuls buruieni.

 3. Prima data cand am intalnit numele de Fiskars a fost in 2011 cand am vazut masina de tuns iarba Momentum. Au o diversitate de produse utile atat in casa (menaj, craft, cusut) cat si in gradina. Gama lor de produse cuprinde: Cuts+More, Edge, ErgoComfort, Ergonomic, Essential, First, FunctionalForm, Fuzion, Gama X, Garden Light, Inspiration, KitchenSmart, Moomin, My First Fiskars, PowerGear, PowerLever, PowerStep, Quantum, QuikDrill, QuikFit, ServoCut, SingleStep, SmartCut, Snow Light, StaySharp. Preferatele mele sunt cutitele Edge.

 4. FISKARS ne propun gamele: Cuts+More, Edge, ErgoComfort, Ergonomic,Essential, First , Foarfeci Clasice, FunctionalForm, Fuzion, Gama X, Garden Light, Inspiration, KitchenSmart, Moomin, My First Fiskars, Plantatoare, Premium, PowerGear, PowerLever, PowerStep, Protecție pentru degete, Quantum, QuikDrill, QuikFit, ServoCut, SingleStep, SmartCut, Snow Light, Solid, StaySharp, Telescopic, precum si alte produse speciale pentru gradina.

  Personal ador gama KitchenSmart 🙂 Au un design extrem de simplist, iar dispozitivele sunt cu’adevarat ingenioase ! Dar si Inspiration :), o gama super colorata.Evident, le-as pune si pe post deco prin bucatarie !

  Adela, multumim pentru acest concurs..o idee super super !Si asteptam noi articole si informatii, cel putin eu…in fiecare dimineata la cafeluta 🙂

 5. Lacra Lacry spune:

  Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit si ma incanta dispozitivul pentru smuls buruieni.

 6. Janeta Janet spune:

  Gamele de produse Fiskars sunt:unelte de gradinarit ,game de produse pentru menaj si cusut,unelte ptr zapada,prelucrarea lemnului,unelte ptr copii,innclusiv piese de schimb, Gama preferata de mine este cea de gradinarit masina de tuns iarba .

 7. Simona Scurtu spune:

  Gama de produse pentru gradina, cusut, menaj.
  Gama preferata: masinile de tuns iarba, unelte pentru ingrijirea gazonului

 8. Gamele de produse Fiskars sunt:unelte de gradinarit ,game de produse pentru menaj si cusut,unelte ptr zapada,prelucrarea lemnului,unelte ptr copii,innclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea ptr gradinarit,mai sigur dispozitivul ptr smuls buruieni…si masina de tuns iarba
  fb gina whim

 9. Gamele de produse Fiskars sunt:unelte de gradinarit ,game de produse pentru menaj si cusut,unelte pentru zapada,prelucrarea lemnului,unelte pentru copii,innclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit.

 10. Loredana Paun spune:

  Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.
  Gama preferata de mine este cea de gradinarit masina de tuns iarba .

 11. Maria Toghina spune:

  Gamele de produse Fiskars sunt:unelte de gradinarit ,gama de produse pentru menaj si cusut,unelte ptr zapada,prelucrarea lemnului,unelte ptr copii,inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea ptr gradinarit, in special masina de tuns iarba.

 12. Gamele de produse Fiskars sunt:unelte de gradinarit ,gama de produse pentru menaj si cusut,unelte pentru zapada,prelucrarea lemnului,unelte pentru copii,inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit. In mod deosebit îmi plac topoarele!

 13. Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada,prelucrarea lemnului,unelte pentru copii,inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit, oricare dintre produse ar fi binevenit 🙂

 14. Gamele de produse Fiskars sunt:unelte de gradinarit , produse pentru menaj si cusut,unelde de zapada,prelucrarea lemnului. Gama preferata de mine este cea ptr gradinarit, dispozitivul pentru smuls buruieni.

 15. Gamele de produse Fiskars cuprind: multe unelte de gradinarit, unelte pentru zapada, produse pentru menaj, bricolaj si cusut, inclusiv piese de schimb. Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit si ma-s bucura de foarfeca usoara cu mecanism de forta pentru gardul viu

 16. Gamele de produse Fiskars sunt: de gradinarit, produse pentru menaj si cusut,prelucrarea lemnului,unelte pentru copii. Au si piese de schimb.Ce as prefera pentru mine ar fi un set de tacamuri de masa.

 17. Alisie Ramona spune:

  Produsele pe care le fabrica Friskars fac parte dintr-o gama foarte variata, din domeniile: gradina, menaj, craft&cusut. Gama preferata este bineinteles cea care cuprinde articolele pentru gradinarit si mi-as dori sa am candva o foarfecă universală telescopică pentru grădină. 🙂

 18. Mihai spune:

  Fiskars fabrică produse de grădina, de menaj și pentru cusut și lucru manual. În acest moment cel mai mult mă interesează produsele de grădina, dar folosesc și cuțite marca Fiskars de care sunt foarte mulțumit.

 19. Stef Cornel spune:

  Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit si ma incanta dispozitivul pentru smuls buruieni.

 20. Roxana Cârcu spune:

  Fiskars este o gama premium de produse pentru gradinarit, menaj, mestesugarit si cusut. Apreciez calitatea lor, iar in prezent ma bucur sa ma ajut cu Fiskars foarfeca de gradina, eficienta la tuns (si) trandafirii, usoara ca un fulg, si nu in ultimul rand frumoasa.

 21. Fiskars au o gama variata de produse de menaj, gradinarit, cusut. Mi-ar face placere un set de cutite.

 22. Gamele de produse Fiskars sunt: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este foarfeca pas cu pas Quantum.

 23. Gamele de produse Fiskars sunt:unelte de gradinarit ,game de produse pentru menaj si cusut,unelte pentru zapada,prelucrarea lemnului,unelte pentru copii,inclusiv piese de schimb, Gama preferata este cea de gradinarit masina de tuns iarba .

 24. Roxana Dragan spune:

  Gamele premium de produse Fiskars sunt pentru gradina,menaj, cusut,prelucrarea lemnului, unelte pentru zapada, unelte pentru copii,piese de schimb.Preferata mea este foarfeca universala telescopica.

 25. Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit si ma incanta dispozitivul pentru smuls buruieni.

 26. Gamele de produse Fiskars sunt:gradina, menaj cusut gama preferata este gradina categoria prelucrarea lemnului.

 27. gradinarit,menaj, craft & cusut. eu mi-as dori produse menaj ( set cutite)sau unelte pentru curatat

 28. Costi Unch spune:

  Gamele de produse Fiskars sunt: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.As vrea set de cutite de la ei.

 29. Ionut Dan spune:

  Fiskars este o gama premium de produse pentru gradinarit, menaj, mestesugarit si cusut. Am achizitionat si eu un fierastrau pt lemn verde de care sunt foarte incantat si o foarfeca pentru ramuri groase care imi place foarte mult. M-a incanta uneltele pentru prelucrat pamantul. Cu toate acestea, mi se pare interesanta intreaga gama Fiskars

 30. Radu Adina spune:

  Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb. Gama mea preferata este cea pentru menaj. Cutitele Edge sunt superbe.Mi-as dori un astfel de cutit , sa ma mandresc si eu ca am un cutit cum sunt cele din bucatariile bucatarilor profesionisti

 31. Ion Oprea spune:

  Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit si ma incanta dispozitivul pentru smuls buruieni.

 32. Daniel Adrian spune:

  Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit si ma incanta dispozitivul pentru smuls buruieni.

 33. Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit si ma incanta dispozitivul pentru smuls buruieni.

 34. Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit si ma incanta dispozitivul pentru smuls buruieni.

 35. Didi Dumi spune:

  Buna!Gamele de produse Fiskars sunt : gradina, menaj, craft&cusut. Gama preferata este cea de menaj, deoarece de cand a aparut cutitul Fiskars in bucataria mea, mi-a usurat viata in bucatarie . 🙂

 36. Serban Manica spune:

  Salut!

  Cei de la Fiskars au trei game mari: Gradina, Menaj si Craft&Cusut. Eu mi-am luat de la ei o cazma ergonomica de care am fost foarte multumit. Acum mi-ar mai trebui o unealta de smuls buruienile, o pereche de foarfece pentru ramuri groase sau un burghiu pentru pamant. 🙂

 37. Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea de gradinarit, in special dispozitivul de smuls buruieni si foarfeca telescopica

 38. Mariana Cozma spune:

  gamele de produse sunt : gradinarit si ingrijirea curtii,bucatarie si articole pentru menaj,crafting si cusut, scoala si birou,inspiratie si proiecte

 39. Este tentant concursul tău 🙂 Deci au o gamă de produse pentru gradină, pentru menaj, pentru crafting și cusut. Pe viitor? Nu știu…deja au de toate. Poate s-ar putea extinde pe partea bucătăriei mai mult, cu mai multe unelte și gadget-uri de bucătărit 😉

 40. Gamele de produse Fiskars sunt:unelte de gradinarit ,gama de produse pentru menaj si cusut,unelte pentru zapada,prelucrarea lemnului,unelte pentru copii,inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit.

 41. Mary Lena spune:

  Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb. Gama preferata este cea pentru gradinarit.Imi place mult acel dispozitiv de smuls buruieni.M-ar ejuta enorm in gradina

 42. Ionut Dan spune:

  Cand are loc extragerea?

  • adela parvu spune:

   Buna Ionut! Am anuntat pe Facebook ca acest concurs se incheie duminica 17 noiembrie ora 21. Imi cer scuze ca am uitat sa trec asta si in articol. Era esential. Scuze inca o data!

 43. Buna ! Nu am auzit pana acum de acest brand, dar la prima vedere ma declar incantata! De vreme ce tatal meu este un impatimit al gradinaritului, m-am simtit datoare sa particip la concursul tau

 44. tastebazaar spune:

  Acum ca sunt la inceput cu gradina, mi-ar prinde tare bine niste unelte bune.
  Gamele de produse de la Fiskars sunt: gradina, menaj si craft & cusut. Gama mea preferata e cea de menaj, mai exact ustensilele FunctionalForm.

 45. Gamele Fiskars: de gradinarit, produse pentru menaj si cusut,prelucrarea lemnului,unelte pentru copii,piese de schimb.Gama preferata:unelte de gradinarit.

 46. Mihaela Escu spune:

  Gamele de produse fabricate de Fiskars sunt pentru: gradina, menaj, craft & cusut. Categoria preferata este cea pentru gradina (… dar si cutitele de bucatarie!)

 47. Unelte pentru taiat(foarfeci),unelte pt gradinarit,unelte lungi(pt sapat,cultivat,curatat,Fiskars Quik fit,unelte pentru copii.Gama preferata,unelte pt gradinarit.Gama preferata-unelte pt gradinarit si mi-as dori un dispozitiv pt smulgerea buruienilor 🙂 >Bafta tuturor!

 48. Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb. Gama mea preferata e cea de menaj.

 49. Gamele de produse Fiskars sunt:
  – unelte de gradinarit;
  – produse pentru menaj si cusut;
  – unelte pentru zapada;
  – prelucrarea lemnului;
  – unelte ptr copii;
  – piese de schimb,
  Gama preferata: produse pentru menaj

 50. Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru menaj

 51. Liviu spune:

  Eu am acasa un toporas Fiskars X5 (cel mai mic din gama) https://www.magazinoutdoor.ro/fiskars-x5/p/1247 si sunt foarte incantat de el. Il iau cu mine cand plec cu cortul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *