KIKA
adelaparvu.com
recomandă kika.ro
KIKA
adelaparvu.com despre living lila Schoner Wohnen Foto Stefan Thurmann (4)

In Concursuri

Castigatorul concursului Flanco

Dragilor, vă mulţumesc tuturor pentru participarea la concurs! Părerile voastre chiar contează pentru Flanco, companie care şi-a propus să fie pentru voi mereu peste aşteptări. Mi-aş fi dorit să primiţi toţi câte o tabletă :). Oricum, voi mai organiza concursuri. Pentru cei care nu ştiu regula de extragere la sorţi o spun aici pe scurt: am selectat, în ordinea postării comentarilor, numele voastre. Le-am pus într-un tabel ca să am pentru fiecare nume câte un număr, apoi am folosit random.org ca să generez numărul câştigător dintre cei înscrişi de la 1 la 172. În acest concurs numărul câştigător este 10. Am făcut print screen ca dovadă, la fel şi pentru tabel. Rog câştigătorul să se identifice, iar ulterior să-mi trimită pe [email protected] datele complete de contact, inclusiv numărul de telefon mobil pentru a putea fi contactat cât mai uşor şi repede ca să intre în posesia tabletei Asus. Felicitări! Sper să te relaxezi citind articolele de pe blog pe tabletă :). Iar ceilalţi nu umflaţi buza, ci fiţi pe fază că vă mai pregătesc surprize. Vă îmbrăţisez!

Numarul castigator concurs Flanco tableta Asus

Numarul castigator concurs Flanco tableta Asus

Participanti concurs Flanco tableta Asus

Participanti concurs Flanco tableta Asus

adelaparvu.com despre living lila Schoner Wohnen Foto Stefan Thurmann (4)

9 raspunsuri pentru Castigatorul concursului Flanco

 1. Multumesc tare mult! Sunt asa de incantata!! 🙂 :*

 2. sanduleanu lenuta spune:

  felicitari

 3. Alexandra Rotaru spune:

  Felicitari Daniela!!! :*

 4. Maria Toghina spune:

  Felicitari castigatoarei!

 5. […] este orientată către descoperirea de lucruri frumoase. Uite ce mi s-a întâmplat: am organizat concursul cu tableta Asus de la Flanco și câștigătoare a ieșit Daniela Stelea. Ieri seară mi-a trimis o poză că a primit premiul […]

 6. nicol spune:

  felicitari doamnei sau domnisoarei !
  m-am uitat pe tabel 115 si 133 acelasi nume Daniel Dragomir,pesemne ca s-au inscris si altii in dublu exemplar bazandu-se pe emailuri diferite.
  pe viitor,acceptati doar nume reale (fara diminutive ) ,conform CI,multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *