Scaunele pictate de designerii de la Trau Dich din Austria

In Decoratiuni, Magazine, targuri, expozitii, Romania Mea, Shopping

Cadouri de Crăciun la târgul de design româno-austriac

Dacă-ți dorești cadouri de Crăciun cu totul deosebite, merită să mergi la primul târg de obiecte de design româno-austrice. Da, te-ai prins, vor expune spre vânzare 30 de tineri designeri de la noi din țară și din Austria și ei te provoacă cu piese inedite pe care le vei găsi de cumpărat în incita libăriei Cărturești din Băneasa Shopping City (intrarea dinspre Grand Cinema Digiplex). Târgul ține de azi, 28 noiembrie, până pe 24 decembrie și se numește Design Your Christmast. Și nu te speria de prețuri, sunt accesibile având în vedere că sunt creații de designer. Prețul obiectelor începe de la 40 lei, iar media este undeva la 200 lei pe produs. Uite, spre exemplu poți cumpăra jucării din lemn create de designerii români Mihai Stamati și Eliza Yokina, obiecte din piele naturală, huse pentru iPad, portofele și curele fără cataramă create de Gabriel Geller, terariile bilogului Ramona Bejan. Mie mi-a plăcut mult taburetele Lambswood – design SoLemn (Cristina Curelea) – realizate din lemn de brad, cioplite manual și cu îmbinări din lemn de stejar, iar deasupra au blană naturală de oaie. Fain!

Cristina Curelea - LambsWood

Cristina Curelea – LambsWood

Mihai Stamati - jucarii din lemn Bobo si Rotilici

Mihai Stamati – jucarii din lemn Bobo si Rotilici

Ai în plus în cadrul târgului Design Your Christmas! și obiecte vestimentare de designer în ediție limitată, bijuterii – concept, realizate de autori români și diferite decorațiuni speciale. O secțiune în cadrul târgului este dedicată designului austriac – 10 designeri din regiunea Graz vin cu obiecte de iluminat, obiecte de decorațiune interioară, bijuterii și diferite accesorii. Scaunele pictate și semnate de designerii de la Trau_dich chiar mi-au plăcut mult. Și dacă vrei să fii pe fază cu noutățile, dă un like la pagina de Facebook BDC (Bucharest Design Center), căci ei sunt organizatorii târgului împreună cu ROD (Romanian Design) și comunitatea designerilor austrieci din regiunea Styria-Graz. Uite, ți-am pus în articol mai multe imagini, dar produsele sunt mai multe și le vezi în cadrul târgului. Sper să-ți prindă bine informația asta și să găsești obiectele căutate pentru Crăciunul din acest an!

Scaunele pictate de designerii de la Trau Dich din Austria

Scaunele pictate de designerii de la Trau Dich din Austria

Alina Turdean -  ornament pom cerb

Alina Turdean – ornament pom cerb

Meao -cuierul Stan

Meao -cuierul Stan

Gabriel Geller - genti impletite

Gabriel Geller – genti impletite

Gabriel Geller - genti impletite

Gabriel Geller – genti impletite

 Ramona Bejan - Sfera

Ramona Bejan – Sfera

Alin Teglas lampi

Alin Teglas lampi

Designer Adina Marin - Fabrication, bijuterii de autor

Designer Adina Marin – Fabrication, bijuterii de autor

Design Eliza Yokina - model 11H

Design Eliza Yokina – model 11H

Cristina Curelea - LambsWood

Cristina Curelea – LambsWood

Clean Everything green stitchless wallet

Clean Everything green stitchless wallet

Palarii de la Fandacsia

Palarii de la Fandacsia

Meao - cuierul Moise

Meao – cuierul Moise

Meao  - biz-boy

Meao – biz-boy

Atelier Pegas strada-roz

Atelier Pegas strada-roz

Un raspuns pentru Cadouri de Crăciun la târgul de design româno-austriac

  1. […] să păseașcă și în sfera designului de obiect, cele mai cunoscute creații ale sale fiind taburetele LambsWood. După ce a renovat căsuța s-a concentrat pe amenajarea spațiului verde aferent acesteia, un loc […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *