adelaparvu.com apartament gri placut Foto Stadshem (4)

In apartamente, Design Interior

Atmosferă caldă într-un apartament de două camere

Mi-a plăcut apartamentul de față, care nu măsoară mai mult de 49 de metri pătrați, pentru că arată foarte cald și primitor. Secretul? Combinația inspirată de materiale și culori. Uite, spre exemplu la bucătărie, dacă te uiți cu atenție totul e în alb și negru, dar textura și forma faianței, a lambriurilor închise la culoare aduce varietate decorului. Apoi, mobila albă este completată de piesele din zona locului de luat masa, cu scaune îmbrăcate în huse, un frigider vișiniu și mai multe plante verzi, care toate creionează un ambient prietenos. Aproape că te duce cu gândul la o mică patiserie. Dar vezi că dulapurile mari sunt între frigider și ușă? Nu întâmplător, ci ca să nu atragă atenția asupra lor.

adelaparvu.com apartament gri placut Foto Stadshem (15)

adelaparvu.com apartament gri placut Foto Stadshem (10)

Dar hai să vezi și în living. Mi-a plăcut dispunerea mobilierului de-o parte și de alta a intrării în cameră. Și privește bine că nuanța pereților este gri, la fel și a mobilierului. Totuși atmosfera e plăcută. De ce? Pentru că acest gri albăstrui este într-un contrast frumos cu parchetul galben auriu și cu husele albe ce îmbracă fotoliul și canapeaua. Și să nu uităm că pe un fundal gri, obiectele colorate ies mai bine în evidență. Contează enorm și prezența plantelor verzi, care insuflă prospețime interiorului și aduc un plus de culoare. Ai să descoperi și în micul dormitor tot o nuanță de gri, dar mai caldă, ce merge de minune cu marourile mobilierului de aici. Este o locuință de bloc tare plăcută, din Suedia, în care atmosfera caldă este imprimată de prezența din plin a lemnului, de la parchet, lambriuri, la mobilă și obiecte. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com apartament gri placut Foto Stadshem (14)

adelaparvu.com apartament gri placut Foto Stadshem (5)

adelaparvu.com apartament gri placut Foto Stadshem (7)

adelaparvu.com apartament gri placut Foto Stadshem (6)

adelaparvu.com apartament gri placut Foto Stadshem (3)

adelaparvu.com apartament gri placut Foto Stadshem (9)

adelaparvu.com apartament gri placut Foto Stadshem (8)

adelaparvu.com apartament gri placut Foto Stadshem (1)

adelaparvu.com apartament gri placut Foto Stadshem (11)

adelaparvu.com apartament gri placut Foto Stadshem (16)Sursa foto: Stadshem

6 raspunsuri pentru Atmosferă caldă într-un apartament de două camere

 1. elisaelianna spune:

  superb, m-a impresionat!!!

 2. Carmen spune:

  Îmi plac şi mie foarte mult cutiile (cum este cea rotundă, cu un aer retro, în care pe vremuri se transportau pălăriile doamnelor) sau coşurile, ca spaţiu de depozitare. Presărate ici-colo arată foarte bine şi rezolvă şi multe pribleme.
  Arată totul foarte fain.
  Doar o micuţă crâcnire aş avea: dacă ar fi apartamentul meu [şi ce păcat că nu e, of! :)], nu aş pune în dormitor un tablou care să reprezinte un portret. Şi într-o nuanţă cam sumbră…
  Altfel, minunat!

 3. Doina Manea spune:

  Cu adevărat un apartament cald, îmbietor. M-a impresionat şifonierul din dormitor, printre altele!

 4. […] ai poziționată bine mobila, astfel încât să nu încarci toate încăperile. Mi-a plăcut acest apartament, deși e unul generos de cinci camere pentru că l-au amenajat frumos și plăcut, dar fără să […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *