adelaparvu.com despre aranjamente de Craciun online Foto Floria (7)

In Design floral, Gradina, Produse gradinarit, Shopping

Unde găsesc brăduți gata împodobiți și aranjamente de Crăciun?

Ce să mai alergi prin magazine sau prin piețe când ai totul online. Uite, nu doar că ai brăduți gata împodobiți, dar găsești și o varietate mare de aranjamente de Crăciun de la cele pentru masă, la cele specifice, cum ar fi coronițele. Faza tare este că livrarea este gratuită, adică nu mai plătești și pentru asta separat, costul afișat online fiind cel total și final. Doar dacă stai în altă localitate decât București și alte 58 de orașe din țară ești taxat 1,3 lei pe kilometru, cum ar veni dacă locuiești la țară. Și fii pe fază la dimensiuni când îți alegi aranjamentul ca să știi unde e cel mai bine să-l pui în casă atunci când îți ajunge.

adelaparvu.com despre aranjamente de Craciun online Foto Floria (4)

Prețurile? Corenițele între 59 și 79 de lei, aranjamentele în vază între 150 și 250 lei (și evident că le vei primi cu tot cu vază), iar brăduții 50 cm înălțime gata împodobiți ajung la 229 lei. Plătești puțin mai mult, dar nici nu-ți mai bați capul. Aaa! Era să uit să-ți spun unde le poți comanda. Uite aici pe floria.ro/flori-craciun, și ai toate detaliile afișate, plus mult mai multe aranjamente din care să alegi. Nu se lucrează pe 25, 26 decembrie și pe 1, 2 ianuarie. Dacă comanzi pe 24 decembrie în prima parte a zilei și mai există pe stoc aranjamente, ele îți vor fi livrate în aceeași zi. Sper să-ți prindă bine informația asta!

adelaparvu.com despre aranjamente de Craciun online Foto Floria (1)

adelaparvu.com despre aranjamente de Craciun online Foto Floria (5)

adelaparvu.com despre aranjamente de Craciun online Foto Floria (2)

adelaparvu.com despre aranjamente de Craciun online Foto Floria (3)

adelaparvu.com despre aranjamente de Craciun online Foto Floria (6)

Un raspuns pentru Unde găsesc brăduți gata împodobiți și aranjamente de Crăciun?

  1. […] de vegetație (brad și eucalipt). Apoi, în diferite colțuri ale camerei de zi au fost puse aranjamente, care să continue contractul de verde și alb, dar care să continue atmosfera de sărăbătoare, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *