Bucatarie Black

In Concursuri, Electrocasnice si dotari, Shopping

Ce contează în bucătărie ca s-o ai faină ani de zile? Dacă știi, poți să câștigi!

Treaba cu bucătăria este foarte clară: ai materiale de calitate, te ține o viață. Altfel, poți să alegi ce culoare vrei, ce design că tot va trebui s-o schimbi. De ce? Pentru că în bucătărie sunt aburii, grăsimea, apa. Da, apa, care distruge încet, dar sigur, ca picătura chinezească. Acum mai sunt unii dintre noi care sunt obsedați să fie lună în bucătărie. Știu sigur o persoană dragă mie, soră-mea, care nu închide ochii seara până nu face din bucătărie farmacie. Dar degeaba vrei să fie totul lună, dacă materialele din care este realizată nu sunt de calitate. Eu am pățit-o la mine cu baghetele alea între blatul de lucru și perete lipite cu silicon. Așa am cumpărat locuința, cu bucătăria deja dotată, dar zău că mi-au scos peri albi detaliile astea. Siliconul nu doar că s-a dus, dar acolo unde a rămas s-a înnegrit, fir-ar să fie! Apoi blatul unde fac sandvișuri gemenilor are un aspect marmorat în nuanțe închise, deci nu văd niciodată dacă rămân firimituri până nu dau cu mâna. Așa că mi-am pus întrebarea: ce contează în bucătărie ca s-o ai faină ani de zile? Eu îți spun mai jos, dar dacă te prinzi și tu despre ce e vorba, chiar poți avea parte de o reînnoire a bucătăriei tale.

BLAT INSULA RECTOR ALB cu chiuveta KW5040 turnata in suprafata continua cu blatul

BLAT KUMA INSULA RECTOR ALB cu chiuveta KW5040 turnata in suprafata continua cu blatul. Materialul este RECTOR solid surface de culoare alba. Dimensiunile blatului sunt L300 cm x 120 cm,. Tipul chuvei este denumit KW5040. Grosime blat 1,5 cm. Uite, alte variante coloristice pentru materialul RECTOR poti sa le vezi AICI kumaromania.ro/culori

Chiuveta configurata direct in blat insula RECTOR

Chiuveta KUMA configurata direct in blat montat pe masa insula din materialul denumit RECTOR

 Detaliu blat insula RECTOR

Detaliu blat KUMA din material RECTOR pentru masa insula

În primul rând nu poți să vorbești de bucătărie funcțională fără electrocasnice. Iar dacă ele sunt încorporabile crede-mă că ai scăpat de multe belele nu te mai chinuiești să-ți încapă mobila, căci câștigi spațiu, și nici nu mai trebuie să cureți suprafețele greu de accesat, ca să spun așa, cum ar fi între aragaz și dulap. Apoi nu mai ai treabă cu apa și stropelile pentru că ele rămân pe blat. Ei da, contează enorm blatul, căci dacă nu e bine realizat și-ți rămân spații în jurul plitei și, mai rău, în jurul chiuvetei e nasol. Partea faină este că acum au apărut blaturi super de calitate cu chiuveta direct formată în ele, cum ar veni chiuvete turnate în suprafață continuă cu blatul, deci adio silicon sau tot felul de lipituri. În plus, sunt foarte rezistente pentru că ele conțin 80% cuarț natural (Quartz pe bune), deci nu chestii compozite și toate artificiale, dar care se numesc tot așa (să nu uit – Quartz-ul este unul din cele 9 grupe de material oferite de KUMA pe bucătării). Și da, se fac personalizat pe forma bucătărie, căci asta poate fi în S, în U sau poate avea masă insulă, cum vezi în foto.

Bucatarie Black

Blat KUMA colectia GLASS ALB in forma de „L” pentru bucatarie. Materialul pentru blat este denumit Graphalit Glass. Dimensiunile blatului sunt L150 cm/ L250 cm x 60 cm, iar cuva este de tip KW5040. Grosimea blatului poate fi de 2,2 sau 2,4 cm. Blatul pentru masa insula este tot GLASS ALB din Graphalit Glass. Dimensiunile blatului pentru masa insula sunt L150 cm x 90 cm, grosime 3 cm. Alte culori pentru colectia GLASS le poti vedea AICI kumaromaniaro/culori

Chiuveta bucatarie Black
Chiuveta KUMA bucatarie in blatul GLASS ALB este de asemenea in supfragata continua, deci direct in blat fara lipituri 

Acum sper că te-ai prins care-i treaba cu bucătăria. Nu e doar o mobilă, ci e un spațiu funcțional unde dotările trebuie bine puse. Deci ai grijă la instalații, să ai prize unde trebuie, dotările să fie puse logic, la distanță optimă. Urmează materialele și accesorii de calitate – finisaje pe pereții unde ai de-a face cu focul și apa. Apoi mobilă cu balamale rezistente, sisteme de culisare pentru sertare și da, musai un blat rezistent, căci pe ăsta prestezi zi de zi când gătești, indiferent de designul, culoarea și finisajele din bucătărie. Este una dintre cele mai importante suprafețe din bucătărie. Eu ți-am postat aici câteva modele de bucătării moderne făcute ca la carte, dar toate au ceva în comun. Dacă te prinzi care este cea mai importantă suprafață pe care o au în comun și știi cum se numește, poți câștiga dotarea bucătăriei tale cu așa ceva. Ce trebuie să faci ca să câștigi? Postează la comentarii în perioada 10 – 19 martie cum se numește elementul comun al acestor bucătării și poți câștiga prin tragere la sorți un blat de bucătărie KUMA cu chiuveta în suprafaţă continuă. Dimensiunile blatului sunt de L 180 – 220 cm x 60 cm, material granulon culoare: Caramel, Solo, Soft, Monaco. Uite aici poti vedea culorile despre care-ți spun kumaromania.ro. Blatul se poate fabrica personalizat pentru spațiu tău, dar să se încadreze în lungimea menționată (adică să nu fie mai mare de atât). Succes!!!

BLAT liniar cu chiuveta dubla GLASS ALB

BLAT KUMA liniar cu chiuveta dubla GLASS ALB (pe partea cu ferestrele). Blatul este din materialul Graphalit Glass, dimensiuni L320 cm x 60 cm, grosime blat 3 cm. Pentru masa insula blatul este tot din colectia GLASS ALB, din material Graphalit Glass, dimensiunile sunt de L 180 cm x 90 cm

BLAT liniar cu chiuveta dubla GLASS ALB

BLAT KUMA liniar cu chiuveta dubla GLASS ALB. Chiuveta dubla este denumita KW7040 + KW1640. La cerere se pot face diverite copmozitii. Poti avea spre exemplu o chiuveta dubla cu modelul KW7040, depinde ce-ti doresti ca si dimensiuni. Dar indiferent de model este sunt fabricate direct in blat.

blat masa insula GLASS ALB

Detaliu blat KUMA masa insula GLASS ALB

blat masa insula GLASS ALB

Blat KUMA colectia GLASS ALB pentru zona plitei din bucatarie

107 raspunsuri pentru Ce contează în bucătărie ca s-o ai faină ani de zile? Dacă știi, poți să câștigi!

 1. Andreea spune:

  elementul comun este materialul RECTOR.

 2. Ing. CAZANARU LEONIDA, Deva, 0740185292, pensionar, 72 ani,fost cercetator stiintific principal, gradul I, Deva spune:

  Elementul comun:…BLATUL…

 3. Lili spune:

  Blatul KUMA este elementul comun al acestor bucatarii si ceea ce face ca acest spatiu sa fie functional si usor de ingrijit.

 4. Raluca spune:

  Blat Kuma din material Rector

 5. gabrielabors spune:

  Elementul comun al acestor bucătării este Blatul KUMA.

 6. Eu Gabriella spune:

  chiuvete Glass Alb turnate in suprafata continua cu blatul Blat Kuma,materialul din care este facut se numeste Graphalit Glass si contine 80% Quartz
  Gabriela Damian

 7. Cris spune:

  Offf…cate as vrea eu sa schimb la bucataria mea… desi imi petrec destul de mult timp acolo, este incaperea care imi place cel mai putin. Chiuveta pe colt, greu accesibila… cu prize langa, chitul acela „de vis” si altele asemeni.. De cand zic ca i-ar trebui o schimbare.. si poate acesta este momentul. Asadar, Adela, elementul comun este blatul Kuma, care, trebuie sa recunosc, arata senzational.

 8. mami de strumf spune:

  Blatul KUMA din material Rector este elementul comun al acestor bucatarii!

 9. NICO spune:

  ELEMENTUL COMUL AL ACESTEI BUCATARII ESTE BLATUL KUMA DIN MATERIAL RECTOR….CU ACEST BLAT BUCATARIA ESTE MAI USOR DE INGRIJIT..:)

 10. Cea mai importantă suprafață din bucătărie este blatul de lucru iar dacă acesta se numește KUMA atunci este perfect! 🙂

 11. Carmen spune:

  Blatul KUMA este elementul comun.

 12. Adriana spune:

  Element comun : Blatul KUMA

 13. Blat KUMA din material RECTOR! 🙂

 14. Ruxandra spune:

  Blatul Kuma.
  Multumesc.

 15. Alina draghici spune:

  Blatul de bucatarie KUMA

 16. simona spune:

  Elementul comun al acestor bucatarii: blatul Kuma.

 17. j_ade spune:

  blat Kuma cu chiuveta turnata

 18. katonasanda spune:

  elementul comun este blatul Kuma ….fff. frumos |!

 19. raluca spune:

  elementul comun este blatul kuma

 20. Mihaela spune:

  Elementul comun este Blatul KUMA din material RECTOR !

 21. laura spune:

  Elementul comun al acestor bucătării minunate este blatul KUMA. Arata superb 🙂 si perfect pentru noua mea bucatarie :d

 22. rodica spune:

  BLAT KUMA….arata ffff bine si e atat de util….ma apuc de schimbari!!!

 23. Oana Dajbog spune:

  Elementul comun al acestor bucatarii este blatul KUMA. Sunt foarte interesata despre acest subiect, deoarece chiar in aceasta perioada ne mobilam apartamentul nou achizitionat si ne-ar fi foarte util acest blat cu chiuveta turnata. Multumesc!

 24. gina spune:

  elementul comun este BLATUL KUMA – pentru bucătării moderne făcute ca la carte

 25. Tatu Nicoletta spune:

  Elementul comun este blatul Kuma.

 26. Ioana Frent spune:

  Buna seara, elementul comun este de fapt un concept, „conceptul KUMA de continuitate”,cu lavoarul turnat din acelasi material cu blatul. Problema curatirii interfetei dintre blat si lavoar este inlaturata, iar datorita materialelor folosite si noilor tehnologii blatul este rezistent (in ciuda grosimii reduse a blatului, intre 1,5 si 3 cm) si cald (chiar daca este mineral natural este combinat cu rasini). Va pup, aveti niste articole de exceptie.

  Ioana F

 27. Anghel Daniela spune:

  Elementul comun al acestor bucătării este Blatul KUMA.

 28. Elena Chirilus spune:

  elementul comun este Blatul KUMA

 29. Liliana spune:

  Blat KUMA

 30. Maria spune:

  Blat Kuma

 31. petronela spune:

  elementul comun al acestor bucatarii este blatul KUMA

 32. Aura spune:

  Blat Kuma… pentru casuta noastra 🙂

 33. Nicole Stefoni spune:

  Oricat de fain ne am renova bucataria, drept e ca toata ziua nu stau nici cu ochii in tavan (pentru asta am rezervat dormitorul), nici cu ochii pe pereti toata ziua ca in perioada cand suntem indragostii si nici cu ochii in vreun dulap ca si curca n lemne cand ne arde sufletul dupa cafea si descoperim ca am terminat o.Ieri. De cum am intrat in laboratorul casei ne am „infipt” direct pe blat. Daca ma gandesc bine imi petrec timpul mai mult pe el decat pe fotoliu. Aici tai legumele, aici framant painea la sfarsit de saptamana si, recunosc, ca tot aici imi mai tai degetele cand ma grabesc. Deja asta i un sacrificiu si atunci mi e clar ca blatul din bucatarie, cel putin la noi, l am transformat intr un altar, intr un creuzet al creatiilor culinare, intr un loc unde noi gospodinele ne gestionam nervii de peste zi sau pe care incropim un mic dejun la pat pentru fiinta iubita. Daca numele lui ar fi Kuma, atunci bucataria noastra ar deveni un spatiu al terapiei prin culoare.

  Toate cele numai de bine,
  Nicole

 34. Bartalus Cristina spune:

  blatul KUMA e elementul comun si ma bucur ca am aflat de el

 35. Loredana spune:

  Ce au in comun fotografiile e blatul KUMA. Pana sa citesc acest articol nici nu stiam de existenta lui, a chiuvetelor incorporate sau chiar a unei solutii practice de a scapa de colturile si marginile atat de chinuitoare ‘decorate’ cu silicon!

 36. Ligia spune:

  Blat KUMA din material RECTOR!

 37. Maria spune:

  Elementul comun este blatul Kuma cu chiuveta in suprafata continua.

 38. Ellie spune:

  Elementul comun al bucatariilor prezentate este blatul Kuma.

 39. Mirela spune:

  Blatul Kuma…..asta conteaza in bucatarie ca sa o ai faina ani de zile !

 40. Lakme Zecheria spune:

  Elementul comun este blatul Kuma.

 41. Ioana spune:

  Foarte bun articol Adela! Ca sa vezi ca poti afla lucruri atat de noi, cum ar fi acest super blat KUMA, o inventie exceptionala!

 42. Marian spune:

  Blat KUMA din material RECTOR!

 43. Mihaela Romanu spune:

  Elementul comun este blatul Kuma in suprafata continua, cu lavoarul turnat. Cred ca este o alegere minunata pentru bucataria mea! 🙂 Multumesc Adela pentru informatii si pentru concurs. 🙂

 44. carmen spune:

  Buna ziua ,

  Cred ca cel mai important element…chiuvete turnate in suprafata continua cu blatul

  • Mihaela Gavrila spune:

   Elementul comun al acestor bucătării este blatul de bucătărie KUMA cu chiuveta turnata in suprafata continua cu blatul.
   Tare mi-l doresc, sunt in curs de amenajare a bucatariei in noua casuta:)

 45. Elementul comun al acestor bucatarii este blatul KUMA

 46. Ioana Astilean spune:

  Blatul Kuma din material Rector este elementul comun al acestor minunate bucatarii…sper ca intr-o zi sa gatesc si eu pe un astfel de blat

 47. Nusa spune:

  Salut, In caminul nostrul bucataria este spatiul cel mai folosit si des vizitat de cei 5 nazdravani ai nostri :). Pt. ca suntem multi dar frumosi, imaginati-va cum stam la capitolul gatit. Oale, aburi,grasimi ,apa. Deci: ca o buna gospodina ce sunt ( imi dau toata silinta 🙂 sa-mi pastrez curatenia in bucatarie desi uneori in bucataria mea arata ca dupa un razboi mondial. Firmituri intre aragaz si dulapuri, la imbinarea chiuvetei cu blatul se aduna mereu tot felul de chestii…iar blatul, of acum 1.6 luni mi-am cumparat un blat nou, obisnuit. Dar pt. ca asa cum ati spus si voi blatul, este cea mai importanta suprafata din bucatarie, cel mai folosit, acum blatul meu arata de parca sa dat careva cu rolele pe el. Asa ca, acest blat de bucătărie KUMA cu chiuveta în suprafaţă continuă, este ideal pt. bucataria mea, si nu numai a mea. Cred ca in orice bucatarie aste de dorit o asemenea minunatie. Oricum va multumesc pt, fiecare articol,informatie. Informatii foarte utile pt. mine, avand in vedere ca in curand ne vom muta intr-o locuinta unde trebuie sa valorific fiecare cm2. Sanatate.

 48. Gabriela B spune:

  Elementul comun este minunatul blat Kuma. Acest blat cu chiuveta turnata in suprafata continua este solutia ideala pentru o bucatarie de care sa fii multumita mult timp si pe care sa o poti mentine curata.

 49. Toader Aurica spune:

  Elementul comun este blatul Kuma.

 50. SOLARIA spune:

  Blatul de bucatarie KUMA, Mie-mi trebuie aKUMA, Materialul zis RECTOR, Sa-mi faca un coRECTOR, Tot mereu sa am curat, Si-o sa cred ca-s …Imparat! :))

  SOLARIA

  p.s. Am glumit, n-am nevoie chiar acum.Dati-o cuiva tanar, la inceput de drum ,care chiar merita!

 51. Mariana spune:

  Elementul comun al acestor bucatarii il reprezinta blatul KUMA din material RECTOR care are ceva special : chiuveta turnata in suprafata continua cu blatul. Acesta este foarte rezistent, deoarece contine 80% cuart natural. Super inovatie !!

 52. lucy spune:

  chiuvete turnate în suprafață continuă cu blatul de la Kuma din material Rector

 53. Dorina spune:

  Elementul comun: Blatul KUMA din material RECTOR !

 54. Alina spune:

  Elementul comun este blatul Kuma si chiuveta în suprafaţă continuă

 55. Mihaela spune:

  Blatul Kuma cu chiuveta in suprafata continua este elementul comun al acestor bucatarii.

 56. Marian Romanu spune:

  Eu si sotia mea tocmai ne-am cumparat casa visurilor noastre! si ne-am dori tare mult un lavoar de bucatarie turnat in suprafata continua cu blatul KUMA! Acesta este si raspunsul corect pt. intrebare. 🙂

 57. vlad spune:

  blatul kuma cu chiuveta in suprafata comuna

 58. Magda spune:

  elementul comun este blatul KUMA 🙂

 59. Cristina spune:

  Elementul comun este blatul KUMA,chemat cu disperare de fratele lui mai batran cu 20 de ani – blatul de pal – din bucataria mea,care asteapta cu nerabdare ziua pensionarii si predarea stafetei,fratelui sau KUMA, mai tanar si muuuuult mai inteligent,pentru multi,muuuuuuuuuulti ani de acum !

 60. Bradulet Mihaela spune:

  Elementul comun al tuturor bucatariilor este blatul de lucru, iar daca ai sansa ca acesta sa fie KUMA atunci esti cu adevarat o gospodina fericita

 61. Cristina spune:

  Blatul KUMA din material Rector este elementul comun al acestor bucatarii! 🙂

 62. Laura Marinescu spune:

  Elementul comun este blatul Kuma. Multumesc pentru concurs!

 63. Ralu spune:

  … elementul comun este blatul Kuma. Thx. 🙂

 64. Oana Mazilu spune:

  Elementul comun din imagini este blatul KUMA colectia GLASS ALB. Arata deosebit!

 65. Dorina spune:

  Elementul comun este conceptul Kuma si materialele furnizate de aceasta firma pentru bucatarie,concept care face ca totul sa fie unitar ,frumos si de o calitate fara cusur!

 66. Elemtul comun is reprezinta blatul KUMA din material RECTOR!

 67. Elementul comun din imagini este blatul KUMA colectia GLASS ALB din material RECTOR!

 68. Elementul comun este Blatul KUMA in acest caz GLASS ALB.

 69. Alice Ionescu spune:

  Blatul Kuma colectia Glass Alb

 70. cristicis spune:

  blatul Kuma

 71. Si eu cred ca elementul comun este blatul Kuma. Arata minunat.

 72. carmen spune:

  Blatul KUMA din material Rector

 73. Mirela spune:

  Blat Kuma din material Rector

 74. Alina Luca spune:

  …elementul comun al bucatariilor prezentate in imagini este blatul Kuma,blat cu ajutorul caruia se elimina imbinarile si lipiturile;scapam de costul unei chiuvete( 🙂 ) si ne vom bucura de o durata de viata mai lunga a suprafetei de lucru,datorita materialului rezistent;plus design,plus,plus…Bafta participantilor ! 🙂

 75. Adriana spune:

  Elementul comun este blatul Kuma

 76. petrea ghiulnaz spune:

  elementul comun al bucatariior prezentate este blatul KUMA . bune sfaturi ptr bucatarie. trebuie sa-mi achizitionez mobila de bucatarie, tot desenez, desenez…., schite ptr bucatarie si imi bat capul . ce culoare, ce sertare, ce dulapuri trebuie sa pun. si credeam ca blatul este ultimul lucru la care sa ma gandesc . dar uite ca nu e asa! nu am auzit de blatul KUMA si mai ales cu chiuveta incorporata. ce chestie faina.

 77. Cristina spune:

  Blat KUMA din material RECTOR!

 78. daniela spune:

  elementul comun este blatul Kuma…

 79. rodica spune:

  Minunat si util articol,ca de altfel fiecare postare a ta, Adela.Elementul comun al acestor bucatarii este blatul KUMA.Multumesc pentru tot.

 80. Constantinescu Laura spune:

  Element comun: Blat KUMA…succes tuturor!

 81. mirabela spune:

  Elementul comun al acestor bucatarii este blatul Kuma colectia Glass alb.

 82. Ela spune:

  Elementul comun- blatul Kuma.. intretinere usoara, eliminarea imbinarilor si lipiturilor cu silicon, aspect deosebit (pararea mea) fluid.

 83. Dumitru Elena spune:

  blatul Kuma cu chiuveta turnata direct în el

 84. Cla' spune:

  blatul Kuma

 85. AndreeaM spune:

  Elementul comun este blatul Kuma

 86. elementul comun este blatul Kuma din material Rector

 87. Andreea toma spune:

  Elementul comun este blatul Kuma din material Rector.
  Multumim pentru articolele exceptionale, imi fac ziua mai frumoasa de fiecare data 😀

 88. Veronica spune:

  Elementul comun din imagini este blatul KUMA colectia GLASS ALB din material RECTOR si il vreau la mine in bucatarie 🙂 ! Exceptionale artiocole, ma ajuta mult sa-mi definesc ideile de amenajare! Zi minunata sa ai Adela!

 89. Anca Giurgiu spune:

  Blatul Kuma, elegant, sofisticat si senzational-acesta este elementul comun.

 90. Berariu Alina spune:

  blatul de bucătărie KUMA

 91. Ioana A spune:

  Blatul Kuma

 92. Artene Paula spune:

  Elementul comun al bucatariilor este Blatul( putin colorat) Kuma. 🙂

 93. Mirela Calin spune:

  elementul comun este blatul KUMA din material Rector

 94. Lucia spune:

  Elementul comun din imagini este blatul KUMA

 95. Sergiu spune:

  ELEMENTUL COMUL AL ACESTEI BUCATARII ESTE BLATUL KUMA DIN MATERIAL RECTOR

 96. Mariana spune:

  Elementul comun al acestor bucatarii este blatul KUMA din material Rector

 97. Buna, Adela 🙂 Elementul comun este blatul Kuma.

 98. Cristia spune:

  Evident ca cea mai importanta suprafata in bucatarie este blatul, el duce greul saracul!!! 🙂

 99. ION ALINA ELENA spune:

  Elementul comun al acestor bucatarii il reprezinta blatul KUMA din material RECTOR . Multumnim pentru informatii si concurs!

 100. Constanta Nica spune:

  Blatul de bucatarie Kuma cu chiuveta in suprafata continua.
  Este o minunatie, greu de crezut insa ca am putea avea asa ceva !

 101. littleflower78 spune:

  elementul comun este materialul RECTOR

 102. Florin spune:

  Cam care ar fi pretul pentru blatul kuma GLASS ALB L150 cm/ L250 cm x 60 cm?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *