adelaparvu.com despre casute de caini cu acoperis din plante verzi (4)

In Idei pentru acasa

Ingenios! Căsuțe de câini cu acoperiș din plante

adelaparvu.com despre casute de caini cu acoperis din plante verzi (1)Ei bine, mi-a plăcut ideea asta de-a transforma căsuța câinelui din curte într-o mică oază de verdeață. Și nu doar că arată bine și că folosești o suprafață în plus pentru a-ți înverzi curtea, dar oferă și o bună izolare a căsuței. E bună și pe timp de vară și pe timp de iarnă pentru patrupedul tău. Cel mai ușor poți să faci așa ceva cu plante suculente care se așază bine și pe pante înclinate și arată frumos. Poți achiziționa de la noi astfel de plante de la Fabrica de flori pe site-ul avfabricadeflori.com, unde specialistul AV Suciu chiar îți poate crea adevărate aranjamente, mult mai frumoase decât ceea ce vezi în imagini. Iar referitor la mini grădinile suspendate, fii pe fază cu structura căsuței. Pare simplu și ușor ca și în cazul grădinilor verticale, dar nu e chiar așa. Să știi că pâmântul cântărește destul de mult, deci va solicita din plin structura ei. Dar sunt sigură că modelele de față îți vor da idei. Modele de căsuțe din lemn pentru câini poți să găsești la Dedeman, preț între 195 și 259 lei, mai sofisticate și premium la Barkers, de la circa 500 lei sau la Cusca Caine de la 229 lei. Desigur că aceste modele le poți personaliza cu plante. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre casute de caini cu acoperis din plante verzi (2)

adelaparvu.com despre casute de caini cu acoperis din plante verzi (3)

adelaparvu.com despre casute de caini cu acoperis din plante verzi (5)

adelaparvu.com despre casute de caini cu acoperis din plante verzi (4)
Surse foto: Traviaggiepassioni, Greenroofs

3 raspunsuri pentru Ingenios! Căsuțe de câini cu acoperiș din plante

  1. Adriana spune:

    Arata minunat si ideea este fantastica…izoleaza bine cusca prietenului blanos si in acelasi timp este un loc exploatat de cei care iubesc gradinaritul si parca niciodata nu au destul loc pentru a planta tot ce isi doresc….iar AV Suciu realizeaza niste aranjamente extraordinare!

  2. […] de fructe, dar și propriile găini. Așa că a dat tonul în rândul tuturor de acolo la amenajat cotețe pentru găini, unele atât de aspectuoase sau de neașteptat de confortabile încât efectiv am […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *