adelaparvu.com despre casa de vacanta ingenioasa, casa de vacanta Anglia, Little Loventor, Foto Unique Home Stays (21)

In Case, Design Interior

Asta da soluție ingenioasă pentru o casă de vacanță

Nici nu mă interesează decorul, deși n-arată loc de rău, cât soluția de construcție a acestei case. Absolut ingenioasă. De ce? Pentru că practic jumătate din căsuță este de fapt o terasă închisă. Adică vara poți sta în aer liber cum ar veni, protecjat de soare, iar iarna te bucuri de peisaj din spatele ferestrelor bine izolate. Este un sistem mai special, făcut pe comandă, care să asigure un climat interior plăcut indiferent de vreme. Dar spune și tu dacă nu arată de senzație. Dacă livingul și dormitorul sunt situate în partea din față, bucătăria și baia sunt separate de un perete și sunt dispuse în spatele casei, unde panorama nu prea contează. Evident și ferestrele acestor spații sunt mai mici.

adelaparvu.com despre casa de vacanta ingenioasa, casa de vacanta Anglia, Little Loventor, Foto Unique Home Stays (1)Desigur că ideal ar fi ca o asemenea căsuță de vacanță să fie amplasată către o priveliște frumoasă, că doar n-ai vrea să se holbeze vecini la tine sau vezi pe ferestrele generoase ceva urât. Mi-a plăcut și cum e amenajată grădină din jurul casei. Unde mai pui că pe aceeași proprietate, mai jos de casăuța asta se află o altă construție, care mi-a adus aminte de Cube, conceptul designerului Radu Mureșan. Și aia excelent poziționată. Unde am găsit-o? Păi în oferta celor de la Unique Home Stays din Marea Britanie, căci e de închiriat. Dacă vrei să-ți faci o casă de vacanță, sigur o să-ți dea idei cea de fașă. Sper să te inspire și pe tine!
adelaparvu.com despre casa de vacanta ingenioasa, casa de vacanta Anglia, Little Loventor, Foto Unique Home Stays (8)adelaparvu.com despre casa de vacanta ingenioasa, casa de vacanta Anglia, Little Loventor, Foto Unique Home Stays (6)adelaparvu.com despre casa de vacanta ingenioasa, casa de vacanta Anglia, Little Loventor, Foto Unique Home Stays (16)adelaparvu.com despre casa de vacanta ingenioasa, casa de vacanta Anglia, Little Loventor, Foto Unique Home Stays (2)adelaparvu.com despre casa de vacanta ingenioasa, casa de vacanta Anglia, Little Loventor, Foto Unique Home Stays (13)adelaparvu.com despre casa de vacanta ingenioasa, casa de vacanta Anglia, Little Loventor, Foto Unique Home Stays (19)adelaparvu.com despre casa de vacanta ingenioasa, casa de vacanta Anglia, Little Loventor, Foto Unique Home Stays (12)adelaparvu.com despre casa de vacanta ingenioasa, casa de vacanta Anglia, Little Loventor, Foto Unique Home Stays (7)adelaparvu.com despre casa de vacanta ingenioasa, casa de vacanta Anglia, Little Loventor, Foto Unique Home Stays (11)adelaparvu.com despre casa de vacanta ingenioasa, casa de vacanta Anglia, Little Loventor, Foto Unique Home Stays (21)adelaparvu.com despre casa de vacanta ingenioasa, casa de vacanta Anglia, Little Loventor, Foto Unique Home Stays (14)adelaparvu.com despre casa de vacanta ingenioasa, casa de vacanta Anglia, Little Loventor, Foto Unique Home Stays (17)adelaparvu.com despre casa de vacanta ingenioasa, casa de vacanta Anglia, Little Loventor, Foto Unique Home Stays (3)adelaparvu.com despre casa de vacanta ingenioasa, casa de vacanta Anglia, Little Loventor, Foto Unique Home Stays (4)adelaparvu.com despre casa de vacanta ingenioasa, casa de vacanta Anglia, Little Loventor, Foto Unique Home Stays (10)

Casa este situată pe un dâmb, mai jos de acesta fiind construit un alt refugiu, pe malul apei.adelaparvu.com despre casa de vacanta ingenioasa, casa de vacanta Anglia, Little Loventor, Foto Unique Home Stays (18)adelaparvu.com despre casa de vacanta ingenioasa, casa de vacanta Anglia, Little Loventor, Foto Unique Home Stays (5)adelaparvu.com despre casa de vacanta ingenioasa, casa de vacanta Anglia, Little Loventor, Foto Unique Home Stays (9)

Casa de vacanță este denumită Little Loventor și este promovată ca loc de refugiu romantic. Da, chiar este romantic indiferent de sezon și da arată frumos și de Crăciun.adelaparvu.com despre casa de vacanta ingenioasa, casa de vacanta Anglia, Little Loventor, Foto Unique Home Stays (15)

 

 

6 raspunsuri pentru Asta da soluție ingenioasă pentru o casă de vacanță

 1. Georgiana spune:

  Dar oamenii astia nu au muste, tantari, gandaci si alte ganganii??

 2. O terasa pe toata lungimea casei (e o casa mica, batraneasca reconditionata totusi) am si eu, pe care ma gandesc serios sa o inchid in acest stil si sa o transform in spatiu locuibil all year round, nu doar vara. Sperietoare sunt insa costurile pentru asemenea miscare. Am iubit intotdeauna camerele cu geam de sus pana jos. Ma inspira nespus de mult postarea asta, multumesc Adela!

 3. […] ca și turist, de fapt pescar. A văzut o ruină pe malul apei, dar a știut că aici ar putea avea casa lui de vacanță, motiv să o taie repede de la serviciu vinerea, să-și ia nevasta, copii și cățelul și să […]

 4. Ana-Maria spune:

  Asta e ceea ce mi-as dori eu: micuta, luminoasa, rustica, salbatica, spatiu enorm de jur imprejur, inconjurata de natura.
  E perfecta!
  Ai impresia ca dormi afara. 🙂

 5. […] alt gen de tâmplărie. E la granița dintre artizanat și design. Când am vorbit cu el lucra la o căsuță de vacanță, una mică de 7×8 metri și era bucuros că i-a convins pe proprietari, doi soți tineri care […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *