adelaparvu.com despre cabana cu interior colorat si piese de design, casa americana, designer Bradford Shellhammer, Foto Trevor Tondro (7)

In Case, Design Interior

Da! O cabană colorată cum îmi place mie

Mi-a plăcut interiorul acestei case pentru că este foarte colorat, dar și pentru că am ocazia să-ți arăt alternativa la ceea ce numim noi cabană. Poate te gândești la o construcție din bârne, sănătoasă, rustică, dar naaaa! N-ai să vezi așa ceva, ci chiar contrariul, adică o cabană modernă, extravagantă și nonconformistă. Este într-adevăr o construcție din lemn, cu un interior generos de circa 278 de metri pătrați, însă ambientul interior este o combinație de mobilă și accesorii de design și piese vintage.

adelaparvu.com despre cabana cu interior colorat si piese de design, casa americana, designer Bradford Shellhammer, Foto Trevor Tondro (3)

Bradford Shellhammer

Bradford Shellhammer

Proprietarul nu doar că este pasionat de culori, dar este și un împătimit al designului interior. Și și-a folosit această pasiune pentru a deschide unul dintre cele mai de succes site-ul internaționale care vând mobilă și accesorii pentru casă fab.com. Păi se poate mai fab de atât? Bradford Shellhammer este numele lui și el a declarat pentru revista New York Times că nu-și poate închipui viața fără culori, adică hai să-ți redau în engleză “I think it’s very important to live with color. If you don’t like color, I feel bad for you.” Te-ai prins nu? Și mie îmi pare rău pentru tine dacă nu-ți plac culorile, căci pe blogul ăsta te zăpăcesc cu ele.

adelaparvu.com despre cabana cu interior colorat si piese de design, casa americana, designer Bradford Shellhammer, Foto Trevor Tondro (6)

Casa nu a fost construită recent, ea fiind ridicată în anii 60, dar fix asta căuta Bradford, ceva existent pe care să-l transforme într-un refugiu de vacanță. A angajat un constructor pentru modernizarea și reînnoirea finisajelor. De asemenea, interiorul a fost reamenajat. Au fost adăugate încă două băi, ajungându-se la patru în total, atâtea cât sunt și dormitoarele, iar spațiile interioare au fost degajate pentru o zonă de zi generoasă și luminoasă, mai ales că plafonul e destul de jos. În plus, și pivnița a fost reconfigurată și transformată în cameră pentru jocuri. Renovarea a durat circa zece săptămâni, timp în care Bradford a fost și în ipostaza de client al propriul site. Da, și-a ales ce i-a dorit inimioara din colecțiile selectate chiar de către el de la branduri cunoscute.

adelaparvu.com despre cabana cu interior colorat si piese de design, casa americana, designer Bradford Shellhammer, Foto Trevor Tondro (13)

Dar să știi că toate culorile și imprimeurile acestea vibrante dau bine împreună pentru că suprafețele mari sunt neutre. Da, griul acela antracit este de senzație. Pe fundalul lui orice culoare arată excelent, nu mai spun ce contrast elegant e în relație cu albul sau cu galbenul. E adevărat că și încăperile generoase i-au permis să folosească această nuanță de gri închis pentru că la bloc așa ceva ar fi riscant. Și combinația de lambriuri din lemn în culoare natur cu piesele de mobilă colorate arată de senzație. Pardosela îmbrăcată cu un covor alb negru? Tare! Numai contraste de impact maxim, care-ți imprimă o stare de veselie. Îți spun că mi-a mers la suflet amenajarea asta. E chiar conform sloganului meu: O viață avem? Colorată să fie! Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre cabana cu interior colorat si piese de design, casa americana, designer Bradford Shellhammer, Foto Trevor Tondro (17)

adelaparvu.com despre cabana cu interior colorat si piese de design, casa americana, designer Bradford Shellhammer, Foto Trevor Tondro

adelaparvu.com despre cabana cu interior colorat si piese de design, casa americana, designer Bradford Shellhammer, Foto Trevor Tondro (1)

adelaparvu.com despre cabana cu interior colorat si piese de design, casa americana, designer Bradford Shellhammer, Foto Trevor Tondro (8)

adelaparvu.com despre cabana cu interior colorat si piese de design, casa americana, designer Bradford Shellhammer, Foto Trevor Tondro (9)

adelaparvu.com despre cabana cu interior colorat si piese de design, casa americana, designer Bradford Shellhammer, Foto Trevor Tondro (7)

adelaparvu.com despre cabana cu interior colorat si piese de design, casa americana, designer Bradford Shellhammer, Foto Trevor Tondro (18)

adelaparvu.com despre cabana cu interior colorat si piese de design, casa americana, designer Bradford Shellhammer, Foto Trevor Tondro

adelaparvu.com despre cabana cu interior colorat si piese de design, casa americana, designer Bradford Shellhammer, Foto Trevor Tondro (4)

adelaparvu.com despre cabana cu interior colorat si piese de design, casa americana, designer Bradford Shellhammer, Foto Trevor Tondro (10)

adelaparvu.com despre cabana cu interior colorat si piese de design, casa americana, designer Bradford Shellhammer, Foto Trevor Tondro (20)

adelaparvu.com despre cabana cu interior colorat si piese de design, casa americana, designer Bradford Shellhammer, Foto Trevor Tondro (16)

adelaparvu.com despre cabana cu interior colorat si piese de design, casa americana, designer Bradford Shellhammer, Foto Trevor Tondro (11)

adelaparvu.com despre cabana cu interior colorat si piese de design, casa americana, designer Bradford Shellhammer, Foto Trevor Tondro (12)

adelaparvu.com despre cabana cu interior colorat si piese de design, casa americana, designer Bradford Shellhammer, Foto Trevor Tondro (14)

adelaparvu.com despre cabana cu interior colorat si piese de design, casa americana, designer Bradford Shellhammer, Foto Trevor Tondro (15)

adelaparvu.com despre cabana cu interior colorat si piese de design, casa americana, designer Bradford Shellhammer, Foto Trevor Tondro (19)
Sursa foto: Trevot Tondro pentru NYT/ AD

8 raspunsuri pentru Da! O cabană colorată cum îmi place mie

 1. daniela spune:

  mie una chiar imi place,reprezinta optimism si chef de viata .

 2. stefan spune:

  misto, viata nene !!!!!!!!!!!

 3. gigi spune:

  prefer sa merg in padure sa vad animale /cerb/ vii nu sa le omor si sa le tin capul pe perete; ce ar fi daca s-ar inversa lucrurile

 4. dan spune:

  colorata maine e gata

 5. […] am remarcat cât de mult se simte personalitatea unui om în decorul casei sale. Când am văzut locuința de față am intuit că Sig Bergamin este creativ, zgomotos, jovial și plin de viață. Da, iubește oamenii […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *