adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (22)

In Mobila, Shopping

Mobilă din lemn și decorațiuni vesele pentru camerele de bebeluși și copii

Da, să știi că nu am menționat întâmplător în titlu mobilă de bebeluși și mobilă pentru copii. Când ajungi mamă realizezi cât de diferite sunt vârstele copilăriei și că pentru fiecare perioadă este necesar un alt ambient. Pe măsură ce copii cresc nevoile lor se schimbă, mai mult, încep și ei să-și exprime personalitatea în camerele lor. Ok, și atunci ce fel de mobilă alegi? Ai opțiunea să nu-ți pese și să cumperi ce crezi tu că e în regulă, ai opțiunea de-a cumpăra mobilă pentru fiecare perioadă în parte sau poți cumpăra mobilă inteligentă care fie se adaptează pentru vârste diferite, fie o completezi cum piesele suplimentare de care va fi nevoie mai târziu. Despre mobila asta vreau să-ți spun pentru că am descoperit-o de curând în magazinul Fleximo din București, magazin deschis de Diana Staicu, mamă, pasionată de design scandinav și proprietar de magazine de mobilă și decorațiuni.

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (28)

Alaturi de Diana Staicu in magazinul Fleximo din Baneasa Shopping City

Alaturi de Diana Staicu in magazinul Fleximo din Baneasa Shopping City

Gemenii mei sunt mari, au deja 14 ani și nu doar că nu mai încăpeau în patul suprapus, dar nici nu l-au mai vrut. Dacă aș fi găsit când erau ei mici mobila ca la Fleximo, de poți să faci dintr-un pat supraetajat două separate, aș fi fost fericită. Unde mai pui că genul acesta de pat poate fi montat în variate modele, inclusiv cu o mică sofa dedesubt, care se extinde într-un pat de o singură persoană. Ori mi-a plăcut varianta cu patul sertar. Pe lângă pat sau sub el ai birourile potrivite, cu masă reglabilă pe verticală, cu scaune ergonomice, cu rotile. Da, și o mulțime de accesorii de la corturi, turnuri la perne pentru spate sau lenjerii într-o anume temă. Un program întreg care îți asigură mobila necesară de la vârsta de 5 ani până târziu la adolescență, adică sigur 10-12 ani de zile. Fiind și din lemn, evident cu finisaje nontoxice, și cu îmbinări zdravene, poate ține și ai mult, în funcție de cât de mari se fac copiii tăi. Ai mei deja sunt niște huidume, la 14 ani au ajuns la 1,90 m, dar mobila asta chiar e solidă și are dimensiuni ok, adică 2,10 m lungime.

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (7)

 

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (21)

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (8)

Și pătuțurile pentru bebeluși mi-au plăcut tare mult. Am realizat cât de rapid se schimbă și mobila și accesoriile pentru cei mici sau poate că oferta de la noi de abia acum se îmbogățește, dar îți spun că sigur în anii 1999-2000 nu existau modelele pe care le-am văzut aici. Pătuț care se transformă în sofa sau banchetă, da, îmi place ideea! Dar îmi place și cum arată. Și găsești mai multe modele. Unul dintre ele pe care l-am pozat în magazin era așa de generos că-mi venea să-l încerc pentru mine. Dacă ești mamă de gemeni sigur e suficient un singur pătuț pentru copiii tăi. Variante ai și pentru unul singur. Nu știu ce ar alege o mamă de tripleți, dar sigur ar găsi o soluție într-un magazin ca acesta.

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (11)

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (12)

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (13)

Scaunele pentru copii care pot fi folosite apoi și de către adulți m-au dat pe spate. Arată așa de bine, au genul acela de design atemporal, iar materialele și formele le recomandă pentru variate stiluri de ambientare interioară. Și Diana Staicu mi-a arătat nenumărate alte articole pentru camerele de copii, de la măsuțe, la covoare și stickere care nu se lipesc definitiv și pe care le poți muta unde vrei. Da’ să vezi covoarele! A adus unele care se pot spăla la mașină. Ingenios! Ce să mai stai să cureți cu peria sau mai știu eu cu ce produse, când uite, bagi covorul la mașină și scapi de o grijă. Și sunt frumos colorate, fibrele sunt moi, plăcute, clar fără substanțe sau vopseluri toxice.

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (18)

De unde pasiunea asta a Dianei, cea care aduce Flexa la noi în țară, dar și alte mărci de calitate europene în magazinul Fleximo? Păi mi-a fost clar de ce după ce am aflat că are doi copii unul de 12 și altul de un an. Deci, știe și cum e cu pubertatea și cum e cu bebelușii. Așa m-am prins și de ce sunt stickerele pentru diverse suprafețe în magazine (a dezlipit unul de pe perete și l-a pus pe mobilă, apoi de pe mobilă înapoi pe perete și arăta ca nou. Tare!), costume pentru serbări ori diverse evenimente sau parfumuri de camere pentru copii (fără alcool și potrivite și pentru copii alergici). A organizat magazinul ca pentru o mamă care nu are timp să caute în șapte mii de părți ceea ce are nevoie, deși am aflat de la Laura, logistic manager, cea care te consiliază în magazin, că persoanele care ajung în magazin ajung să stea și cu orele.

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (17)

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (14)

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (15)Chiar mă necăjeam că nu mi-am notat toate prețurile, dar ce să vezi? Am intrat pe site-ul lor, adică fleximo.ro și am văzut că acum sunt reduceri. Deci într-un fel m-am scos. Cred că e mai bine să cumperi acum ce ai nevoie pentru la toamnă deoarece în septembrie n-ai să vezi nicăieri reduceri de prețuri, mai ales la articolele legate de cei mici. De regulă, reducerile la mobila pentru copii e abia în ianuarie, când, să fim serioși, cam toată lumea e cu buzunarele goale. Aruncă un ochi pe fleximo.ro unde ai prețurile la piesele pe care ți le-am fotografiat în magazin. Sigur ai să găsești lucruri la cere nici nu te gândeai că pot exista. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (22)

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (23)

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (16)

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (20)

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (24)

Covoarele acestea se pot spăla la mașină. Sunt foarte plăcute și confortabile la atingere.

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (25)

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (27)

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (26)

 

Mobila Flexa, de care-ți spuneam, este disponibilă în câteva nuanțe plăcute – alb, natur, maro. Toate finisajele și culorile sunt obținute prin vopsirea cu produse nontoxice.

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (6)

 

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (5)

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (4)

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (3)

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (1)

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (2)

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (32)

adelaparvu.com despre mobila pentru copii, mobila Flexa in Romania, mobila modulara din lemn si decoratiuni pentru camere copii Fleximo (31)

9 raspunsuri pentru Mobilă din lemn și decorațiuni vesele pentru camerele de bebeluși și copii

  1. mimi spune:

    Excelente idei, si par foarte frumos lucrate.

  2. dan spune:

    ce-mi plac chestiilea astea 5 in una…pana acum stiam de doi in una maxim 3 in una dar 5??? e prea de tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *