Colectia Bucovina creata de designerul Mihai Grama penru Mobila Dalin

In Romania Mea

Elle Decoration promovează designul românesc

Una dintre puținele reviste de design interior de la noi care sunt bine făcute și care ar merita să apară mai des, Elle Decoration, este condusă de Ileana Răducanu, un om în aparență timid și discret, dar care este capabilă să mobilieze oameni, să pună în aplicare idei și să materializeze proiecte. Sunt mulți designeri și arhitecți de la noi care îi sunt recunoscători și e firesc să fie așa. Prin lansarea concursului 3D Dependent de Design a reușit să aducă în prim plan unii dintre cei mai talentați tineri de la noi. Ileana Răducanu este un om care face lucrurile să se întâmple. De la lansarea revistei a sprijinit și promovat creatorii români – de la decoratori, designeri de interior, arhitecți  la designeri de obiect. În ediția de primăvară-vară 2014, adică numărul 50 al revistei Elle Decoration, ai să găsești o rubrică dedicată celor care s-au alăturat demersului ei de a susține designul românesc.

Editorialul semnat de Ileana Răducanu în numărul 50 al revistei Elle Decoration

Editorialul semnat de Ileana Răducanu în numărul 50 al revistei Elle Decoration

adelaparvu.com despre Elle Decoration Romania (1)Am fost onorată de invitația Ilenei Răducanu de-a fi prezentă în paginile revistei alături de oamenii care susțin designul românesc. Am ales ca și decor un fotoliu din colecția Bucovina creată de designerul Mihai Grama pentru Mobila Dalin, una dintre colecțiile care-mi plac foarte mult. Merită să ai și tu acest număr de revistă, mai ales dacă vrei să afli despre cele mai recente noutăți din domeniul ambientărilor interioare, dar și pentru a descoperi locuințe deosebite amenajate în România, una dintre ele fiind a Cameliei Șucu, doamna care alături de fiice ei te întâmpină încă de pe coperta revistei. Sper să cumperi revista și să te delectezi cu articolele ei în vacanța de vară!

Colectia Bucovina creata de designerul Mihai Grama penru Mobila Dalin

Colectia Bucovina creata de designerul Mihai Grama penru Mobila Dalin

adelaparvu.com despre Elle Decoration Romania (3)

9 raspunsuri pentru Elle Decoration promovează designul românesc

  1. Cilica spune:

    Am cumparat-o deja. Este revista de design care imi place cel mai mult! Intr-adevar ar merita sa apara mai des! Felicitari pentru aparitie!

  2. alinuta spune:

    Canapeluta este expusa si in Prelungirea Ghencea unde sunt depozitele de mobila, pentru
    cine este interesat de ea , este super draguta )

  3. Minunat slogan Adela! Chiar am nevoie de o pată de culoare. Viața mi-a fost mai grie ultimele zile 🙁

  4. […] redactorului-șef Ileana Răducanu, să o citim și în ediția românească. Dar echipa de la Elle Decoration nu doar că îți scrie și îți arată cele mai deosebite amenajări și obiecte de design […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *