adelaparvu.com despre statiile de calcat Philips PerfectCare, in Foto Olivia Steer la eveniment Philips PerfectCare

In Electrocasnice si dotari, Shopping

Stațiile de călcat Philips PerfectCare

La prima vedere ar părea că aceste stații de călcat sunt un alt gen de fiare de călcat, dar crede-mă că nu e deloc așa. Staţiile de călcat Philips PerfectCare asigură combinaţia perfectă de abur şi temperatură pentru orice tip de material. Călcatul devine simplu şi uşor, pentru că tehnologia Optimal Temp îţi permite să calci hainele în orice ordine doreşti, fără să le mai sortezi sau să le citeşti etichetele. Aşa că, dacă ai acasă “monstruleţi” de haine adunate de la toată familia, în timpul săptămânii, care te aşteaptă să le calci, trebuie să ai la îndemână şi o staţie de călcat Philips PerfectCare.

adelaparvu.com despre statiile de calcat Philips PerfectCare - monstruletul Dirty Shirty - 1 (7)

Diferențele sunt așadar majore față de fiarele pe care le știi și mă bucur că Olivia Steer a fost gazda evenimentelor PhilipsCare pentru a le spune celor care au participat la testări despre importanța timpului petrecut alături de cei dragi. Da, pe lângă numeroase alte avantaje, cu stațiile de călcat termini repede de îndreptat cutele și această activitate nu mai este o corvoadă. Dacă până acum, mai ales la sfârşitul săptămânii, după ce spălai toate hainele lor, te gândeai că te așteaptă un monstruleţ de haine pe care nu știai cum să-l eviţi, monstruleț format din cămăşi, tricouri, rochiţe, pantaloni, ei bine, acum cu noile tehnologii şi inovaţii Philips ai scăpat de griji. Ai să te apuci de treabă cu plăcere pentru că totul este mult mai simplu.

adelaparvu.com despre statiile de calcat Philips PerfectCare - monstruletul Dirty Shirty - 1 (4)

Merită să ai o staţie de călcat. După ce o vei încerca, vei înţelege despre ce vorbesc. Fierul de călcat calcă folosind talpa încinsă pentru a întinde materialul, care în timp se poate deteriora, pe când stația de călcat foloseşte puterea aburului. Cu staţiile de călcat Philips PerfectCare  tot ce trebuie să faci este să umpli o dată rezervorul de apă şi să calci neîntrerupt 2-3 ore, fără ajustări de temperatură. Poţi călca doar pe o singură parte, pentru că aburul puternic străbate ţesătura şi astfel înlături cutele eficient şi fără efort, chiar şi pe cele mai dificile părţi ale hainelor.

adelaparvu.com despre statiile de calcat Philips PerfectCare, in Foto Olivia Steer la eveniment Philips PerfectCareDacă te întrebi despre prețurile staţiilor de călcat Philips PerfectCare iată o listă cu prețuri recomandate care pot varia puțin în funcție de magazin:

  • Noua staţie de călcat Philips PerfectCare Viva: GC7015 : 715.91 lei
  • Noua staţie de călcat Philips PerfectCare Viva: GC7035: 954.62 lei
  • Staţia de călcat Philips PerfectCare Pure GC7635: 859 lei*
  • Staţia de călcat Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650: 1,336 lei

adelaparvu.com despre statiile de calcat Philips PerfectCare - monstruletul Dirty Shirty - 1 (6)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *