adelaparvu.com despre emisiunea visuri la cheie

In Eseuri si idei altfel

Ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să NU vrei să se împlinească

De când sunt parte din echipa Visuri la cheie am primit și primesc foarte multe mesaje care încep cu “Vreau și eu o casă ca asta”. Am spus-o și în emisiunea de la ProTV, o spun și aici pe blog – ai grijă ce-ți dorești pentru că s-ar putea să NU îți placă dacă se împlinește. De ce? Pentru că o casă ca cele din emisiune poate veni la pachet cu problemele de viață ale familiei respective, cu problemele de sănătate ale copiilor lor. Visuri la cheie este o emisiune în care ne-am propus să demonstrăm că uniți, împreună ne putem ajuta unii pe alții. Da, să fim mai atenți la cei de lângă noi, fie că ne sunt rude, prieteni, vecini, colegi de muncă sau pur și simplu concetățeni.

adelaparvu.com despre emisiunea Visuri la cheie (1)

Faptul că renovăm locuințe vine nu doar să-i sprijine pe cei aflați într-o situație dificilă, ci să arate celorlați că se poate! Emisiunea este un exemplu bun de urmat. Da, atunci când suntem mai mulți, când vedem în ceilalți nu doar chipuri, ci suflete, găsim resursele să ne ajutăm unii pe alții. Deci, ai grijă și cum îți formulezi dorințele!

adelaparvu.com despre emisiunea Visuri la cheie (3)

Nu-ți dorești o casă ca cele din emisiune pentru că de fapt nu ți-ai dori niciodată să ajungi într-o situație dificilă, dar sunt sigură că ți-ai dori să ajuți mai ales când realizezi că ești în putere, că ai o familie sănătoasă și ai ce pune pe masă. Ai grijă ce dorințe îți pui și cum le formulezi! Poți spune că-ți place culoarea de pe pereții caselor, că-ți place mobila, dar nu spune niciodată că vrei și tu la fel ca altul sau ca al altuia pentru că nu știi cu adevărat ce înseamnă asta.

adelaparvu.com despre emisiunea Visuri la cheie (5)

Vom fi mai fericiți într-o lume în care și cel de lângă noi este, dacă nu fericit, măcar mulțumit să știe că-i suntem alături. De aia spunem – Crede în oameni! Crede că împreună suntem puternici pentru binele tuturor! Eu cred în oameni, în forța lor de a dărui pentru că bucuria de a dărui învinge orice!

adelaparvu.com despre emisiunea Visuri la cheie (2)

adelaparvu.com despre emisiunea Visuri la cheie (4)

11 raspunsuri pentru Ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să NU vrei să se împlinească

  1. elena spune:

    Urmaresc emisiunea si cred ca reusiti sa aduceti un licar de speranta si lumina unor semeni geu incercati de viata. Multi ne-am dori o casa proiectata si decorata de specialisti dar nu ne dorim nici unii problemele celor care beneficiaza de ele. Va felicit pentru ceea ce faceti si mi-as dori sa va urmeze exemplul si altii.

  2. lili spune:

    nu-mi doresc nimic doar sanatate intregi famili prefer sa-mi tremin casa singura fara ajutorul nimanui ,dar vreu sa-mi doresc ca familia mea sa fie sanatoasa si unita,asa ca va rog nu ma cautat nu imi doresc sa primesc nimic de la nimeni si sa fiu milogita de toata lumea,cum au trecut 8 ani si inca nu-i gata casa prefer sa mai stept inca vreo 10 ani dar sa o gatam noi impreuna sanatosi si frumosi ,
    unele sfaturi de amenarare sunt bine venite adela din partea ta ,te pup

  3. Dasanti spune:

    Adela, ma bucur ca ai spus tu aceste cuvinte. M-a scarbit superficialitatea unora prin invidia manifestata. De asemenea vreau sa va spun ca va apreciez pe voi cei care puneti atat de mult suflet in tot ce faceti. Imi inchipui ca nu este deloc usor sa faceti fata acestor povesti din punct de vedere emotional si se vede ca va descarcati creativ din rezultatul final.

    Ma bucur ca te cunosc. Respect!

    • Adela Parvu spune:

      Dan, tu care ai ajutat asa demulta lume si continui sa ajuti cred ca ai inteles cel mai bine cat de coplesitor este si pentru noi fiecare caz in parte. Multumim ca esti alaturi de noi. Trebuie sa incercam sa nu-i judecam pe ceilalti, ci poate facem cumva sa-i trezim. Si eu ma bucur sa te cunosc!

  4. mara spune:

    sunt convinsa ca toti, absolut toti cei care au primit ajutorul vostru, daca ar putea sa aleaga intre a fii cu toti sanatosi si saraci lip[iti pamantului sau casa de vis ar alege fara sa clipeasca sa fie sanatosi

  5. Coco spune:

    Bun mesajul si frumos spus! Ar trebui sa spunem: da, vreau sa fiu si eu ca voi si sa ajut oameni, asa cum pot, si sa simt bucuria care vine din astfel de gesturi 🙂

  6. Cora spune:

    bine zis!

  7. Ana- Maria spune:

    Buna ziua, nu gasesc articolul despre casa renovata saptamana trecuta in ` Visuri la cheie`.( am ratat emisiunea) Nu exista acest articol? Sau nu vor mai exista?..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *