adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (55)

In Artisti, artizani, handmade, Decoratiuni, Oameni talentati, Romania Mea, Shopping

Sigur o să-ți placă obiectele acestea realizate manual pe care le-am găsit la târgul Breslo

De multe ori cauți ceva mai deosebit pentru casa ta sau pentru a oferi cadou și parcă nu găsești nimic în magazine. Ei bine, te provoc să arunci un ochi și asupra lucrărilor făcute de către artiști sau oameni pasionați care manufacturează diverse obiecte, unele mai inedite decât altele. De ce sunt inedite? Păi în primul rând nu prea le ies două la fel, deci e ca și cum ai cumpăra unicate, iar în al doilea rând ajuți un concetățean de-al tău și nu încurajezi importurile, că s-o spun pe șleau. Și unde-i poți găsi pe toți acești oameni talentați? Dacă n-apuci să mergi la târgurile tematice, cum a fost și cel de Florii din 4 și 5 aprilie de la Hub Impact, s-ar putea să-ți pară rău că ai ratat ocazia de-ai cunoaște. Dar întotdeauna există o cale de a da de ei și de data aceasta este una scurtă și sigură: Breslo.

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (32)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (51)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (40)

Poate că ai auzit, poate că nu, dar Breslo e una dintre cele mai mari platforme cu magazine online dedicate celor mici, dar harnici, cum sunt artiștii și oamenii îndemânatici. Și pentru că mie îmi place să văd și omul de la care cumpăr am fost sâmbată la târgul de Florii și am imortalizat repede câteva produse și standuri care mi-au făcut cu ochiul. Am găsit și am cumpărat multe obiecte frumoase, colorate sau simpatice, în special ceramică. Dar am dat și peste tineri care fac păpuși din textile, artiști care pictează de la tablouri la pantofi, tineri arhitecți care fac căsuțe tradiționale miniaturale sau studenți care știu să recondiționeze sau să repare mobila veche. Nu mai spun că vei găsi o mulțime de alte obiecte faine, de la tăvi cu motive tradiționale românești la perne cusute de mână, de la căni haioase la borcane bogat ornamentate sau obiecte decorate în stil shabby chic. Uite, mai jos îți dau câteva indicii despre ce am descoperit la târg, dar te invit să cercetezi când ai nevoie de ceva mai special site-ul Breslo.ro. Numai timp să ai, căci obiecte sunt o mulțime! Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (4)Multe păpuși frumoase și pufoase am găsit la standul Katiei, sugestiv denumit Prăvălia cu păpuși. O găsești pe Katia și pe pagina ei de Facebook.

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (5)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (60)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (6)Căni vesele și interesante am găsit la standul Oanei Anca Mihăilă care are magazinul pe Breslo/Oanateoana

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (10)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (13)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (12)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (9)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (7)Mi-a plăcut la nebunie standul Alexandrei cu nume de artist Serebe! Cum de ce? pentru că era foarte colorat și variat. De la minitablouri la coliere cu căsuțe, de la broșe haioase la pantofi pictați totul e o veselie în viziunea tinerei graficiene. Uite o poți găsi pe Breslo sau pe pagina ei de Facebook.

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (26)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (25)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (27)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (29)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (30)Despre Anca am aflat că deși locuiește în Timișoara este din orașul meu natal, adică Târgu Mureș 🙂 Nu m-am abținut să nu cumpăr de la ea inimioare pictate. Îi găsești lucrările pe www.nistoraceramics.com sau pe pagina de Facebook.

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (18)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (17)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (14)Mi-au plăcut tare mult figurinele Ralucăi Țincă și căsuțele ei din ceramică pictată. Le-am și postat pe Instagram. Uite, îi găsești lucrările pe Facebook, unde postează mereu noutăți.

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (41)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (42)Dacă ești în căutare de mobilă vintage sau cineva care să le dea pieselor tale un aspect antichizat, uite, poți apela la Andra Irimia (0740.181.705) pe care am întâlnit-o la târgul organizat de Breslo. Are și pagină de Facebook.

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (21)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (61)Mi-au atras atenția abajururile din hârtie făcute sau decorate de Ioana Panaintescu. Uite, o găsești pe Breslo sub denumirea de Pasărea Măiastră.
adelaparvu.com despre obiecte realizate manual la targul Breslo
adelaparvu.com despre obiecte realizate manual la targul Breslo 2Simpatice foc pernele acestea cu chipuri de animăluțe cusute de Andreea de la Remi Shop. Perfecte pentru camerele de copii și nu numai. Vezi aici pagina ei de Facebook.

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (44)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (46)Căsuțe tradiționale în miniatură și casete pentru bijuterii în formă de piramidă. Muncă, nu glumă pentru așa ceva. Sunt făcute de tânărul arhitect Cătălin Dogărescu și designerul Raluca Bănuță pe care-i poți găsi la numerele de telefon 0735.360.273 și 0721.497.982

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (22)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (24)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (23)N-am rezistat să nu-mi iau o bombonieră cu chip îmbujorat și nici în fața colierului cu fluture nu m-am putut abține. Sunt lucrările semnate de Gabriela Toma care se ascunde în spatele numelui de 7Pisici. De ce 7 pisici? Pentru că-i plac cifra șapte și pisicile 🙂 O găsești pe Breslo și pe Facebook.

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (34)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (35)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (37)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (38)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (36)Pe Rona am găsit-o la standul ei cu nenumărate și variate obiecte. Îi plac lucrurile frumoase, dar musai să fie și practice. De aceea preferă să decoreze și să înfrumusețeze borcane, tăvi, cutii că-ți prind bine prin casă, dar să-ți fie drag și să le expui. O găsești cu magazinul Thalia pe Breslo.

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (3)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (1)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (2)Haioase foc pernele astea sub formă de pisici făcute de Cristina pe care le-am găsit în magazinul ei online de pe Breslo și pe pagina ei de Facebook.

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (56)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (58)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (59)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (57)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (53)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (52)

adelaparvu.com despre obiecte handmade romanesti la targul Breslo (54)Mariana Șerban și Cristi Dumitrescu creează piese frumoase din ceramică, diferite tehnici, fie în combinație cu metal, fie simple sau smălțuite. Poți să le vezi lucrările pe Facebook sau să-i contactezi la numerele de telefon 0746.154.957 și 0720.902.902.

8 raspunsuri pentru Sigur o să-ți placă obiectele acestea realizate manual pe care le-am găsit la târgul Breslo

 1. Magda spune:

  intr.-adevar, mi-au placut

 2. Mella spune:

  foarte fain !!!!!!!!!

 3. […] Adela Parvu De multe ori cauți ceva mai deosebit pentru casa ta sau pentru a oferi cadou și parcă nu […]

 4. cora spune:

  Da, foarte dragute tavile si casetele, in Special. Multumim ca ne mai duci si prin targuri!

 5. Ana spune:

  Splendid totul!

 6. Rona Thalia spune:

  Va multumesc pentru ca m-ati inclus in prezentarea Dv. dar mai ales, pentru munca si eforturile pentru promovarea frumosului in casele romanilor. Va astept cu mult drag in magazinul meu, care e plin de surprize colorate pe toate gusturile!
  https://www.breslo.ro/Thalia

 7. bartos spune:

  super-genereaza personalitate

 8. Marianagaoiu spune:

  Lucruri minunate care m-a impresioneaza intotdeauna.Iubesc aceasta arta pt. ca si eu fac parte din ea.Admir cu pasiune orice lucru facut de mana. Succes tututror !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *