adelaparvu.com despre amintiri de la testare statia de calcat Philips (5)

In Electrocasnice si dotari, Shopping

VIDEO. Călcatul hainelor, lenjeriilor de pat, draperiilor și perdelelor este foarte ușor acum!

Am primit în teste un adevărat echipament de călcat haine și m-am gândit că aș fi poate prea subiectiv să-ți spun numai eu părerea despre acest aparat. Așa că m-am instalat pentru câteva ore într-un showroom de decorațiuni, mobilă și perdele unde aveam la îndemână o mulțime de materialede călcatși am invitat lumea să-l testeze. Și ca să fie totul cât mai transparent, i-am filmat pe cei care au testat echipamentul, iar pe unii dintre ei i-am și răsplătit cu micicadouri, respectiv aparate de înlăturat scamele.

Acum, despre ce aparat îți spun? Despre stația de călcat Philips PerfectCareElite Silence. N-am crezut că a netezi cutele poate fi atât de ușor și de plăcut până să testez această stație. Deși la prima vedere te poate speria volumetria stației, căci e diferită față de ceea ce știai până acum pentru călcat, dar talpa aparatului e foarte ușoară. Mi-a plăcut cât de ușor alunecă pe țesături, cât de intuitiv este în folosire, dar mai ales cât de repede poți să calci fără să te stresezi. Talpa aparatului este mai specială, are o textură diferită de ceea ce știam eu. E mult mai netedă șisincer, nu-mi explic cum, pentru că pare să arate ca altele, dar chiar alunecă extrem de facil peste materiale. Am înțeles din prospectul aparatului că are talpa cu oxid de titan, deci de aici diferența.

Am testat o mulțime de țesături, de la in gros la perdele fine din mătase, căci fiecare și-a ales ce a dorit. Faza este că indiferent de țesătură, chiar dacă uiți talpa pe suprafața materialului, nu se arde nimic. Asta mi-a plăcut la nebunie. Apoi, nu mai trebuie să schimbi temperatura când treci de la o țesătură la alta. Stația PerfectCare Elite Silence are o temperatură optimă pentru orice tip de material și își face exemplar treaba. Și atunci când dai peste cute mai îndărădnice, le elimini ușor apăsând butonul pentru aburi. Noi am călcat câteva ore și vreau să-ți spun că și consumul de apă a fost foarte mic. Practic am rămas cu multă apă în rezervor și îți mărturisesc că mi-am adus aminte de ea doar când am vrut să împachetez stația ca s-o transport înapoi acasă. Are și un mic rezervor special de detartrare a apei, iar stația te avertizează când acest rezervor s-a umplut și trebuie golit de calcarul strâns. Și da, poți folosi fără probleme apă de la robinet.

Cu PerfectCare Elite Silence chiar îți schimbi părerea despre netezitul hainelor și al altor țesături din casă, mă refer la lenjerii de pat, draperii și perdele. Este atât de simplu și sigur de folosit încât și copiilor o să le placă și tu nu vei avea nicio grijă că s-ar putea răni. Da, e adevărat că prețul nu este tocmai la îndemâna tuturor, dar este o investiție care te scapă de griji. În plus, merită să fii pe fază de Black Friday, poate găsești stația asta la un preț bun. Pe site-ul Philips ai afișate prețurile la toate modelele, inclusiv la cel despre care ți-am scris eu aici, adică PerfectCare Elite Silence și despre care îți vorbesc în filmulețul de mai jos Cristina, Ovidiu, Georgiana și Andreea care au testat fierul alături de mine. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

adelaparvu.com despre amintiri de la testare statia de calcat Philips (1)

adelaparvu.com despre amintiri de la testare statia de calcat Philips (4)

adelaparvu.com despre amintiri de la testare statia de calcat Philips (2)

adelaparvu.com despre amintiri de la testare statia de calcat Philips (3)

4 raspunsuri pentru VIDEO. Călcatul hainelor, lenjeriilor de pat, draperiilor și perdelelor este foarte ușor acum!

  1. Ionela spune:

    Un aparat de calcat foarte bun,calcatul hainelor numai este o grija ,totul este mult mai simplu .

  2. adriana spune:

    Adela ,te rog poti sa-mi spui si mie in ce magazin ai fost?ma intereseaza materialul ala cu lavanda pentru draperii.Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *