adelaparvu.com despre eveniment la Cluj- Napoca TEXTilia (8)

In Magazine, targuri, expozitii, Shopping

Pe 20 noiembrie 2015 voi fi la Cluj-Napoca, la TEXTilia

Ți-am spus că te voi anunța când voi merge prin țară. Ei bine, vineri 20 noiembrie 2015 voi fi la Textilia, un eveniment care va cuprinde două zile de conferințe (19 și 20 noiembrie) și două zile de târg la Bastionul Croitorilor din Cluj Napoca cu intrarea liberă (21, 22 noiembrie), unde vor fi de vânzare obiecte realizate de către meșteșugari, artiști artizani și designeri. Evenimentul este organizat de CLIMB center, un O.N.G axat pe economie socială care se ocupă de promovarea afacerilor sociale din Cluj-Napoca și nu numai. Textilia este o asociație ( o structură de economie socială) care-și desfășoară activitatea în localitatea Sic din Cluj-Napoca. Proiectul “Punți comunitare” este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Ce și-au propus cei de la CLIMB center prin acest eveniment? Și-au propus să reunească în aceleaşi loc artişti, designeri, meşteşugari şi meşteri populari, fotografi de produs şi oameni de promovare pentru ca lucrurile de valoare făcute de către oameni creativi și îndemânatici să fie cunoscute, dar și ca ele să reprezinte o sursă reală de venit pentru cei care au ateliere și care muncesc în familie.

Primele două zile, de conferinţă (19 – 20 noiembrie între orele 10.00 – 17.00), stau sub semnul energiei oamenilor creativi şi reprezintă o întâlnire care promovează sinceritatea şi drepturile de autor în creaţie; tocmai de aceea este invitat pe Matei Pleşa, fotograf de obiect şi iniţiator al proiectului Fascinația Meşteşugului.

De asemenea, mai este un expert în marketing, care să te îndemne cum să-ţi promovezi afacerea sau pe cine să alegi în promovarea ei, şi aici vorbim despre subiecte sensibile: cum să-ţi stabileşti preţul, unde şi cum să-ţi promovezi, plasezi şi să-ţi vinzi produsul, cum să-ţi creezi o bază de date sau cum să te adresezi unei publicaţii sau unui sponsor.

Expoziţia cu vânzare (21 – 22 noiembrie între orele 10.00 – 18.00) acceptă înscrieri la adresa [email protected] şi caută oameni care vor să expună sau să vândă produsele pe care le confecţionează. Înscrierea este GRATUITĂ, și sunt oferite stand, cazare şi masă – pentru cei care nu sunt din judeţul Cluj – plus posibilitatea de participare la conferinţa amintită mai sus. Mai multe informații despre eveniment – AICI.

Deci, voi fi la Cluj Napoca, vineri 20 noiembrie, de la ora 10, la Bastionul Croitorilor, unde voi vorbi despre cum te poți promova dacă ești o persoană creativă și unde voi aștepta întrebări de la cei prezenți pe această temă. Să ne vedem cu bine!

adelaparvu.com despre eveniment la Cluj- Napoca TEXTilia (7)

adelaparvu.com despre eveniment la Cluj- Napoca TEXTilia (2)

adelaparvu.com despre eveniment la Cluj- Napoca TEXTilia (3)

adelaparvu.com despre eveniment la Cluj- Napoca TEXTilia (1)

adelaparvu.com despre eveniment la Cluj- Napoca TEXTilia (6)

adelaparvu.com despre eveniment la Cluj- Napoca TEXTilia (4)

adelaparvu.com despre eveniment la Cluj- Napoca TEXTilia (5)

7 raspunsuri pentru Pe 20 noiembrie 2015 voi fi la Cluj-Napoca, la TEXTilia

 1. Stefana spune:

  fain. te asteptam cu drag 🙂

 2. rodica lupu spune:

  Multumesc pentru informatie. Ramin fascinata de cite ori pot sa vad obiecte lucrate de mina.Voi fi acolo. Poate ne intilnim, sa am ocazia sa va multumesc pentru materialele deosebit de bine alese si prezentate.

 3. Oana V. spune:

  Buna dimineata, Adela!
  O scurta intrebare. Intrarea la conferina este libera? As dori sa vin maine.
  Multumesc mult!

 4. Coco spune:

  Deabia astept sa ne povestesti cum a fost si sa vedem fotografii! Daca ma puteam teleporta din Bucuresti sigur mergeam si eu! Bine ar fi fost ca cei de la TEXTilia sa aiba si site..

 5. pop dan spune:

  Buna Adela! Daca tot esti in Cluj, te asteptam cu drag si pe la noi in vizita!
  http://www.insignis.ro/blog/Magazin-decoratiuni-interioare-Cluj-Napoca

 6. […] că ți-am spus că voi merge la Cluj și am postat despre asta pe blog, așa că cineva, mai exact Dan a fost pe fază și a comentat la rubrica de sub articolul cu […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *