adelaparvu.com despre vopsea cu efect de tabla alba, vopsea SketchPaint de la magazinul Dulux culori si idei (8)

In Finisaje, Shopping

Vopseaua cu efect de tablă albă, potrivită acasă, la școală sau în săli de ședințe

Am dat de curând peste o vopsea tare interesantă, care te scutește de multe bătăi de cap pentru că este concepută special pentru a înlocui cu succes tabla albă pentru carioci. Adică poate fi folosită atât în grădinițe, școli, cât și în săli de ședințe, dar și acasă. Desigur și în alte locuri, cum ar fi magazine pentru interacțiunea cu clienții, în saloane de înfrumusețare pentru un calendar de programări direct pe perete, etc. Și de ce este interesantă? Pentru că nu mai ai nevoie să găurești pereții ca să fixezi o tablă de scris. Apoi pentru că poți vopsi ce suprafață vrei, deci nu te limitează nimeni la dimensiunile unei table. De asemenea, poți crea efecte foarte jucăușe pentru că vopseaua este disponibilă în nuanța de alb, dar și în varianta transparentă. Astfel, poți aplica peste ce nuanță de perete vrei și obții o tablă colorată.

Unde am găsit vopseaua? La magazinul Dulux, Culori și Idei, unde chiar a fost și aplicată (deci o poți testa) și unde am avut parte și de o mică demonstrație din partea Herminei Simionescu, cea care este proprietara magazinului (vezi video mai jos). Vopseaua se numește SketchPaint și este pe bază de apă. Nu conține niciun compus volatil organic, nu miroase, nu are niciun fel de emisie de substanțe dăunătoare, fiind practic una prietenoasă omului și mediului.

Cum se aplică? Se poate aplica direct peste orice tip de vopsea lavabilă. Condiția este ca suprafața pe care se aplică să fie perfect lisă. Dacă există rugozități atunci acestea se vor colora de la carioci și markere. Deci, finisajul trebuie să fie perfect. Cutia are două părți în care sunt ambalate două compoziții ce trebuie amestecate. După ce sunt amestecate se lasă circa 5 minute ca le să reacționeze. Apoi, se aplică vopseaua cu trafaletul direct pe perete. Hermina mi-a spus că în showroom au aplicat două straturi ca să fie siguri, dar pe recipientul produsului scrie că poți aplica un singur strat.

Cu 0,5 litri de vopsea SketchPaint într-un singur strat se pot acoperi  4 metri pătrați. Atenție! Pe suprafața ei nu poți folosi decât carioci pentru tablă, deci nu markere permanente. Cât costă? O cutie costă circa 300 lei. Unde o găsești? La magazinul Culori și Idei din București, strada Splaniul Unirii nr 8, bloc B4, parter, deschis între orele 9 și 18, telefon mobil 0728 501 403  sau fix 021 313 63 33. Uite aici pagina de Facebook a magazinului. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

adelaparvu.com despre vopsea cu efect de tabla alba, vopsea SketchPaint de la magazinul Dulux culori si idei (3)

adelaparvu.com despre vopsea cu efect de tabla alba, vopsea SketchPaint de la magazinul Dulux culori si idei (6)

adelaparvu.com despre vopsea cu efect de tabla alba, vopsea SketchPaint de la magazinul Dulux culori si idei (4)

adelaparvu.com despre vopsea cu efect de tabla alba, vopsea SketchPaint de la magazinul Dulux culori si idei (5)

adelaparvu.com despre vopsea cu efect de tabla alba, vopsea SketchPaint de la magazinul Dulux culori si idei (7)

adelaparvu.com despre vopsea cu efect de tabla alba, vopsea SketchPaint de la magazinul Dulux culori si idei (2)

adelaparvu.com despre vopsea cu efect de tabla alba, vopsea SketchPaint de la magazinul Dulux culori si idei (1)

adelaparvu.com despre vopsea cu efect de tabla alba, vopsea SketchPaint de la magazinul Dulux culori si idei (8)

10 raspunsuri pentru Vopseaua cu efect de tablă albă, potrivită acasă, la școală sau în săli de ședințe

 1. Florin spune:

  Ideea mi se pare geniala…. in special pt copiii care adora sa scrie pe pereti… si, evident pt parintii care nu vor mai avea batai de cap legat de varuit…

 2. Nicolae spune:

  Faina vopseaua. ast vrea sa o introduc si eu in oferta colorit.ro. Imi poti spune cum sa iau legatura cu distribuitorul?

 3. Teodora spune:

  Buna ideea mai ales pentru camera copilului talentat la desene pe pereti.

 4. Sabina spune:

  Cand trebuia sa ne mutam in noul birou, am avut in proiectul de amenajare cativa pereti cu vopsea alba cu efect tabla de scris. Muncitorii au facut teste pe rigips direct, a fost ok. Dar au aplicat-o peste glet. A iesit un dezastru. Gletul a reactionat in contact cu solventii din vopsea si unele zone nu se puteau sterge. Am reparat peretii lipind autocolant whiteboard la rola.

 5. Cristian spune:

  Super ideea mai ales în birourile unde e nevoie de prezentări. Mulțumesc

 6. Alex spune:

  Exista asa ceva la benjamin moore pe stirbei voda dar sub o forma mai profesionala si mai ieftina. Este o vopsea care se aplica in 2 straturi si puteti sa o aplicati pe absolut orice cu conditia sa aveti o amorsa speciala si duce cam la 250 de ron pentru 5 metri patrati la gata. Succes

 7. Roxana spune:

  Buna ziua,
  Imi doresc foarte mult sa revopsesc o pianina. Credeti ca aceasta vopsea ma poate ajuta? Sunt insarcinata si nu vreau sa trec prin toate etapele clasice de vopsire, vreau ceva simplu si frumos.
  Va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *