adelaparvu.com despre Ora Magica la Flanco de Black Friday noiembrie 2015, Foto Laszlo Raduly (2)

In Concursuri, Electrocasnice si dotari, Shopping

Orele magice mai sunt doar azi la telefoane smart și la roboți de bucătărie

Cum îți spuneam, cei de la Flanco s-au gândit să ofere extra reduceri pe lângă cele de Black Friday alături de cinci bloggeri pentru că se împlinesc cinci ediții de Black Friday la Flanco, adică ‪#‎BlackFridayNo5‬. Sunt Orele Magice în care poți beneficia de reduceri suplimentare față de cele existente. Altfel, sunt valabile doar în limita stocului disponibil numai reducerile de Black Friday, la rândul lor valabile doar azi.

Orele Magice continuă și azi cu bloggerul Cristian China Birta care va avea la ofertă smartphone-uri în Flanco Promenada de la 15-16 și cu Cristina Toth care va avea la extra reduceri roboți de bucătărie și mașini de cafea între 17-18 la Flanco Băneasa. Deci, dacă ai nevoie de astfel de produse du-te pentru că sunt doar câteva produse din fiecare categorie la extra reduceri. Ele sunt marcate cu etichete supimentare Ora Magică. Vezi mai jos în imagini cum arată eticheta. Dar pentru că e multă lume și multe produse, bloggeri care vor avea ora magică îți vor spune despre produse la microfon ca să le poți identifica mai ușor.

Cum a fost ieri la Ora Magică cu mine și cu Tily Niculae? A fost frenezie și veselie în Flanco Băneasa. Oamenii au venit să vadă care sunt extrareducerile și am reușit să-i lămurim despre ceea ce era la promoție în Ora Magică. Cumperi, dar trebuie să știi și ce să cumperi și dacă-ți folosește. Mașinile de spălat Bosch s-au dat primele, apoi a urmat combina frigorifică de la Samsung, una compactă și la fix într-un spațiu mic de bucătărie, iar la final plita cu inducție și cuptorul încorporabile de la Whirlpool, vârf de gamă au atras atenția celor care-și amenajau acum casele și care au copii, căci erau la super preț. Desigur, am dat și căteva sfaturi de amenajare, dar m-am și fotografiat cu cei care au dorit să mă vadă față-n față.

După Flanco Băneasa am fost la Flanco Promenada, unde Tily a avut în Ora Magică produse de îngrijire de la uscătoare de păr la perii rotative, de la aparate de ras pentru bărbați la aparate de tuns. Nici eu n-am rezistat la oferte, așa că mi-am cumpărat ceea ce aveam nevoie și ceea ce vreau să dăruiesc de Crăciun gemenilor mei.

Uite, îți mai amintesc despre ce poți avea la extra reduceri de Black Friday în Orele Magice de la Flanco din data de 22 noiembrie 2015, adică ultima zi de Black Friday la Flanco.
Ora magică Cristian China Birta, pentru smartphone-uri – duminică, 15:00-16:00, în Flanco Promenada
Ora magică Cristina Toth, pentru electrocasnice mici de bucătărie – duminică, 17:00-18:00, în Flanco Băneasa

adelaparvu.com despre Ora Magica la Flanco de Black Friday noiembrie 2015, Foto Laszlo Raduly (8)

adelaparvu.com despre Ora Magica la Flanco de Black Friday noiembrie 2015, Foto Laszlo Raduly (11)

adelaparvu.com despre Ora Magica la Flanco de Black Friday noiembrie 2015, Foto Laszlo Raduly (1)

adelaparvu.com despre Ora Magica la Flanco de Black Friday noiembrie 2015, Foto Laszlo Raduly (7)

adelaparvu.com despre Ora Magica la Flanco de Black Friday noiembrie 2015, Foto Laszlo Raduly (9)

adelaparvu.com despre Ora Magica la Flanco de Black Friday noiembrie 2015, Foto Laszlo Raduly (10)

adelaparvu.com despre Ora Magica la Flanco de Black Friday noiembrie 2015, Foto Laszlo Raduly (3)

adelaparvu.com despre Ora Magica la Flanco de Black Friday noiembrie 2015, Foto Laszlo Raduly (2)Foto: Lazslo Raduly

Un raspuns pentru Orele magice mai sunt doar azi la telefoane smart și la roboți de bucătărie

  1. […] știi din serialul la Bloc și care m-a rugat să o ajut cu un noul proiect. Noi ne-am cunoscut la campania Flanco și le mulțumesc fetelor de la agenția de PR Premium Communication că ne-au adus împreună că […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *