adelaparvu.com despre consurs aparat purificator Daikin Ururu

In Concursuri, Electrocasnice si dotari, Shopping

CONCURS. Câștigă purificatorul de aer Daikin, care curăță aerul casei, elimină bacteriile, praful și fumul de țigară

Mă bucur că înainte de Crăciun pot să-ți ofer șansa să câștigi un premiu tare folositor pentru sănătatea ta și a familiei tale. Despre ce este vorba? Ei bine, despre un aparat performant și foarte binevenit în orice locuință, cu atât mai mult pentru familiile unde există copii cu alergii, care suferă de astm sau pentru persoanele sensibile la praf. Și partea frumoasă este că acest aparat de la Daikin, firmă cunoscută în domeniul apartaelor de aer condiționat și a celor de vetilație a aerului, nu doar că reușește să curețe aerul, ci elimină și alergenii din casă, răspândirea sporilor de mucegai, a prafului, virușilro și bacteriilor fiind stopată. Mai mult, elimină și mirosurile neplăcute și asta e o veste excelentă mai ales pentru cei care nu suportă parfumurile de cameră sau cei care fumează acasă. Am primit și eu în teste un astfel de aparat și urmează să-ți spun mai încolo, după Sărbători cum mi s-a părut. Deocamdată pot să-ți spun că soacra mea, care are simțul mirosului foarte sensibil și suferă cu plămânii, spune că simte cum aerul din cameră este mult mai oxigenat.

Purificatorul se numește Ururu și are încorporat un rezervor de apă cu o capacitate de 4 litri, cu ajutorul căruia se reglează nivelul umidității din cameră. Are o capacitate foarte mare de absorbție de 450 m³/h în modul turbo și când îl pornești chiar se simte rapid în cameră cum se modifică calitatea aerului. Iar dacă ai invitați care fumează, îți spun sigur că, odată ce pornești aparatul, fumul nu mai apucă să se răspândească prin cameră. La fel, dacă ai un spațiu deschis între bucătărie și living, aparatul reușește să elimine mirosurile. Are și certificare TÜV  pentru igienizarea aerului, deci o garanție reală asupra caracteristicilor sale tehnice (certificarea este Nord Testing Laboratory pentru Indoor Air Hygiene).

Și n-ar putea face toate acestea dacă ar fi ceva mic, dar este foarte compact, are un design plăcut și musai să-i găsești un loc în cameră unde să ai acces la priză și spațiu deasupra lui ca să poată capta aerul cum trebuie, adică să nu-l așezi sub mobilă. Dimensiunile lui sunt de 59 cm înălțime, 39,5 cm lățime și 26,8 adâncime, deci ca o cutie mai mare și cântărește 11 kg. Împrospătarea  aerului se face prin intermediul unii ionizator cu plasmă și filtru electrostatic de colectare a prafului. Are și telecomandă, iar manualul de instrucțiuni este unul consistent și când îl primești te rog să-l consulți ca să vezi toate specificațiile tehnice. Uite AICI ai toate datele despre el online, dar am să revin să-ți spun mai multe și după ce-l testez eu în perioada aceasta. Îl găsești în magazine la prețul de circa 2400 lei.

Ce trebuie să faci ca să intri în concurs și să câștigi purificatorul Ururu de la Daikin? Pentru că tot e perioada sărbătorilor te invit 1. să postezi pe pagina ta de Facebook o poză cu bradul tău de Crăciun, poză însoțită de textul #purificatorDaikin și 2. să dai like pagini Facebook Daikin România Oficial. Neapărat să pui înainte de text semnul haștag, adică acest semn #, pentru că acest semn funcționează ca un link și așa putem găsi toate persoanele care postează poza și textul menționat. Ca să ai siguranța că te găsim, poți să pui linkul de la postarea ta de pe Facebook la rubrica de comentarii de sub articol. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți (cu random.org) luni 21 decembrie după ora 13, ora 13 fiind ultima oră la care se vor lua în considerare postările. De asemenea, să fii pe fază pentru că dacă ai câștigat, cei de la Daikin au nevoie urgent de adresa și datele tale ca să facă livrarea cât mai repede. Câștigătorul va fi anunțat pe blog luni până în ora 16 și o să-l rog ca după ce testează aparatul să-mi trimită și mie un mic filmuleț sau poze ca să-mi spună cum i s-a părut. Succes!

adelaparvu.com despre consurs aparat purificator Daikin Ururu (3)

adelaparvu.com despre consurs aparat purificator Daikin Ururu

adelaparvu.com despre consurs aparat purificator Daikin Ururu

adelaparvu.com despre consurs aparat purificator Daikin Ururu

adelaparvu.com despre consurs aparat purificator Daikin UruruFoto: Daikin

130 Responses to CONCURS. Câștigă purificatorul de aer Daikin, care curăță aerul casei, elimină bacteriile, praful și fumul de țigară

  1. Rodica Vlad spune:

    http://www.Facebook.com/Rodica Vlad( Vasiliu)
    #purificatorDaikin

  2. Mihaela Oprişan spune:

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204350587319530&set=a.1660692371910.71280.1675213093&type=1&theater

    (offtopic: Poate era mai bine ca si cei de pe pagina de fb oficiala Daikin sa puna un link la concursul organizat. Aici pare serios, dar foarte multe concursuri pe fb sunt fake-uri despre care compania-mama n-are habar (chiar ieri circulau vreo 2 cu Emirates 🙁 …zic si eu asa intr-o doara, poate va foloseste pe viitor.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *