adelaparvu.com despre mobila expo la Construct Ambient expo 2016 (2)

In Magazine, targuri, expozitii, Romania Mea, Shopping

Mobila Expo, târg de mobilă cu vânzare la Romexpo până duminică 10 aprilie

Acum când mulți se gândesc la amenajarea casei e bine să știe de târgul Mobila Expo de la Romexpo București care s-a deschis de ieri 7 aprilie și va ține până pe 10 aprilie 2016, adică duminică. Am apucat să arunc un ochi pe fugă, dar în weekend voi fi acolo pentru că am fost anunțată de multe noutăți. Și nu e vorba doar pe partea de mobilă, căci e un salon mic cu vânzare în cadrul Mobila Expo, ci și de Construct Expo, Ambient Expo, unde ai materiale de construcție, Romtherm pe partea de instalații și Romenvirotec pe partea de mediu, dar sigur te va interesa Antique Market unde sunt standuri cu vânzare de antichități sau Expo Flowers cu plante și produse pentru grădină și balcon.

Mobila Expo e la a doua ediție în cadrul târgului Ambient Expo pentru că, de regulă, târgul mare de mobilă de la București BIFE-SIM se ține în septembrie, însă interesul crescut pentru mobilare înainte de sezonul de construcții i-a determinat pe organizatori să creeze loc și pentru producătorii de mobilă. Programul de vizitare este între orele 10 și 18, iar în ultima zi, duminică, 10 aprilie, între orele 10 și 16. Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei (pentru copii este gratuit) cu acces la toate târgurile din cadrul complexului expozițional. Voi reveni cu noutăți de la târg, sau mai bine zis târguri, până atunci poate-ți faci progam de weekend incluzând și o vizită la Romexpo. Sper să-ți prindă bine informația aceasta!

adelaparvu.com despre mobila expo la Construct Ambient expo 2016 (4)

adelaparvu.com despre mobila expo la Construct Ambient expo 2016 (2)

adelaparvu.com despre mobila expo la Construct Ambient expo 2016 (3)

adelaparvu.com despre mobila expo la Construct Ambient expo 2016 (1)

adelaparvu.com despre mobila expo la Construct Ambient expo 2016 (5)

4 raspunsuri pentru Mobila Expo, târg de mobilă cu vânzare la Romexpo până duminică 10 aprilie

  1. Maria spune:

    Buna Adela! Poate ai putea sa ne prezinți și producătorii aflați la târg, o parte din ei, pentru cei care nu putem ajunge la târg, dar suntem în căutare de mobila. O zi frumoasa! P.S. : Canapeaua semirotunda din imagine e de vis!

  2. […] rugoasă și cu așchii pe care o știi a devenit în cazul de față, prezentat la târgul Mobila Expo de la Romexpo, una de-a dreptul plăcută și ușor de întreținut. Pelicula este foarte fină, […]

  3. […] bine gândit și sisteme ingenioase disponibile acum pe piață poți rezolva problema. La târgul Mobila Expo de la Romexpo am văzut o soluție de acest fel care cu sigurnață ți-ar da idei. Este vorba […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *